Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jaaaaaana píše:
https://www.youtube.com/watch?…hezké video, ukazuje, jak pěkně si tam na začátku s Arturem žili…jen mě teda zaráží ta kuchyňská linka.
Když se na to tak člověk dívá, jak byla docela normální, ptám se, kdy nastal ten zlom a ona jela směr Hell? kdy to vzdala?
leden 2012, tady byla ještě s Pomeje
https://www.youtube.com/watch?…
@St. Estephe píše:
@kareliaslims Prasky zkousela vickrat a nepovedlo se.
Rozdíl mezi polykáním prášků a skokem pod vlak vidím v tom, že v tom prvním případě se to dá ještě brát jako „volání o pomoc“, snaha o to být politovaná, je tam možnost, že ji někdo včas najde, vypumpují jí žaludek, prostě že to je napůl demonstrativní než vážně myšlené. V tom druhém případě je to jednoznačné rozhodnut „chci to opravdu definitivně skončit“. Bez zadních vrátek, že bych se z toho ještě dostala… V té volbě způsobu vidím obrovský rozdíl a naprosto jiný záměr.
@Michelangelo tam jí to taky moc slušelo, to byl jeden z jejích comebacků…kdoví, jestli by s Pomejem dopadla stejně.
Mne to nedospalo nevim proc ![]()
Nezaslechla napriklad ten hovor Macura plus Rychtar kde byli najednou dva velici kamosi a tam rika Rychtar preci…Ona Ivetea ale nesouhlasi s nejakym privatnim doktorem nechce o tom ani slyset??Kdo tohle ale vi??Treba uz nemohla, treba chtela nejak pomoci tentokrat a on tohle rekne do telefonu pred ni??Nebo mozna jen zaslechla jak se bavi a mohla si pomyslet, ze jsou proti ni uz oba? Co se ji asi tak mohlo honit hlavou, ze jde zcela strizliva a udela to co udela?
jako ze zacatku jsem si rikala, ano byla asi dost pod vlivem alkoholu a prasku proto si tam jen tak sedla, ale ted co zjistili, ze nemela nic v krvi??Ty jo to tedy zkus mit tu odvahu si tam jen tak posadit, to musis byt uz uplne na dne ![]()
@Wiolla píše:
Rozdíl mezi polykáním prášků a skokem pod vlak vidím v tom, že v tom prvním případě se to dá ještě brát jako „volání o pomoc“, snaha o to být politovaná, je tam možnost, že ji někdo včas najde, vypumpují jí žaludek, prostě že to je napůl demonstrativní než vážně myšlené. V tom druhém případě je to jednoznačné rozhodnut „chci to opravdu definitivně skončit“. Bez zadních vrátek, že bych se z toho ještě dostala… V té volbě způsobu vidím obrovský rozdíl a naprosto jiný záměr.
S tim naprosto souhlasim ![]()
@pomenkova píše:
Jo s tim souhlasim, kdo jde a sedne si jen tak na koleje, musi citit uz jen prazdno, nic nula-vygumovano -To si nedovedu ani v nejhorsich snech predstavit jak ji bylo, nad cim asi premyslela atd, nebo nepremyslela uz vubec..Nebo se mi honi hlavou, nezaslechla ten hovor
Kdyby zaslechla ten hovor, spíš by to člověka naštvalo než totálně oddělalo..i když tak to mohu brát já, ale co se děje s nemocnou hlavou je opravdu těžké odhadnout. Každopádně ona už vypadala ty poslední týdny že to vzdala sama v sobě. Takhle totiž nevypadá zdravě hubený člověk a ty smutný oči…tak smutný..to prázdno. V tu dobu už měla na toto nakročeno..otázka je proč si toho nikdo nevšimnul že je zle. Byla to přece úplně jiná Iveta než ta oteklá, žvatlající mimo a rychle startovací při čemkoliv co se jí nelíbilo…
@jaaaaaana píše:
@kareliaslims asi to tak nějak mohlo být, přece jen vyrůstala asi ve zcela jiném prostředí a tady ten „velký svět“ ji semlel. je mi z toho smutno, nějak zvlášť jsem ji dřív nesledovala, ale přesto je mi jí dost líto, spíš toho, co se z ní ke konci stalo.
Taqké jsem ji nijak nesledovala, to ne..ale i tak mě to šokolovalo a nemohla jsem v tu chvíli tomu uvěřit. Dokonce jsem si v první chvíli říkala kolikátého je, že by Apríl? Prostě takovou smrt nepřeji nikomu..je rozdíl když jdete přes koleje a smete vás vlak, prostě smůla, tragédie, ale i nehoda, ale jít vlaku vstříc, to už je jiné kafe.
@kareliaslims píše:
Kdyby zaslechla ten hovor, spíš by to člověka naštvalo než totálně oddělalo..i když tak to mohu brát já, ale co se děje s nemocnou hlavou je opravdu těžké odhadnout. Každopádně ona už vypadala ty poslední týdny že to vzdala sama v sobě. Takhle totiž nevypadá zdravě hubený člověk a ty smutný oči…tak smutný..to prázdno. V tu dobu už měla na toto nakročeno..otázka je proč si toho nikdo nevšimnul že je zle. Byla to přece úplně jiná Iveta než ta oteklá, žvatlající mimo a rychle startovací při čemkoliv co se jí nelíbilo…
Ano v tomto stavu prave staci uz i jen neco zaslechnou a muze te to dodelat.Ona uz nemela silu podle toho posledniho videa se nejak branit.,Tam je to zcela jasne videt, ze sotva chudak chodi, ze je uz vystavena..Proto si rikam. On to ten de..bil vidi a nedotahne ji nekam??Vzdyt ta byla tak tenka, ze uz by jsi ji v pohode odtahla kam potrebujes, nemylsim nasilne, ale proste nekoho zavolat kdyby ji nekdo tak videl, tak ji vezme dobrovolne a bez jejiho souhlasu, alespon si to tak rikam no ![]()
Hlavne ze po te Italii on vyhrozoval Macurovi, ze on je vinnen za to, ze ona lezi v nemocnici kvuli nemu a ze on si ponese nasledky, tak v tomto pripade si je nese zase Rychtar.!!!
@jaaaaaana uplne v pohode zenska…linka? protoze neni hned na vsechno daji se koupit linky na netu ze spotrebicema do deseti tisic..nez se clovek zhrabe tak to staci ![]()
@kareliaslims píše:
Jj, to vím, ale i tak, lehnout si před vlak je hrozná představa.
Ano, strašné. Ta poslední myšlenka definitivního konce. Příšerné.
@pomenkova píše:
Jo ted sme tady vsichni bujny novinari a bulvaristiTaky jen spekulujeme, ale materilau mame dost
jo přesně, že Vás to furt baví aneb život po životě IB krásně bují…stejně tu nic nevyřešíte ![]()
@brumdinka píše:
jo přesně, že Vás to furt baví aneb život po životě IB krásně bují…stejně tu nic nevyřešíte
na diskuzích se ještě nikdy nic nevyřešilo, v tom je ta jejich specifičnost..:-)
@rokris píše:
Ano, strašné. Ta poslední myšlenka definitivního konce. Příšerné.
Pro mě nepředstavitelné…
@kareliaslims asi to tak nějak mohlo být, přece jen vyrůstala asi ve zcela jiném prostředí a tady ten „velký svět“ ji semlel. je mi z toho smutno, nějak zvlášť jsem ji dřív nesledovala, ale přesto je mi jí dost líto, spíš toho, co se z ní ke konci stalo.