Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Camael Vsad se, ze takovy lidi na to veri..Na genetiku jako takovou, ze je to dane, ze to tak byt musi..Jasne ze nejaka genetika tam hraje roli, ale kazdy vi, ze je to pvahou kazdeho jedince, muze byt pres koleno inteligentni po dedovi,.babicce, atd..Tohle muze napsat jen fanatik. ![]()
@brisco píše:
Prý babičkaTo je ale komik
To bych mu snad ani nevycitala…
@petulagabi Ne proc -je to jen predstava sice, ale ja to tak fakt u neho vidim. Jasne ze je to jen predstava z toho vseho co si clovek precte atd..Muze to byt klidne jinak co ja vim
![]()
Okolnosti a nejvice se na cloveku provinuji lidi…clovek dokaze znicit cloveka…
Ono je to těžký. Moje matka je alkoholička. Začala s tím když mi bylo 12 - 13 let. Jednou k nám přijelo na návštěvu příbuzenstvo. Já jsem se hrozně snažila, aby nepoznali, že je opilá. Kafe jsem vařila, obsakovala jsem je (na by to nedala) a snažila jsem se, aby matka pokud možno moc nemluvila. No a pak jsem se dozvěděla, jak hrozně jsem se k matce chovala, jak jsem si to vůbec mohla dovolit. Takže tak. On je člověk, který se stará o alkoholika v hrozné křeči. Přístup k penězům mu taky nechat nemůžete, mohl by se vám, uchlastat. ![]()
Tím se JR nezastávám, je to primitiv a násilník. projevil se už v prvním manželství.
@Anonymní píše:
Ono je to těžký. Moje matka je alkoholička. Začala s tím když mi bylo 12 - 13 let. Jednou k nám přijelo na návštěvu příbuzenstvo. Já jsem se hrozně snažila, aby nepoznali, že je opilá. Kafe jsem vařila, obsakovala jsem je (na by to nedala) a snažila jsem se, aby matka pokud možno moc nemluvila. No a pak jsem se dozvěděla, jak hrozně jsem se k matce chovala, jak jsem si to vůbec mohla dovolit. Takže tak. On je člověk, který se stará o alkoholika v hrozné křeči. Přístup k penězům mu taky nechat nemůžete, mohl by se vám, uchlastat.
Tím se JR nezastávám, je to primitiv a násilník. projevil se už v prvním manželství.
To ja tusim, ze to nemuze byt beranek s ni zit. Ani v jinych pripadech ani v tomto..Ja jen zastavam nazor, ze on neni bez viny, ze zneuzil jednoho kdyz to napisu hrube ozralu
Ono jak uz sem tady psala, je rozdil, kdyz je to matka, to je tak, ze clovek se o ni postarat nejak i musi, ze ma pocit ochranitelsky a bohuzel chudaci fakt deti
Ale toto je tak, ze on si ji vybral sam, nebo jak a nemusel s ni byt, nemusel-,Ale on z toho neco asi taky mel, ja mu proste neverim ani za mak. Neverim, ze ji miloval, neverim mu ty jeho reci..Ja si dokonce zacinam myslet to co zu tady jenou padlo a nevim kdo to mapsal, ze to klidne mohl mit uz s manzelkou s tou ex-i vymyslene.
je to pouha teorie, ale ja tomu chlapovi neverim ![]()
http://www.blesk.cz/…nedoslo.html To jsem zvědvá jak to dopadne
@maminka189 píše:
http://www.blesk.cz/…nedoslo.html To jsem zvědvá jak to dopadne
Já už nerozumím ničemu.
@KackaDoup píše:
Okolnosti a nejvice se na cloveku provinuji lidi…clovek dokaze znicit cloveka…
Nejhorší je to, čeho se na sobě dopustíme sami.
@ulice píše:
Nejhorší je to, čeho se na sobě dopustíme sami.
Sněženky a machři. ![]()
Lidi jsou fakt makly.