Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
6.5.14 12:49
@Lady4 píše:
@pomenkova Iveta byla princezna, krasna a chytra.Mela uroven i penize.Zila v pevnem presvedceni, ze na zivot princezny ma nezpochybnitelny narok.Cely zivot cekala na prince, aby ji zachranil a pecoval o ni
Touzila po princovi, ktery by vyhovel kazdemu jejimu rozmaru. Jenomze muzi po jejim boku chteli jeji slavu, penize, konexe a jeji zivotni styl. Rychtar neni zadny princ a Iveta vcas neprokoukla co je zac. K tomu zoufalemu cinu. Rychrar je vztekly tyran, ktery v IB vzbuzoval dojem, ze uz se nikdy nebude muset starat. Chtel ji zachranit uplne pred vsim. Delal to proto, aby se na nem stala finacne i citove zavisla.On mel potrebu ji ve vsem ovladat.

Tak to kazdopadne 8) Myslim, to ze ji chtel ovladat na to nemusime studovat nejake bulvary, jak tady porad nekdo pise, ten clovcek proste uz od pohledu nema pet pohromade 8) :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.5.14 12:50

@Wiolla No… ja tam proste vidim slunce, more a palmu. Mozna zapad slunce, proto je to cerveny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
6.5.14 12:50

Hon na Rychtare..nebyl by ani ze ctvrtky takovy, jaky je, kdyby se on po te udalosti nechoval tak, jak se choval.

Treba se chtel prizivit, vydelat na ni, manipulovat s ni..ale vse ma svy meze.On videl, jak na tom je. A presto nic neudelal, aby ji pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
6.5.14 12:53

A obraz..pochybuju, ze clovek, ktery je tak moc na konci sil, ze jde skocit pod vlak, se jeste pred tim vybicuje k tomu, aby neco namaloval.

To pismo, nekde ukazovali jeji rukopis, mela ho krasny, upraveny. I jeji matka rikala, ze ona nikdy nepsala tiskacim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
6.5.14 12:53
@Lena 123 píše:
http://www.super.cz/…pevacku.htmlobraz namalovala uz v roce 2012 a to srdicko v roho si sam domaloval Rychtar. Dnes u nich visi plakat, o kterym se spekuluje, ze ho napsal on

Je to s tím obrazem jisté? ona malovala víceméně pořád to samé…

• Citovat
  • Upravit
11794
6.5.14 13:02

@jaaaaaana je to jiste a srdicko a text dopsal, to se pak priznal, protoze jeji kamaradka to potvrdila, nic jinyho uz mu nezbylo, nez jit s pravdou ven a jeste datum na dopis na rozloucenou napsal on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.5.14 13:06

Tenhle by mel byt z toho roku 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
6.5.14 13:06
@Wiolla píše:
@Elme Já na tom videu vidím totálně vyšťavenou ženskou, bez jiskry, na konci sil. To že se usmívá je jen křeč, co už má dělat jiného, brečet?

A taky vidím, že na otázku „citíš se bezpečně“, ona odpovídá že ne, že se bojí z domu, že nechce fotky před domem, a on je od ní odvrácený na druhou stranu a myslí si něco jiného…

A nevím proč, ale začátek s „kačenkama“ mi přijde z nějakého důvodu děsivý a velmi nepříjemný. Až jako by manipulativní? A přišel mi takový ještě před její smrtí. Prostě úplně šáhlé a mimo (od něj). :nevim:

jj taky Sem ho studovala kazdy detail obliceje a protoze par manipulatoru bohuizel znam, ne mojich nastesti, ale znam, tak vidim typicke znaky 8) To jeho..oni ty kacenky jsou takove hubenoucke a ty samci vzdycky tak silne…jakoby rikal, ja jsem ten silnej a ty jen chatras mrcho…Nevim proc, ale ja mu neverim..Kazdy ma pravo se tady vyjadrit a chapu i opacne nazory, ale myslim ze se jeste budou nekteri divit co z toho vypukne..Ivety se nezastavam, ale on neni bez viny a to mi verte 8) Proste hroznej cvok a narcisticky mag..or 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
6.5.14 13:11
@brumdinka píše:
jo přesně, že Vás to furt baví aneb život po životě IB krásně bují…stejně tu nic nevyřešíte :mrgreen:

Me to zatim bavi ;) a ani necekam, ze se tu neco vyresi, od toho jsou kompetentni organy, aby tule kauzu resily.

• Citovat
  • Upravit
4637

Vzdyt ona malovala same kulate cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
@Eemii píše:
Hon na Rychtare..nebyl by ani ze ctvrtky takovy, jaky je, kdyby se on po te udalosti nechoval tak, jak se choval.Treba se chtel prizivit, vydelat na ni, manipulovat s ni..ale vse ma svy meze.On videl, jak na tom je. A presto nic neudelal, aby ji pomohl.

Víš, ono se dá všechno vysvětlit přinejmenším dvěma způsoby. Každý jsme jiný, každý reaguje v případě takové tragédie a ztráty blízkého jinak. Někteří lidé i psychologové poukazují na to, že se Rychtář chová podivně a jeho reakce neodpovídají pietě a blá blá blá. Kdo z těchto lidí se sám ocitl a prošel tímto peklem zoufalství, bezmoci a bolesti? Nikdo si neumí představit, co se odehrává v nitru Rychtáře. Nikdo, ani ten, kdo tohle zažil, těžko bys hledala dvě naprosto shodné situace a dva shodně reagující jedince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
@Lena 123 píše:
@jaaaaaana je to jiste a srdicko a text dopsal, to se pak priznal, protoze jeji kamaradka to potvrdila, nic jinyho uz mu nezbylo, nez jit s pravdou ven a jeste datum na dopis na rozloucenou napsal on.

Presne kdovi kdy ho malovala, to srdce mu tam taky neverim a navic v dobe kdy se jde nekdo zabit by nemel silu neco namalovat-ja tomu neverim ze to bylo v den smrti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.5.14 13:14
@pomenkova píše:
jj taky Sem ho studovala kazdy detail obliceje a protoze par manipulatoru bohuizel znam, ne mojich nastesti, ale znam, tak vidim typicke znaky 8) To jeho..oni ty kacenky jsou takove hubenoucke a ty samci vzdycky tak silne…jakoby rikal, ja jsem ten silnej a ty jen chatras mrcho…Nevim proc, ale ja mu neverim..Kazdy ma pravo se tady vyjadrit a chapu i opacne nazory, ale myslim ze se jeste budou nekteri divit co z toho vypukne..Ivety se nezastavam, ale on neni bez viny a to mi verte 8) Proste hroznej cvok a narcisticky mag..or 8)

Souhlasím. Ten člověk není zdráv. IB pamatuju od jejich začátků a je mi jí fakt líto. Nikdy mi nešlo do hlavy, jak si ty partnery volí.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
6.5.14 13:19
@Petulka55 píše:
Je to hnus, co se v dnešním světě a hlavně zde v Čechách děje :( Podle mě to udělal Rychtář a v této době stojím plně za Zdeňkem Macurou. Pokud jste žili v blízkém okolí, napište Zdeňkovi zde - http://www.zdenekmacura.info/…ravedlnosti/

No Macura je magor zase jinyho razeni…jeho fotky z Italie jak IB lezi na plazi…to nebylo moc ve prospech IB. Sam Novotny'rikal, ze jim porad nabizel jeji fotky z unosu…

Příspěvek upraven 06.05.14 v 13:21

• Citovat
  • Upravit
4476
6.5.14 13:19
@pomenkova píše:
jj taky Sem ho studovala kazdy detail obliceje a protoze par manipulatoru bohuizel znam, ne mojich nastesti, ale znam, tak vidim typicke znaky 8) To jeho..oni ty kacenky jsou takove hubenoucke a ty samci vzdycky tak silne…jakoby rikal, ja jsem ten silnej a ty jen chatras mrcho…Nevim proc, ale ja mu neverim..Kazdy ma pravo se tady vyjadrit a chapu i opacne nazory, ale myslim ze se jeste budou nekteri divit co z toho vypukne..Ivety se nezastavam, ale on neni bez viny a to mi verte 8) Proste hroznej cvok a narcisticky mag..or 8)

No a co kdyz ji tim chtel jen rict, ze ty jsi ta slaba=princezna… jako ta kacenka a ja jsem ten silny=ochranitelsky kacer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí