Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Elme No jenze ti predchozi meli tu kliku, ze pri nich nepomyslela na koleje.
Muj nazor… ![]()
@Elme píše:
Normálně mi toho Rychtáře začíná být líto. Svatoušek to tedy určitě nebude, ale že by to měl s Ivetou jednoduché, tak to teda určitě ne. A ten hon, který se na něho pořádá,, to se mi zdá už nějak přes čáru. Vždyť ona se pokoušela o sebevraždu a měla labilní výkyvy prakticky s každým z dlouhodobějších partnerů. Rozhodně tedy s většinou z nich.
Pemeje, Martucci, Podhursky si asi hodne oddychli, ze si toho cernyho Petra nevytahli oni
No právě, ti předchozí měli štěstí. Že byla nevyrovnaná na tom se asi všichni shodneme, pila, užívala prášky už před Rychtářem. Asi mohl udělat víc, něco jinak, ale to se nedařilo dlouhodobě ani těm před ním, jednoduché to s ní určitě nebylo. Nechci toho chlapa nějak výrazně hájit, ale četla jsem dnes Blesk (na netu) a tam jde fakt vyloženě o to ho vykreslit jako tyrana a ji jako chudinku. A i když jsem s nimi nežila, pochopitelně nevím, jak vše bylo, tak s tím prostě nesouhlasím.
Faktem je, že to byla krásná ženská a docela talentovaná (poslouchala jsem pár jejích písniček na YouTube, když byla mladší a docela mě překvapilo, jak dobře zpívala) a to, co se jí stalo je neštěstí. Ale že by ji k tomu dohnal Rychtář a ne její démoni to si nemyslím.
Ona byla asi fakt mimo když říkala že její sestra si vzala zdraví, jen chtěla politovat, co to je aby sestru takhle vyštípala i republiky
. o od Rychtáře odejít mohla ale nakonec nechtěla, věřim že kdyby zavolala staidlovi ten by jí pomohl už jen že byla matka jeho syna, jenže ona nechtěla pomoc aby jí zavřeli do léčebny
a sebevražda je jednoduché řešení, tim trpí jen ostatní
, snad Artur psychiku dědil hlavně po otci, to musí být peklo jako dítě najít svou máme bezvládně ležet, a jí to bylo jedno, ale s rychtářem něco společné měli, jen já, já, já
@Elme píše:
No právě, ti předchozí měli štěstí. Že byla nevyrovnaná na tom se asi všichni shodneme, pila, užívala prášky už před Rychtářem. Asi mohl udělat víc, něco jinak, ale to se nedařilo dlouhodobě ani těm před ním, jednoduché to s ní určitě nebylo. Nechci toho chlapa nějak výrazně hájit, ale četla jsem dnes Blesk (na netu) a tam jde fakt vyloženě o to ho vykreslit jako tyrana a ji jako chudinku. A i když jsem s nimi nežila, pochopitelně nevím, jak vše bylo, tak s tím prostě nesouhlasím.Faktem je, že to byla krásná ženská a docela talentovaná (poslouchala jsem pár jejích písniček na YouTube, když byla mladší a docela mě překvapilo, jak dobře zpívala) a to, co se jí stalo je neštěstí. Ale že by ji k tomu dohnal Rychtář a ne její démoni to si nemyslím.
Přesně, mě taky ten hon na Rychtáře je úplně nepříjemnej. Ne, že bych si myslela jaký to byl ideál(to ani omylem, takovýho chlapa bych fakt nebrala),ale ty sprostý nadávky na jeho hlavu mi přijdou už moc. Iveta se chtěla zabít skoro pořád, vždyť Golda ji několikrát zachránila, tak to by musela být v ústavu imrvere. Stěžovala si na každýho chlapa, vzpomeňte co psal Martuci, proč se rozešli a co vyváděla v Itálii. Zrovna tak očerňovala Pomejeho a o tom si myslím, že ji měl opravdu rád. Soužití s ní bylo opravdu velmi obtížné a nikdo neví, jestli ji Rychtář opravdu týral nebo ne…
https://www.youtube.com/watch?…
hezké video, ukazuje, jak pěkně si tam na začátku s Arturem žili…jen mě teda zaráží ta kuchyňská linka.
Když se na to tak člověk dívá, jak byla docela normální, ptám se, kdy nastal ten zlom a ona jela směr Hell? kdy to vzdala?
@jannina1 píše:
Přesně, mě taky ten hon na Rychtáře je úplně nepříjemnej. Ne, že bych si myslela jaký to byl ideál(to ani omylem, takovýho chlapa bych fakt nebrala),ale ty sprostý nadávky na jeho hlavu mi přijdou už moc. Iveta se chtěla zabít skoro pořád, vždyť Golda ji několikrát zachránila, tak to by musela být v ústavu imrvere. Stěžovala si na každýho chlapa, vzpomeňte co psal Martuci, proč se rozešli a co vyváděla v Itálii. Zrovna tak očerňovala Pomejeho a o tom si myslím, že ji měl opravdu rád. Soužití s ní bylo opravdu velmi obtížné a nikdo neví, jestli ji Rychtář opravdu týral nebo ne…
Lidi potřebují viníka. Pamatuji si dobře na hon na Vendulu Svobodovou. A ta se Rychtářovi ani trochu nepodobá, přesto byla osočena, že ho k tomu dohnala ona. A dokonce i řada „umělců“ byla proti ní.
@jannina1 tezko rict jestli ji tyral ale co pisou ted na seznamu bohuzel mi nejde hodit odkaz je jasne. Je tam vypoved Duchoslava ze R. Ivete alkohol nutil tak co je to za cloveka. Na verejnosti delal jak chce Ivete pomoct a za zavrenymi dvermi ji nuti alkohol?
Co se tyce Artura zivot s maminkou zrejme lehky nemel. Ma matka byla take alkoholicka tak vim jak je to tezke. Clovek se bal jit ze skoly. Bala jsem se v jakem stavi matku najdu. Nekolikrat se mi stalo ze me matka prosila at ji dam neceho napit. Dokonce predemnou nekolikrat rekla ze uz zit nechce
nakonec mama zemrela. Bylo to pro nas strasne ale uprimne pro me to bylo do jiste miry vysvobozeni. Zpetne vidim ze jsem to byla jen ja ktera chtela pomoci ale v te dobe mi bylo nejakych patnact takze to moc dobre neslo. Ale Iveta mela preci sveho ochrance pana R. vzdyt uz nekolikrat byla v lecebne mohl ji tam nechat ale on si ji… radeji vzal domu a tvrdil jak on vse zvladne…ted muze tak leda on zpytovat svedomi
A pred Rychtarem ji z leceben nutil odejit kdo? Kdo ji daval alkohol? Kdo ji nutil k pokusum o sebevrazdu tehdy?
@St. Estephe píše:
A pred Rychtarem ji z leceben nutil odejit kdo? Kdo ji daval alkohol? Kdo ji nutil k pokusum o sebevrazdu tehdy?
jedno léčení snad dokončila, v té Kroměříži. ale jinak souhlasím, Rychtář si možná říkal, že to, co nedokázali partneři před ním, dokáže on, za jakoukoliv cenu.
Ale je pravda, že vždy, když se Iveta z nějaký týhle s…ky ¨zmátořila, poslala svého stávajícího přítele do háje. Pomeje, Martucci. Před tím chodila ještě s nějakým slovenským tanečníkem, to nevím, co tam bylao a ten veterinář vzal asi sám raději do zaječích.
@maminka189 ty jo Rychtar a jeho syn je tedy kombinace
Jsou to komedianti takhle nekoho mlatit, ale stejne se divim tomu Macurovi, ze uz se davno na to nevykaslal ![]()
@Anonymní píše:
@St. Estephe nevim u nich doma jsem opravdu nebyla
A ted ano?