Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Máte tu holky někdo zkušenost s oběma pery???
Jsou účinky vesměs stejné??
Děkuji ![]()
Ja mel puregon a bylo to OK, zachazelo se s tim super, nic se nemusi michat, parada. Hodne stesti!!
Puregon i Gonal na aplikaci stejně pohodlné. Já líp reagovala na Puregon, bylo víc odebraných vajíček, ale syna mám po Gonalu a po něm jich bylo míň.
@Jaruše píše:
Puregon i Gonal na aplikaci stejně pohodlné. Já líp reagovala na Puregon, bylo víc odebraných vajíček, ale syna mám po Gonalu a po něm jich bylo míň.
Já měla po Gonalu jen sedm ![]()
Já měla dvakrát puregon a ok. Myslím, že rozdíl může být v ceně. Puregon má hodně velké doplatky, ale to bude asi stejné i u Gonalu. TAk hlavně ať se zadaří
@BlueFairy píše:
Já měla po Gonalu jen sedm
Já po Puregonu 16 z toho vyšlo 11,takže bylo i na kryokonzervaci, ve výsledku z toho všeho jen jedno ZT, zbytek nic.
Po Gonalu jich bylo 9 z toho dvě k transferu a výsledek chrní vedle v postýlce.
Nezáleží na kvantitě, důležitá je kvalita.
Držím pěsti, aby ti to vyšlo.
Ano, oba jsou to rekombinantni leky, oba bez LH, oba v peru, tudiz velmi snadna aplikace, oba s vysokymi doplatky. Coz neznamena, ze nekdo nemuze lip reagovat na jeden a nekdo na jiny. Ja otehotnela po obou, vic vajicek jsem mela po Puregonu, ale tehotenstvi se zdarnym koncem mam po Gonalu. V podstate je to ale jedno.
@BlueFairy já měla Gonal a hned po aplikacích se zadařilo
Pracuje se s ní, m dobře, jen nastavíš otočením pera požadovaný počet jednotek a je to…
Já už jsem Gonal měla, chtěla jsem vědět, zda čekat něco jiného, ale taky jsem myslela, že to vyjde nastejno ![]()
@BlueFairy píše:
Já měla po Gonalu jen sedm
já po gonalu 28 a přitom malé dávky
@Lenek píše:
já po gonalu 28 a přitom malé dávky
Já měla 262,cosi a sedm, z toho tři použitelné… ![]()
@BlueFairy píše:
Já měla 262,cosi a sedm, z toho tři použitelné…
tak já myslím 150 a po první návštěvě se to snižovalo snad na sto
Holky mela bych Gonal 900,nepouzite, kdyby mela nektera zajem, Praha
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.