Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
940
6.5.14 22:14

@Michelangelo To video a fotky z té nemocnice v Rakousku ani neměli uveřejňovat…přijde mně to nedůstojné… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 22:14
@pomenkova píše:
@Michelangelo No tady je kazdy rok nejaky pripad bud z Mallorky kam lita vetsina nemcu uz jen chlastat, nebo z Turecka. Navic tam ted resili dost pripadu v turecku, kde malinke deti chudinky utonuli v jejich nezajistenych bazenech.Oni maji ty dolni vycucy na bazen bez jakekoliv mrizky a oni je to tam normalne vtahlo a nepustilo uz :( Nemeli sanci se z toho proudu dostat, uz 5 ty pripad a ted se to resi soudne, ze se to musi kontrolovat, vsem co jezdi na nekam do Turecka radim zkontrolovat bazeny, ma tam byt i nejak cedulka jakoby ze je to zazichrovany… :,( :,( To je pak tedy des… :(

to je strašný :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 22:17
@Leduška píše:
@Michelangelo To video a fotky z té nemocnice v Rakousku ani neměli uveřejňovat…přijde mně to nedůstojné… :poblion:

stejně jako to, co zveřejnili, když ji odvážel Macura, a to si tam novináře pozval kdo? Rychtář nebyl doma, Macura z nich byl na prášky a Iveta byla pod vlivem, tak šli nejspíš „náhodou“ kolem :poblion: :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
6.5.14 22:19
@Anonymní píše:
me se spis libi, jak si ze sebe delaji legraci a obe vypadaji hrozne nad veci :-))

to samozrejme predevsim

• Citovat
  • Upravit
3118
6.5.14 22:19

http://www.youtube.com/watch?… Nechápu, že to jsou jen čtyři měsíce předtím, než se zabila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.5.14 22:21
@Michelangelo píše:
v nejhorším stavu jsem ji viděla v té rakouské nemocnici s Macurou, to bylo úplně zoufalý, jenom pípala :?

A to video, co sem dala Kristy, kde IB říká, že s ním je šťastná a je na tom očividně mnohem lépe je až z pozdější doby. Takže fakt není pravda, že by byla s Rychtářem pořád opilá a ‚zfetovaná‘. Asi mu to holt s ní nešlo ukočírovat vždycky, ale občas na tom byla dobře. A pokud vím, tak s ním měla největší problém v době, kdy šla v paruce kupovat chlast (vyfotili ji novináři), když psala kamarádce, ať jí donese aspoň víno a Rychtář jí ho nechtěl dát, doma nic k pití nebylo, pak prohlásila, že je na ni zlý…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
6.5.14 22:36
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.5.14 22:39
@kristy84 píše:
http://www.youtube.com/watch?… Nechápu, že to jsou jen čtyři měsíce předtím, než se zabila 8o

nevěřím, že pila, pracovala…skoda ze uz se nikdy nedozvíme jak to bylo…
hlavne zpívá skvele a vypada fantasticky…ani omylem na 48…

• Citovat
  • Upravit
3118
6.5.14 22:45

@KackaDoup To je taky to, co jsem nikdy nepochopila, jak je mozny, ze po x letech zavislosti, pokud se snazila zrovna pracovat, vypadala porad tak dobre 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
6.5.14 23:06
@kristy84 píše:
http://www.youtube.com/watch?… Nechápu, že to jsou jen čtyři měsíce předtím, než se zabila 8o

Presne tak, taky jsem v soku-co to bylo zu sileny skluz? Jak je to mozny, tady byla uplne normalni zenska 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 23:20
@kristy84 píše:

je to fakt síla, taková změna :(, podle mne ji rozhodila ta operace zubů :,(, taková bolest psychicky nemocného člověka rozhodí úplně jinak, než zdravého :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 23:27
@Elme píše:
A to video, co sem dala Kristy, kde IB říká, že s ním je šťastná a je na tom očividně mnohem lépe je až z pozdější doby. Takže fakt není pravda, že by byla s Rychtářem pořád opilá a ‚zfetovaná‘. Asi mu to holt s ní nešlo ukočírovat vždycky, ale občas na tom byla dobře. A pokud vím, tak s ním měla největší problém v době, kdy šla v paruce kupovat chlast (vyfotili ji novináři), když psala kamarádce, ať jí donese aspoň víno a Rychtář jí ho nechtěl dát, doma nic k pití nebylo, pak prohlásila, že je na ni zlý… :nevim:

tu fotku jsem neviděla…je to přesně ono, absťák ji ovlivňoval a byla zlá - dneska to říkal novinář ve VIP zprávách na Primě, že manipulátoři byli oba, až poslední dobou na to už Iveta neměla sílu a začala rozesílat sms, v nichž volala o pomoc, jenže to už jí nikdo nevěřil, když několikrát se to obrátilo proti tomu, kdo nabídl pomoc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
6.5.14 23:31

Lidi, víte co já nechápu? Že je okolo takového humbuku…já nechci nic říkat ve zlém. Ale každý víme, že okolo nás je spousty alkoholiků a že je těžké někoho z těžké závislosti vyléčit. Spousty alkoholiků to nezvládají a buďto se upijí k smrti nebo to skončí jinak.. ona byla další takový alkoholik, jen na sebe strhávala pozornost médií. Bohužel, alkoholismus je těžká nemoc.. Mě spíš mrzí, že do toho strkají nos tuny médií.. Ona to skončila, aby měla konečně pokoj i od bulváru a bulvár na tom teď stejně jen už týden rejžuje :( A nějaké kydy o jejím manželovi? Nepřála bych nikomu žít s alkoholikem, musel to s ní mít těžké.. Já nikdy žádný bulvár nečtu, ale byla jsem o víkendu na grilovačce u tchánovců a ty se samozřejmě s nadšením koukali na VIP zprávy na Primě a bylo tam video, kde Bartošová říkala Rychtářovi „Ty jsi na mě zlý“ - byla očividně pod práškama a média z toho udělají případ…On byl na ní zlý, protože jí držel od pití které tolik chtěla.. Já jen doufám, že veškerý tiátr okolo brzo skončí a ona bude mít konečně klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.5.14 23:42

@Terkams, souhlasím s tebou, ale Rychtář svým chováním zavdal příčinu, že někteří lidi mají pochybnosti, jestli ji k tomu nedohnal nějakým způsobem, tak je v pořádku, že to prošetřují. Zatím ani nevyšlo najevo, co vlastně napsala v dopise na rozloučenou a Rychtář, který byl první dny sdílný, to neřekl, jenom ukázal obraz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
7.5.14 00:19
@Michelangelo píše:
@Terkams, souhlasím s tebou, ale Rychtář svým chováním zavdal příčinu, že někteří lidi mají pochybnosti, jestli ji k tomu nedohnal nějakým způsobem, tak je v pořádku, že to prošetřují. Zatím ani nevyšlo najevo, co vlastně napsala v dopise na rozloučenou a Rychtář, který byl první dny sdílný, to neřekl, jenom ukázal obraz :think:

Dokázat, že někdo někoho přímo dohnal k sebevraždě, je těžké, dle vyjádření policejních zdrojů. Podle mne by to tedy musel být jasný důkaz třeba vybízení k tomu..vyhrožování nebo tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí