Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky viem, že podobné téma tu je ale už je to predsa len dlhšie čo bolo založené a chcela by som sa spojit aj s dalšími spolubojovníčkami a čakatelkami ktoré navštevuju alebo chodili do CAR Zlín a vymenili si tu nějake skušenosti, rady…je tu niekto kto by chcel pokecat at tu niesom sama ![]()
Ahoj no my sme tam začali chodit s partnerom asi pred mesiacom už dva roky sa snažíme a stale nic tak snad sa dočkáme,,uzlíka,, ![]()
Jéééj to je super gratulujem
no my ideme 5.1 na konzultáciu, dozvieme sa výsledky a uvidíme čo s panom doktorom Kovalčíkom vymyslíme
vysledky s spg asi nic moc v papieroch je napísaná astenozoospermie tak uvidíme
@Sosinka25 tak to přeju uspech. Nam se první ivf nepovedlo, ale zato ket dvojnasobne ![]()
Ahoj Holky, já začala navštěvovat zlín v záři, ted před vánocema jsme iui nestihli a navíc jsem neměla ovulaci. ta ted jedu ve čtvrtek na folikumetrii tak snad tam folikul dominantní bude. Chodím k Dr. Kovalčíkovi.
Ahojky dr. Kovalčík je super, spolehlivý do všech detailů. mame po ivf 3letou dceru a ted jsem 20tt po rozmrazení vajíček. Tak snad bude vše dobré máme za sebou velký boj a snad to dotáhnem až do konce.
Ahoj holky jsem rada že v tom nejsem sama
taky chodíme k Dr. Kovalčíkovi ted 5.ledna jsme byli na kontrolu a mela jsem folík 18mm tak me pichla sestra Pregnyl5000 a meli se tulit a nafasovala jsem Utrogestan tak zobkam
jsem zvedava jak to dopadne jsem jak na trni
Ahojky holky, mě čeká první IUI v CAR ve Zlíně, máte někdo zkušenost? Nebo to taky někoho brzy čeká? ![]()
Ja chodila na IUI ale bez uspechu. Nakonec jsem byla na IVF a ted mame netradicni dvojcatka, pac se mi 2dny pred transferem povedlo prirozene otehotnet. ![]()
@DunovskaPavla ja byla včera podruhe na IUI. TaK jsem zvědavá a naplá jak to dopadne. ![]()
Nekdy se to povede, nekdy ne, my meli 5pokusu a nic. A jake mate problemy? Ja mela nepravidelnou ms takze I ovulace my sla spatne odhadnout a manzel pohyblivost spermii na 35% a nizky pocet. Nevzdavej to. Kazda to ma jinak a je spousty holek kdy se to povede I na prvni pokus
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.