Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ale to video z jejího domu je hezké, je vidět že to byla ještě normální a že se synovi věnovala. Na kameru když se snažíte můžete nahrát cokoliv, ale chování, mluvení a reakce dítěte ne. A malý Artur byl úžasný, společenský, komunikativní.
Dost mě to video zasáhlo, ani nevím proč.
Jinak pročítám si tuto diskuzi již dlouho tak snad se mohu občas připojit.
@St. Estephe píše:
A pred Rychtarem ji z leceben nutil odejit kdo? Kdo ji daval alkohol? Kdo ji nutil k pokusum o sebevrazdu tehdy?
Rekneme takto za vinu na sebevrazde se muze vinit maximalne ona sama. Jasne ze ji tam nido nestrcil, ale muze se spekulovat o tom jak to ten Rychtar vubec vsechno planoval, tezko rict.Mne se proste on nezda bez viny. Ne tou sebevrazdou jako takovou, ale tim jak ji pomalinku mohl dostavat, kam on chtel, fakt je to je muj nazor, jak to bylo to by mela rict asi pak PCR
Jestli vubec ![]()
@kareliaslims píše:
Ale to video z jejího domu je hezké, je vidět že to byla ještě normální a že se synovi věnovala. Na kameru když se snažíte můžete nahrát cokoliv, ale chování, mluvení a reakce dítěte ne. A malý Artur byl úžasný, společenský, komunikativní.Dost mě to video zasáhlo, ani nevím proč.
Jinak pročítám si tuto diskuzi již dlouho tak snad se mohu občas připojit.
Z toho videa jsem měla stejný pocit, proto jsem ho sem dala. Ten vztah s Arturem byl dojemný a rozhodně nehraný.
Proto mi vrtá hlavou, co ji tak zlomilo, že to vše postupně vzdala.
@jaaaaaana píše:
Ted tam bydlí většina z nás
Jo ted sme tady vsichni bujny novinari a bulvaristi
Taky jen spekulujeme, ale materilau mame dost ![]()
@Michelangelo Diky moc za ty tve odkazy
Ode vsech tady, ja bych to musela zdlouhave hledat
![]()
@pomenkova Rychtar nebude svaty, ani zrovna klidas, porucha osobnosti nebo neco.
Ale vezmi si, ze ty pokusy nezacala pachat az s nim. Jeden, dva, tri pokusy, alkohol, leky, to je nastartovana cesta rovnou do pruseru. Nejspis kdyby to nebylo letos, bylo by to za rok nebo dva. Ta psychika uz byla narusena prilis.
@jaaaaaana píše:
jedno léčení snad dokončila, v té Kroměříži. ale jinak souhlasím, Rychtář si možná říkal, že to, co nedokázali partneři před ním, dokáže on, za jakoukoliv cenu.
Ale je pravda, že vždy, když se Iveta z nějaký týhle s…ky ¨zmátořila, poslala svého stávajícího přítele do háje. Pomeje, Martucci. Před tím chodila ještě s nějakým slovenským tanečníkem, to nevím, co tam bylao a ten veterinář vzal asi sám raději do zaječích.
Martucci ji vyhodil sám, alespoň to psal, dělala mu v Itálii scény..
@jaaaaaana píše:
Diky jejimu manzelovi jsme u nich doma ted casto a vsichni
driv nejspis nebyla tak medialne propirana…a ono vse co se napise mohou byt pouze a jenom spekulace
@jaaaaaana píše:
Z toho videa jsem měla stejný pocit, proto jsem ho sem dala. Ten vztah s Arturem byl dojemný a rozhodně nehraný.
Proto mi vrtá hlavou, co ji tak zlomilo, že to vše postupně vzdala.
Já myslím že byla takový ten citlivý člověk, v životě jí to nevycházelo jak si představovala, alespoň ohledně soukromého života a tak do toho začala pomalu vklouzávat. Prvně si myslela, jako všichni jí podobní, jak to má pod kontrolou..bohužel neměla a dopadla jak dopadla. Ale takovou smrt co zvolila, to už musela být na dně, ale ne že by byla v tu chvíli opilá, ale prostě cítila jak tu životní bolest a zklamání ze všeho už neunese. Já bych čekala třeba že se předávkuje prášky, ale tohle, to byl šok.
@jaaaaaana píše:
https://www.youtube.com/watch?…hezké video, ukazuje, jak pěkně si tam na začátku s Arturem žili…jen mě teda zaráží ta kuchyňská linka.
Když se na to tak člověk dívá, jak byla docela normální, ptám se, kdy nastal ten zlom a ona jela směr Hell? kdy to vzdala?
No tohle video jsem prave nejak nasla uz predevcirem(diky tem vasim odkazum) a rikala jsem si, vzdyt tady byla jeste v pohode. Planovala rodinu vetsi atd…Takze taky nechapu, kdy a proc prisel tak veliky zlom ![]()
@St. Estephe píše:
@kareliaslims Prasky zkousela vickrat a nepovedlo se.
Jj, to vím, ale i tak, lehnout si před vlak je hrozná představa.
@kareliaslims píše:
Já myslím že byla takový ten citlivý člověk, v životě jí to nevycházelo jak si představovala, alespoň ohledně soukromého života a tak do toho začala pomalu vklouzávat. Prvně si myslela, jako všichni jí podobní, jak to má pod kontrolou..bohužel neměla a dopadla jak dopadla. Ale takovou smrt co zvolila, to už musela být na dně, ale ne že by byla v tu chvíli opilá, ale prostě cítila jak tu životní bolest a zklamání ze všeho už neunese. Já bych čekala třeba že se předávkuje prášky, ale tohle, to byl šok.
Jo s tim souhlasim, kdo jde a sedne si jen tak na koleje, musi citit uz jen prazdno, nic nula-vygumovano -To si nedovedu ani v nejhorsich snech predstavit jak ji bylo, nad cim asi premyslela atd, nebo nepremyslela uz vubec..Nebo se mi honi hlavou, nezaslechla ten hovor