Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11794
6.5.14 12:16

Rychtar je magor a nasilnik! To, ze si ho vzala, to je ubohost Rychtare, ze vyuzil jeji slabosti a duverivosti. Chlap, co tyra zensky, je u me ubozak a ne hrdina. Navic, jak se trapne porad lituje, vyziva se v pritomnosti medii, nalepil se na Ivetku, protoze vedel, ze ji ovladne…,to znaci o jeho psychopatii.On patri do Bohnic!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.5.14 12:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.5.14 12:19
@jannina1 píše:
Přesně, mě taky ten hon na Rychtáře je úplně nepříjemnej. Ne, že bych si myslela jaký to byl ideál(to ani omylem, takovýho chlapa bych fakt nebrala),ale ty sprostý nadávky na jeho hlavu mi přijdou už moc. Iveta se chtěla zabít skoro pořád, vždyť Golda ji několikrát zachránila, tak to by musela být v ústavu imrvere. Stěžovala si na každýho chlapa, vzpomeňte co psal Martuci, proč se rozešli a co vyváděla v Itálii. Zrovna tak očerňovala Pomejeho a o tom si myslím, že ji měl opravdu rád. Soužití s ní bylo opravdu velmi obtížné a nikdo neví, jestli ji Rychtář opravdu týral nebo ne…

Přesně.

Média k tomu obrazu chudinky pomáhají, vynáší to. Ostatně i ten poslední rozhovor se ve většině médií odvysílal ve zkrácené, čistě „utýrané“ verzi, proč ukázat, že se i smála, že?.. Tady je celý: http://www.youtube.com/watch?… (začátek ve 30:40). Neříkám, že by to vyznění bylo jiné a v pohodě, ale rozhodně nevypadá/nechová se hůř než v některých dřívějších excesech, ba naopak.

Vlastně všichni předchozí partneři od Štaidla přes toho zvěrolékaře po Pomejeho říkali, že Iveta se ovládat nenechá, že se ostře ozve, když se jí něco nelíbí a má svoji hlavu a teď za vše může jen Rychtář, jak kdyby byla nesvéprávná. Nevím, jak to bylo, bo jsem ji u toho nesvítila, ale fakt si nemyslím, že Rychtář je nějakej její vrah.

A teď mě možná některé z vás ukamenují, ale já chápu i to, že chtěl veřejný pohřeb. Je to normální u hereček, zpěvaček, mediálně známých osobností. Notabene, když se o ní ví, že fanoušky a slávu měla opravdu ráda, nebylo to pro ni jen cosi obtěžujícího, co patřilo k tomu, aby si vydělala. Nebylo to nutné zlo. Samozřejmě, když si Artur přeje pohřeb rodinný, tak je bez debat, že by to tak mělo být. Je fakt, že s Macurou jeden nikdy neví, co by se tam strhlo. Nicméně to prvotní přání, proč by měl být pohřeb veřejný, chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 12:22
@Mysis píše:
Jezis… :roll: no boze tak byla psychicky labilni a spatne nesla svoje neuspechy…brala prasky a chlastala. Kdo dneska nema problemy a nesahne po chlastu? Holt to snasela hur ale mela to v povaze. Nikdo o ni nic nevi doopravdy snad jen ten Rychtar. A byvaly…a ne redaktori clanku mtery si neco domysli aby se to cetlo vic

Zřejmě tvoje reakce patří mně :nevim: :think:, v tom případě jí moc nerozumím. Psychická nemoc není chřipka, kterou můžeš vyléčit za pár dní. Onemocnění psychiky ti naopak přinese spoustu úrazů a nemocí. Rychtáře se v žádném případě nezastávám, nemyslím si o něm nic pěknýho, jenom ho předem nesoudím, že může za Ivetino rozhodnutí jít vstříc rozjetému vlaku. V případě jeho nevinny je to šílené obvinění!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
6.5.14 12:28

@Michelangelo To by vsichni ti predchozi mohli za prasky a ziletky. :nevim: IB k tomu proste neodvratitelne smerovala. Ted holt volila jisty zpusob (tedy… snad si uvedomovala, ze po tomto pokusu ji s pompou neodvezou do lecebny…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 12:30
@Elme píše:

Přesně.

Média k tomu obrazu chudinky pomáhají, vynáší to. Ostatně i ten poslední rozhovor se ve většině médií odvysílal ve zkrácené, čistě „utýrané“ verzi, proč ukázat, že se i smála, že?.. Tady je celý: http://www.youtube.com/watch?… (začátek ve 30:40). Neříkám, že by to vyznění bylo jiné a v pohodě, ale rozhodně nevypadá/nechová se hůř než v některých dřívějších excesech, ba naopak.

Vlastně všichni předchozí partneři od Štaidla přes toho zvěrolékaře po Pomejeho říkali, že Iveta se ovládat nenechá, že se ostře ozve, když se jí něco nelíbí a má svoji hlavu a teď za vše může jen Rychtář, jak kdyby byla nesvéprávná. Nevím, jak to bylo, bo jsem ji u toho nesvítila, ale fakt si nemyslím, že Rychtář je nějakej její vrah.

A teď mě možná některé z vás ukamenují, ale já chápu i to, že chtěl veřejný pohřeb. Je to normální u hereček, zpěvaček, mediálně známých osobností. Notabene, když se o ní ví, že fanoušky a slávu měla opravdu ráda, nebylo to pro ni jen cosi obtěžujícího, co patřilo k tomu, aby si vydělala. Nebylo to nutné zlo. Samozřejmě, když si Artur přeje pohřeb rodinný, tak je bez debat, že by to tak mělo být. Je fakt, že s Macurou jeden nikdy neví, co by se tam strhlo. Nicméně to prvotní přání, proč by měl být pohřeb veřejný, chápu.

Naprosto s tebou souhlasím, věřím tomu, že Iveta by veřejný pohřeb chtěla, ale v tomto směru naprosto rozumím Arturovi a mamince, je to pro ně nesmírně těžké, v podstatě sbírají sílu, aby se vůbec dokázali zůčastnit pohřbu, pže loučit se se svým dítětem a maminkou nikdo dobrovolně nechce, natož za účasti cizích lidí a médií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.5.14 12:31

@St. Estephe Ono stačí jeden větší problém a pak pár"menších" a už to jede :(.
Kolikrát jsem stála na balkoně a říkala si jaký by to bylo skočit a umřít :cert:.Na štěstí jsme srab co miluje své děti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
6.5.14 12:33

@maminka189 No, to co popisujes neni srabactvi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.5.14 12:38

Ja se priznam, ze taky pomalu menim nazor. Vsichni chteji ted z Ivety udelat obetniho beranka a zachovat ji silou moci andelsky image. Ale kdo vi, jak to bylo s tim nasilim u nich doma. Uplne si umim predstavit, jak vyvadela, kdyz mela abstak a kdyz ji Pepan nechtel dat, co chtela, tak se mozna byla schopna s nim i servat. Nebo kdyz uz ji pak neco donesl, tak se ucucikovala tak, ze padala na hubu a z toho ty zlomeniny a modriny.
Ze mel kontrolu nad jejimy financemi… No kdyz mela exekuci na ucet a zcela zamerne tam mela nulu a cilene nechavala posilat penize na jeho ucet, tak se prece nemuze divit. Navic tak mel vetsi kontrolu nad tim, jestli si za ty penize nekoupi chlast nebo nejake prasky.
To same ten telefonat, kdy vola nejakymu chlapovi. Ze „Je to ten spravny pan?“ a pak ho zada, aby u nich doma neco zkontrolovat, ale ne ted, kdyz je Pepan doma. Jen jestli ji „ten pan“ taky nahodou nemel donest nejaky fet nebo prasky a proto mluvila tak, jak mluvila. V naznacich.
Pro ni byl najednou spatny kazdy chlap, ktery ji nepodporoval v jejim „zivotnim stylu“ a nedodal a nedal ji, to co chtela.
Ktery fetak a alkoholik si sam prizna, ze ma problem? Zadny. Tak to hodila na nej, ze si „mysli“, ze ji dava do kafe prasky. Beztak je nekotrolovatelne pojidala sama a z vlastni vule. Takovy lidi jsou vynalezavy jak ve skrysich, kde tyhle veci maji ukryte, tak i v dodavatelich, jak se k tomu dostat…
A na tom jejim obraze nevidim ani koleje, ani zacarovany kruh jejiho zivota, ale slunce, more a palmu. Namalovala prostredi, ktere ji dodavalo vzdycky energii. U more se ji proste asi libilo.
Kdovi proc tak rapidne zhubla :think: A mozna i to zhubnuti a nerizena konzumace leku mela za nasledek, ze tentokrat to neunesla. Protoze ono je rozdil, kdyz clovek chlasta a ma o tricet kilo vic, nez min, protoze to organismus urcite vic zatezuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
6.5.14 12:39

