Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
6.5.14 21:34
@pomenkova píše:
@boball Jo ne nadlouho bohuzel cuci, Ja tady znam par blbu co jezdi do Turecka jen proto aby si z balkonu skocili dolu do bazenu a strasne se tomu smeji, uz se plno nemcu i jinych cizincu zabilo, ale jako myslis, ze je to zastavi??Ne jeste reknou on skocil-ale blbe blbec 8) 8) 8)
:roll: přirozená selekce tupců :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
6.5.14 21:36

@Cosmos Nemyslím si, že by „standartně“ zahajovali trestní řízení s manželi a nebo jinými nejbližšími všech sebevrahů. Tak to totiž z tý věty zní. :nevim:
Výslech je jasnej, ale tohle mi už přijde nad rámec. Na mě to působí jako „standartní“ vymlouvací věta pro media, jakože na nic dalšího a konkrétního se neptejte. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
6.5.14 21:36

@boball je to sice drsne, ale asi ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 21:38
@pomenkova píše:
@boball Jo ne nadlouho bohuzel cuci, Ja tady znam par blbu co jezdi do Turecka jen proto aby si z balkonu skocili dolu do bazenu a strasne se tomu smeji, uz se plno nemcu i jinych cizincu zabilo, ale jako myslis, ze je to zastavi??Ne jeste reknou on skocil-ale blbe blbec 8) 8) 8)

tohle slyším poprvé 8o, to jsou nápady :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 21:42
@Ambrotta píše:
@Cosmos Nemyslím si, že by „standartně“ zahajovali trestní řízení s manželi a nebo jinými nejbližšími všech sebevrahů. Tak to totiž z tý věty zní. :nevim:
Výslech je jasnej, ale tohle mi už přijde nad rámec. Na mě to působí jako „standartní“ vymlouvací věta pro media, jakože na nic dalšího a konkrétního se neptejte. :think:

Kde není žalobce, není ani soudce. Na Rychtáře podal trestní oznámení za podezření k napomáhání k sebevraždě, Macura i Martucci. A možná jich je víc, kteří to udělali. Aspoň se to prošetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
6.5.14 21:46

@Michelangelo No tady je kazdy rok nejaky pripad bud z Mallorky kam lita vetsina nemcu uz jen chlastat, nebo z Turecka. Navic tam ted resili dost pripadu v turecku, kde malinke deti chudinky utonuli v jejich nezajistenych bazenech.Oni maji ty dolni vycucy na bazen bez jakekoliv mrizky a oni je to tam normalne vtahlo a nepustilo uz :( Nemeli sanci se z toho proudu dostat, uz 5 ty pripad a ted se to resi soudne, ze se to musi kontrolovat, vsem co jezdi na nekam do Turecka radim zkontrolovat bazeny, ma tam byt i nejak cedulka jakoby ze je to zazichrovany… :,( :,( To je pak tedy des… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.5.14 21:46
@pomenkova píše:
Jo to vim, ze spechal domu, ale nevedela jsem, ze mel tehotnou pritelkyni a ze Ivetu nebral moc vazne..ja myslela tenkrat ze je to par ;) Diky za info ;)

tak oni byli prezentováni jako pár..líp se to prodávalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
6.5.14 21:52

@brumdinka jasna vec to uz mi pak doslo, ze se jen tak asi ukazovali, ale myslim ze spolu i neco meli.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
6.5.14 21:54

http://www.youtube.com/watch?…
Prej: Jsem strašně hodnej člověk :poblion:
Je tedy fakt, že tady vypadá docela sympaticky (je to z konce roku 2011, tak v tu dobu bych mu to možná i věřila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
6.5.14 21:58

Tak tady http://www.youtube.com/watch?… Iveta tvrdí, jak moc je šťastná s Rychtářem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.5.14 22:00

Ze všech těch videí mě děsí, jak Iveta mluvila čím dál tím pomaleji, ke konci svého života nebyla občas schopná dát plynulou větu dohromady. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 22:09
@kristy84 píše:
Tak tady http://www.youtube.com/watch?… Iveta tvrdí, jak moc je šťastná s Rychtářem 8o

včera jsem kdesi četla, že se seznámili přes fintu Rychtáře a tady Iveta říká, že se znali 15 let, zase bulvár psal ptákoviny :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
6.5.14 22:10

@Michelangelo Znali se spoustu let, jeho bezpečnostní agentura jí hlídala dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 22:11
@Cosmos píše:
Ze všech těch videí mě děsí, jak Iveta mluvila čím dál tím pomaleji, ke konci svého života nebyla občas schopná dát plynulou větu dohromady. :?

v nejhorším stavu jsem ji viděla v té rakouské nemocnici s Macurou, to bylo úplně zoufalý, jenom pípala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 22:13
@kristy84 píše:
@Michelangelo Znali se spoustu let, jeho bezpečnostní agentura jí hlídala dům.

jj, ale včera psali, že jí po zahradě chodili nějací 3 chlapi, tak Iveta volala na bezpečnostní agenturu a nějaký „dobrák“ napsal, že to byla finta Rychtáře, jak se dostat k Ivetě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí