Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jaaaaaana Tak ja se z toho teda moc neraduju, je mi to vcelku jedno, ono je na svobode uz spouty gauneru a spousty jinych sedi jen za to, ze jen namalujou politika na zed ze? Ono jako na to uz si clovek zvykl, ze nikdy nebud trestany grazl. A ani se nedivim, ze nesedi a nebude, jestli takto uvazuje policie, tak jako pulka lidi tady na netu, tak sedet ani nepoujde. Radeji nechat grazla a zavrit stareho hladoveho dedu za pouziti konzervy v Tescu.
Radeji nechat grazly na svobode, to je tam tedy fakt znama vec, tak se neboj oni ho nezavrou ![]()
Vis jako uz tady by sedel jen za to napadeni Macury, coz se u va szrejme prehlizi ![]()
@maminka189 píše:
http://www.super.cz/…pamatku.html to není normální. Se divím, že si nevzal kus jejího těla a neuložil si ho ve vytrínce na památku
![]()
prosím tě Rychtář je k-k-t, už neví jak by na sebe upozornil ![]()
@Druby píše:
prosím tě Rychtář je k-k-t, už neví jak by na sebe upozornil
Co když ten kámen bude mít někdy nějakou cenu?
Rychtář myslí na vše..
@kometa32 píše:
Co když ten kámen bude mít někdy nějakou cenu?Rychtář myslí na vše..
„Zatímco Rychtář pobíhá z Říčan do Uhříněvsi, nejspíš ani netuší, že může začít výskat radostí. Státní zástupkyně Kamila Vildová totiž potvrdila, že Josef Rychtář nemá na sebevraždě Ivety Bartošové žádný podíl. Informaci přinesl server tn.cz.“
@Elme Vzdyt to rikam, ze bude volny a Macura si to vymyslel a normalne si namlatil kolikrat sam-to je tam uplne videt hale ![]()
Jako jediny svetly klad na celem pripadu hodnotim, ze se diky medializaci pripadu zvysil pocet telefonatu tyranych zen na linkach, kde jsou lide, kteri dokazou zenam dat okamzitou pomoc.Co treba pripad spisovatelky Simony Monyove? Manzel ji leta tyral, pak zavrazdil a co o tom vim.Tak tvrdi, ze si na nic nepamatuje. Monentalne je ve vykonu trestu, ale stale si jede tu svou pisnicku.
Holky? Nasla jsem clanek neni od bulvaru a je fakt zajimavy. O dusich ktere prezivaji a jestli je binen Rychtar a ze i Iveta byla vyborna manipulatorka. Urcite si to prectete.
@Lady4 To je veliky klad ano, ale ty zeny prave sleduji co se stava s muzi, ktery neco takoveho delaji.Nic -nejdou ani sedet
![]()
To ze si nekde na lince pokecaji jim nezachrani zivot, diky bohu se najde hodne zen co vcas utece nekam
![]()
A taky socialne site by se meli zlepist a vic zaylovych domu atd ![]()
@Lady4 píbyl@Mysis Cetla jsem tvuj odkaz a je ti presne tak, jak jsem si myslela. Jinak pred tebou klobouk dolu, jak si vse zvladla ve svem osobnim zivote.Libi se mi tvuj smysl pro humor.
Jaky odkaz? Tech veci bylo vic…
![]()
@pomenkova píše:
@Lady4 To je veliky klad ano, ale ty zeny prave sleduji co se stava s muzi, ktery neco takoveho delaji.Nic -nejdou ani sedet![]()
To ze si nekde na lince pokecaji jim nezachrani zivot, diky bohu se najde hodne zen co vcas utece nekam![]()
![]()
A taky socialne site by se meli zlepist a vic zaylovych domu atd
Otevri tu stranku co jsem psala vjs ten odkaz Iveta tak bez viny nebyla byla tez manipulatorka…docela me to prekvapilo ale dava ten clanek opravdu smysl
@Mysis píše:
Holky? Nasla jsem clanek neni od bulvaru a je fakt zajimavy. O dusich ktere prezivaji a jestli je binen Rychtar a ze i Iveta byla vyborna manipulatorka. Urcite si to prectete.http://smysl/.com/iveta1
Nejde mi to otevřít ![]()
Rada bych ale me nejde
Ukazuje to zavirovani, kdybch ho otevrela ![]()
nemas neco kde se to da dohledat jinak??
No ja netvrdim, ze Iveta byla svetice ja tvrdim, ze vsichni chlapi co nejak tyraji, sleduji telefony, nenechaji zenu sahnout na penize, atd atd-maji jit prinejmensim sedet. Myslim obecne pro vsechny jine tyrane zeny, nejde mi konkretne o tohle ![]()
@Mysis Ja uz jsem psala, ze o mrtvych jenom v dobrem. Podle meho nebyli v poradku oba. Porucha osobnosti, zavislosti atd. Sebevrazda je akt lidskeho zoufalstvi. Zdravy clovek to nedokaze pochopit a uvadi ho to do krize, protoze to neni normalni chovani.