Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova No sorry, ale sama uvedes pro prevod penez manzeluv ucet a pak se budes divit, ze na tvem nic neni? ![]()
@pomenkova Ja si myslim, ze na ni uz bylo videt/slyset permanentne, ze je v haji. A podle me se JR stydel, za ni, ze se nedokaze vzpamatovat a za sebe, ze to neukociroval tak, jak si predstavoval. Projekt „Iveta“ ztroskotal ale on se ho nehodlal jen tak vzdat. Stale se drzel sveho cile - ukazat vsem, ze on to zvladne a princeznu vyleci. Jake prostredky volil, to asi nezjistime uplne nikdy.
Jen aby nakonec nezavreli do lecebny jeho. ![]()
@St. Estephe píše:
@pomenkova No sorry, ale sama uvedes pro prevod penez manzeluv ucet a pak se budes divit, ze na tvem nic neni?
Ne takto daleko jsme v mysleni jeste nezasla to je fakt.. ![]()
No a neni to tak, ze ona se mohla divit tomu, ze tam poenize proste chodi jak psali, ze ta kamoska ji rikala, ze ty mas penize svoje nejmin 20.00 ti chodi za nataceni s petkou! A ona si mozna od neho nechala nakukat, ze zadne penize prej nedostava
Treba se divila tomu, ze neco ma.Oni tam psali, ze rekla on me zivi Pepa, ani nemela prehled za co vsechno to dostava-no jak taky bez konta, bez vypisu atd..??ja ton pochopila tedy jinak.Ja pochopila, ze ona sama mu to prenechala kvuli piti, ale ze netusila, ze nejake penize vubec ma ![]()
@St. Estephe dyt na tom koncertu starem 4tt je videt ze to neni pravda…byla dobra pracovala..predelal aranzma vsech pisnicek, musela byt ok..fotila se do ony dnes..nebo kd eo tbylo vypadala skvele..nekde nastal zvrat, nebo se to zhorsilo prudce..uz se to nikdy nedozvime…
@St. Estephe píše:
@pomenkova Ja si myslim, ze na ni uz bylo videt/slyset permanentne, ze je v haji. A podle me se JR stydel, za ni, ze se nedokaze vzpamatovat a za sebe, ze to neukociroval tak, jak si predstavoval. Projekt „Iveta“ ztroskotal ale on se ho nehodlal jen tak vzdat. Stale se drzel sveho cile - ukazat vsem, ze on to zvladne a princeznu vyleci. Jake prostredky volil, to asi nezjistime uplne nikdy.Jen aby nakonec nezavreli do lecebny jeho.
No to ja jsem presvedcena o tom, ze on asi ani nepujde brucet spis si vybere pscyharnu, to on uz ma takto rozplanovane se neboj..Kdyz nekdo udela zle, vzdycky se zacne resit jeho mladi atd..To bude cvok jak vysitej..Nejednoou se zjistilo, ze chlapi si vybiraji stejne narusene hysterky jako jsou oni sami, jak rikam hledali se, az se nasli to bezesporu ![]()
@pomenkova Tak pokud si myslela, ze vystupuje v televizi za nulovy honorar - to by take o mnohem svedcilo. ![]()
@hanzy tvrdili asi ve VIP zpravach ze byly v tech Ricanech kde R vyslychali
ja treba nechapu kdyz R. byl takovy hajzl a mlatil tu Darinu ze ma ty syny porad za zadkem…
@marinka5 píše:
@hanzy tvrdili asi ve VIP zpravach ze byly v tech Ricanech kde R vyslychalija treba nechapu kdyz R. byl takovy hajzl a mlatil tu Darinu ze ma ty syny porad za zadkem…
Darinu mlátil až při rozvodové tahanici. Předtím jsem četla, že měli 30 let šťastný manželství. Jestli si to vymýšleli nevím. ![]()
@St. Estephe píše:
@pomenkova Tak pokud si myslela, ze vystupuje v televizi za nulovy honorar - to by take o mnohem svedcilo.
No to svedci o tom, ze treba vedela neco sem tam jo, ale ke konci uz ani neumela realizovat, co vsechno za co atd..To tam ta jeji kamoska preci rikala, nebo to psali, ze se potkali ve meste a ona prej cela stastna ji pozvala na obed, ze ji Pepicek nechal 5000 kc, ze se muzou holky jako rozjet
A pak prej si vyhlidla kozacky za 3000 kc a rekla ji hale na to ja nemam
Tak asi nevedela fakt co ma a co ne..Ta kamoska se udajne s ni pohadala ze penize urcite nejaky mit bude a ona ji to prej neverila a rekla ji,..me zivi Pepa ![]()
Pepa ji zivil z jejiho ty blaho a jeste ji nakukal, ze to dela jen kvuli prehledu, aby nepila, ten to s ni teda umel ![]()
@KackaDoup Pochop, ze se u ni nejspis dlouhobe stridala obdobi, kdy byla OK a obdobi, kdy mela problem dojit na wc (a opet mi to pripomina bipolarni poruchu). Jak se nelecila, zacala depresivni obdobi nabyvat vrchu nad temi manickymi. A ano, k teto diagnoze patri alkohol i leky (prave v obdobich deprese). Slavny M. Kopecky pobyval pravidelne v lecebne a kolik filmu, estrad, predstaveni zvladl?
Příspěvek upraven 07.05.14 v 09:25
@brumdinka píše:
@Michelangelo promiň ale 24 hod, jí u baráku nikdo nestál ani ten Novotný ne, ona cíleně bulvár vyhledávala, nemusela! je spousta populárnějších zpěváků, kteří se v bulváru vůbec neobjeví, proč asi…takže tohleto obviňování vážně neberu…
ale to, že jí novináři před barákem i přespávali, hlavně v období všech těch kauz, to je pravda.
@kristy84 proto ja si myslim ze ve tesi mire, nebo proste o hodne vic to byly leky nezli alkohol…alkoholici uz nikdy nevypadaji dobre…natoz tak mlade…