Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mysis ja jsem ale reagovala na tvuj prispevek, kde pises, ze neumi mluvit.
http://tn.nova.cz/…-pohreb.html Tak to vypadá, že mu to nevyjde. ![]()
@pomenkova Tak hlavne malokdo vi, ze cim vic toho sezeres, tim spis neumres. Proto to zkusi vickrat a delaji tutez chybu.
Cili tyhle demonstracky mohly byt vazne pokusy, co nevysly.
@pomenkova píše:
@Yuzi Presne kdekoho se dotklo to, ze skocila pod vlak, asi bych taky jinak reagovalak, kdyby byla nalezena ve vane. Treba po prascich nebo jina moznost, tohle bylo strasnej zpusob.Ale to proto si rikam, ze je to jinak..Ono totiz spolykat prasky muzes a vsude se najde nekdo kdo te jeste zachrani, tohle sla najisto, bez prasku bez alkoholu..No neni divu ze se o tom bude dlouho spekulovat
Vis ono tyhle demostrace typu snim prasky oni uz ty lidi i vedi ze kdyz si nacpou vice tabletami, nic jim to neudela.Tak jakoby to udelalo normalnimu cloveku, umeji si spocitat kolik prasku je oddela, znaji svoji hladinu atd..To jsou vetsinou demonstarce a volani o pomoc, ale tohle byla definitivni smrt
Jak víš, že v sobě nic neměla? Poprosím o odkaz, díky…
@jaaaaaana píše:
http://www.tyden.cz/…_306134.htmlOna má na zahradě rozprášenýho Sepešiho
![]()
To je fakt už všechno na palici.
, tak to jsem zvědavá, jestli splní její přání
Podle mne Štaidl vyplatí dluhy, aby dům zůstal Arturovi ![]()
@želvička28 Ja nemam odkaz uz to tady bylo preci na odkazu, ze se nic v krvi neprokazalo..tak jsem z toho vychazela, ze tedy nic nemela..
Podivam se ted na odkaz ![]()
@jaaaaaana píše:
http://www.tyden.cz/…_306134.html
![]()
To je fakt už všechno na palici.
Ona má na zahradě rozprášenýho Sepešiho
no tak to je pěkná blbost s tim Petrovo popelem…
@Eemii píše:
@Michelangelo jiste mas pravdu s tim, ze kazdy reaguje jinak.„Nevycitam“ mu, ze mu netecou slzy.Ale promin, volat po smrti manzelky novinare a delat vsechny ty veci a zaroven paradoxne davat bulvaru za vinu jeji smrt neni prece normalni. Vzhledem k tomu, co predvadel pred medii driv, tohle chovani k nemu tak nejak „sedne“
Chápu tě, že ti jeho chování nepřipadá normální, jenže musíš brát ohled na to, že on nebyl ani v normální situaci. V posledním rozhovoru na Primě u toho rybníku sama Iveta říkala, že ji novináři všude pronásledují, že jsou za autem a nemůže jít ani ven. Myslíš, že si to vymyslela, nebo měla halucinace? To sotva
Rychtářova reakce na bulvár nebyla v jeho situaci opravdu nic mimořádného. Byl zoufalý a hledal viníka.
@74paja píše:
@pomenkova No ja z nej nedelam chudacka, jen jsem na nej trochu zmenila nazor. Ja ty starsi videa videla az nedavno. A popravde mi na nich i ten Macura pripadal jako bud nalitej nebo mel neco v sobe. Prave na tom videu, o kterem mluvis, ze ho Pepan zmlatil. Jinak mi to cely prislo jako ctvrta cenova.
Zas jen muj osobni dojem z toho: Macura v te dobe jeji velky obdivovatel. Pepan s Ivetkou se na nem ze zacatku bavi, jak ji posila desitky emailu. Pak mu poslou cislo uctu a Macura penize posle. Potom uz to Ivetu otravuje, ten jeho doterny zajem a kdyz ji vleze na pozemek, tak mu vrazi par facek {coz tam sama rekla, ze mu je vrazila}, Pepan pak tvrdi, ze uklouzl a spadl… Iveta si evidentne s nim predtim tykala a na videu ale chce, aby ji vykal.
Kdyby to nebyla „umelkyne“, tak mam pocit, ze se Kaja s Ladou hadaji o Marii z pajzlu na navsi.
Přesně, tohle video dokazuje, jaká uměla být
A vůbec to nevypadalo, že se tak chová, pže má strach z Rychtáře.
@brumdinka píše:
no tak to je pěkná blbost s tim Petrovo popelem…
Proč?
@Michelangelo myslis,ze by ho jako nakonec vyuziovali tedy oba dva na prachy??ja uz nevim,.,Holky vite co to nechat na tu policii
Ale vim jen jendo, ze Rychtar je fakt hroznej clovek ![]()
@kometa32 protože to ze spousty důvodů není možné a nevěřím tomu… kdyby Sepešiho nechali radši spát…
@brumdinka No taky se ptam proc?
Proc by nemohla mit popel na sve zahrade? Ikdyz logicky je fakt ze by ho musela mit nekde asi predtim doma, vzdyt uz se pokolikate stehovala, to ho pokazde vzala s sebou??Nebo ho mela v urne a pak az tady zakotvila a rozprasila.Uz ty novinari oblbuji nebo ja nevim ![]()