Verim tomu, ze Rychtar je nasr.nej,ze uz tu Ivet neni, ale jen kvuli tomu, ze uz nebude medialni hvezda, proto obcas zaplace fakt duveryhodne. Na IB se lepili jen samy slabosi, nebo 0,co uz medialnim svete nic neznamenaly a chtely se jen zviditelnit, coz od Pomejeho po Rychtare a Itala je snad jasny. Ona byla rada, za lasku, oni zase za pozornost medii. Tam fungovalo neco za neco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.5.14 12:40

@Elme Já na tom videu vidím totálně vyšťavenou ženskou, bez jiskry, na konci sil. To že se usmívá je jen křeč, co už má dělat jiného, brečet?

A taky vidím, že na otázku „citíš se bezpečně“, ona odpovídá že ne, že se bojí z domu, že nechce fotky před domem, a on je od ní odvrácený na druhou stranu a myslí si něco jiného…

A nevím proč, ale začátek s „kačenkama“ mi přijde z nějakého důvodu děsivý a velmi nepříjemný. Až jako by manipulativní? A přišel mi takový ještě před její smrtí. Prostě úplně šáhlé a mimo (od něj). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 12:42
@St. Estephe píše:
@Michelangelo To by vsichni ti predchozi mohli za prasky a ziletky. :nevim: IB k tomu proste neodvratitelne smerovala. Ted holt volila jisty zpusob (tedy… snad si uvedomovala, ze po tomto pokusu ji s pompou neodvezou do lecebny…).

Jsem přesvědčená, že Iveta ve svém astrologickém horoskopu měla planetu v postavení, které ukazovalo na riziko sebevraždy. Nemyslím si, že její pokusy v minulosti byly nějaké demonstrace, spíš bych řekla, že její opakované záchrany přispěly k tak hroznému způsobu smrti a svědčí o tom, že byla totálně na konci svých sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.5.14 12:43
@74paja píše: …A na tom jejim obraze nevidim ani koleje, ani zacarovany kruh jejiho zivota, ale slunce, more a palmu. Namalovala prostredi, ktere ji dodavalo vzdycky energii. U more se ji proste asi libilo…

Fakt jo? :think: Já když ho viděla poprvé, tak jsem viděla cákance krve a takovou tu smuteční/pohřební větvičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
6.5.14 12:46

http://www.super.cz/…pevacku.html

obraz namalovala uz v roce 2012 a to srdicko v roho si sam domaloval Rychtar. Dnes u nich visi plakat, o kterym se spekuluje, ze ho napsal on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.5.14 12:48

Je to hnus, co se v dnešním světě a hlavně zde v Čechách děje :( Podle mě to udělal Rychtář a v této době stojím plně za Zdeňkem Macurou. Pokud jste žili v blízkém okolí, napište Zdeňkovi zde - http://www.zdenekmacura.info/…ravedlnosti/

Příspěvek upraven 06.05.14 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky