Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jaaaaaana
5.5.14 19:24
@Camael píše:
Teda vy tu jedete, kdo to má stíhat?? 8o Jinak mě teď pobavil jeden komentář z nějaký diskuze, myšleno vážně:
Je to pani Marie satan v lidske podobe, bohuzel jsou takovi a ani se o nich nemluvi, ted diky Ivete jeden z nich se rozkryl a ukazal, ja bych byla pro to, aby se delaly testy geneticke a zabranilo se rozeni takovych defektnich dusevne lidi jako je Rychtar a jini nasilnici, a jemu podobni…Genetické testy na psychopaty.. :mrgreen:

Lidi jsou fakt makly.

• Citovat
  • Upravit
26842
5.5.14 19:26

@Camael Vsad se, ze takovy lidi na to veri..Na genetiku jako takovou, ze je to dane, ze to tak byt musi..Jasne ze nejaka genetika tam hraje roli, ale kazdy vi, ze je to pvahou kazdeho jedince, muze byt pres koleno inteligentni po dedovi,.babicce, atd..Tohle muze napsat jen fanatik. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
5.5.14 19:26
@brisco píše:
Prý babička :mrgreen: To je ale komik :zed:

To bych mu snad ani nevycitala…

• Citovat
  • Upravit
26842
5.5.14 19:30

@petulagabi Ne proc -je to jen predstava sice, ale ja to tak fakt u neho vidim. Jasne ze je to jen predstava z toho vseho co si clovek precte atd..Muze to byt klidne jinak co ja vim :nevim: :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.5.14 19:58

Okolnosti a nejvice se na cloveku provinuji lidi…clovek dokaze znicit cloveka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.14 20:01

Ono je to těžký. Moje matka je alkoholička. Začala s tím když mi bylo 12 - 13 let. Jednou k nám přijelo na návštěvu příbuzenstvo. Já jsem se hrozně snažila, aby nepoznali, že je opilá. Kafe jsem vařila, obsakovala jsem je (na by to nedala) a snažila jsem se, aby matka pokud možno moc nemluvila. No a pak jsem se dozvěděla, jak hrozně jsem se k matce chovala, jak jsem si to vůbec mohla dovolit. Takže tak. On je člověk, který se stará o alkoholika v hrozné křeči. Přístup k penězům mu taky nechat nemůžete, mohl by se vám, uchlastat. :nevim:
Tím se JR nezastávám, je to primitiv a násilník. projevil se už v prvním manželství.

• Citovat
  • Upravit
26842
5.5.14 20:19
@Anonymní píše:
Ono je to těžký. Moje matka je alkoholička. Začala s tím když mi bylo 12 - 13 let. Jednou k nám přijelo na návštěvu příbuzenstvo. Já jsem se hrozně snažila, aby nepoznali, že je opilá. Kafe jsem vařila, obsakovala jsem je (na by to nedala) a snažila jsem se, aby matka pokud možno moc nemluvila. No a pak jsem se dozvěděla, jak hrozně jsem se k matce chovala, jak jsem si to vůbec mohla dovolit. Takže tak. On je člověk, který se stará o alkoholika v hrozné křeči. Přístup k penězům mu taky nechat nemůžete, mohl by se vám, uchlastat. :nevim:
Tím se JR nezastávám, je to primitiv a násilník. projevil se už v prvním manželství.

To ja tusim, ze to nemuze byt beranek s ni zit. Ani v jinych pripadech ani v tomto..Ja jen zastavam nazor, ze on neni bez viny, ze zneuzil jednoho kdyz to napisu hrube ozralu 8) :oops: :oops: :oops: Ono jak uz sem tady psala, je rozdil, kdyz je to matka, to je tak, ze clovek se o ni postarat nejak i musi, ze ma pocit ochranitelsky a bohuzel chudaci fakt deti ;) Ale toto je tak, ze on si ji vybral sam, nebo jak a nemusel s ni byt, nemusel-,Ale on z toho neco asi taky mel, ja mu proste neverim ani za mak. Neverim, ze ji miloval, neverim mu ty jeho reci..Ja si dokonce zacinam myslet to co zu tady jenou padlo a nevim kdo to mapsal, ze to klidne mohl mit uz s manzelkou s tou ex-i vymyslene.
je to pouha teorie, ale ja tomu chlapovi neverim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.5.14 21:00

http://www.blesk.cz/…nedoslo.html To jsem zvědvá jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
5.5.14 21:12
@maminka189 píše:
http://www.blesk.cz/…nedoslo.html To jsem zvědvá jak to dopadne

8o Já už nerozumím ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
5.5.14 21:13
@KackaDoup píše:
Okolnosti a nejvice se na cloveku provinuji lidi…clovek dokaze znicit cloveka…

Nejhorší je to, čeho se na sobě dopustíme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.5.14 21:14

@ulice :pankac: @brisco to jsme dvě :nevim:.No zítra by mělo být tělo vydáno…to bude zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.5.14 21:18
@ulice píše:
Nejhorší je to, čeho se na sobě dopustíme sami.

Sněženky a machři. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.5.14 21:20

@Cosmos Nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
5.5.14 21:27