Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova píše:
@bimbama Telo uz predane a jeste nemaji vysledky toxikologie?,Co tam s tm delaji??To tak dlouho trva??ja myslela ze se vezme nejak z neceho krev a zjisti se to maximalne do dvou dni..Jestli spis necekaji co je pro ne vyhodnejsi rict![]()
Zjištují se všechny látky, které by mohli přijít v úvahu a to opravdu nějaký čas trvá, a tělo k tomu už není potřeba. Nebere se to pouze z krve, ale i z jiných tělesných tkání. Neni to tak rychlé jak nám někdy ukazují v kriminálkách.
@pomenkova píše:
@Tom-Jerry No s cistou hlavou to muze fakt udelat jen silenec-to je fakt neco nepredstavitelneho
To souhlasím.
@pomenkova píše:
@brumdinka No taky se ptam proc?Proc by nemohla mit popel na sve zahrade? Ikdyz logicky je fakt ze by ho musela mit nekde asi predtim doma, vzdyt uz se pokolikate stehovala, to ho pokazde vzala s sebou??Nebo ho mela v urne a pak az tady zakotvila a rozprasila.Uz ty novinari oblbuji nebo ja nevim
logicky už tu bylo odpovězeno - už vidim jeho maminku, jak dává popel svýho syna holce co s ním jenom zpívala a ještě zrovna půlku
…nikdy spolu nechodili a velká láska to byla tak akorát ze strany Ivety…on chodil s jinou, která v době jeho smrti byla těhotná…jeho synovi je dnes 28…nehledě na to, že dokonce mám pocit, že byl pohřben normálně klasicky do hrobu tj. nebyl zpopelněn… a sice zemřel ve stejnej den jako ona, ale nikoli měsíc…zemřel 29.července 1985…můj muž mu byl tehdy na pohřbu a Iveta se tam prý vážně složila, takže jo věřím, že ona ho zřejmě i milovala, ale on jí určitě ne..spíš to byla taková nenaplněná láska a je možný, že ve své labilitě se nebyla schopna s tím smířit celý život ![]()
@brumdinka Za mě je to taky už jenom výmysl bulváru. I když psali, že to řekla její kamarádka.
Už jenom čekám, kdy se objeví zvěsti, že Iveta žije spokojeně v Americe.
@bimbama píše:
@brumdinka Za mě je to taky už jenom výmysl bulváru. I když psali, že to řekla její kamarádka.
Už jenom čekám, kdy se objeví zvěsti, že Iveta žije spokojeně v Americe.
@maminka189 promin ja az ted pochopila ze mluvis o tom debilovi co si lehl pod vlak
![]()
@brumdinka píše:
logicky už tu bylo odpovězeno - už vidim jeho maminku, jak dává popel svýho syna holce co s ním jenom zpívala a ještě zrovna půlku…nikdy spolu nechodili a velká láska to byla tak akorát ze strany Ivety…on chodil s jinou, která v době jeho smrti byla těhotná…jeho synovi je dnes 28…nehledě na to, že dokonce mám pocit, že byl pohřben normálně klasicky do hrobu tj. nebyl zpopelněn… a sice zemřel ve stejnej den jako ona, ale nikoli měsíc…zemřel 29.července 1985…můj muž mu byl tehdy na pohřbu a Iveta se tam prý vážně složila, takže jo věřím, že ona ho zřejmě i milovala, ale on jí určitě ne..spíš to byla taková nenaplněná láska a je možný, že ve své labilitě se nebyla schopna s tím smířit celý život
Myslím, že stín její první nenaplněné lásky dopadal na všechny ostatní vztahy.. možná to tak zarputile chtěla změnit, že to ničilo jí i lidi kolem ![]()
@pomenkova píše:
@bimbama Telo uz predane a jeste nemaji vysledky toxikologie?,Co tam s tm delaji??To tak dlouho trva??ja myslela ze se vezme nejak z neceho krev a zjisti se to maximalne do dvou dni..Jestli spis necekaji co je pro ne vyhodnejsi rict![]()
Do dvou dní je akorát krevní rozbor, který si vyžádá obvoďák, kde víš přesně co máš hledat a měřit
toxikologie v těchto případech musí pracovat vlastně se vším, zhodnotit, zanalyzovat všechny údaje ![]()
@brumdinka píše:
logicky už tu bylo odpovězeno - už vidim jeho maminku, jak dává popel svýho syna holce co s ním jenom zpívala a ještě zrovna půlku…nikdy spolu nechodili a velká láska to byla tak akorát ze strany Ivety…on chodil s jinou, která v době jeho smrti byla těhotná…jeho synovi je dnes 28…nehledě na to, že dokonce mám pocit, že byl pohřben normálně klasicky do hrobu tj. nebyl zpopelněn… a sice zemřel ve stejnej den jako ona, ale nikoli měsíc…zemřel 29.července 1985…můj muž mu byl tehdy na pohřbu a Iveta se tam prý vážně složila, takže jo věřím, že ona ho zřejmě i milovala, ale on jí určitě ne..spíš to byla taková nenaplněná láska a je možný, že ve své labilitě se nebyla schopna s tím smířit celý život
Jo tak ja myslela, ze spolu chodili, rikali nebo psali, nebo to bylo na videu, ze koupili dogromady auto a v tom se on pri navratu domu za maminkou zabil
Takze zase kachna jo??No tak oni asi uz nevedi co psat ![]()
Urcite neco bylo u obouch, ale asi je fakt, ze to bylo neopetovano pokud mel nekde tehotnou- ![]()
@KackaDoup píše:
@pomenkova myslim ze vic nez tyden rikali ze to trva
O. k ![]()
@pomenkova píše:
Jo tak ja myslela, ze spolu chodili, rikali nebo psali, nebo to bylo na videu, ze koupili dogromady auto a v tom se on pri navratu domu za maminkou zabilTakze zase kachna jo??No tak oni asi uz nevedi co psat
Urcite neco bylo u obouch, ale asi je fakt, ze to bylo neopetovano pokud mel nekde tehotnou-
Je to v té knížce od Gottlieba. Bydleli spolu a spali spolu, ale Sepéši to nebral jako vážný vztah. Normálně se chodil sám bavit a měl i jiné vztahy.