Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Michelangelo píše:
v nemocnici maminka neřekla, jak jsi k tomu přišla?![]()
Do nemocnice se nejelo, odkapala jsem se do vany.
Nastesti ten nos neni hnuty moc, neni to nejak videt.
@Michelangelo Nevidela moc prave znam to hodne z cech..tam Sem to videla casto ![]()
@Lady4 píše:
@pomenkova Ono se to tezko hodnoti, ale je treba o tom mluvit. Temer vzdy se vic zkouma obet nez pachatel. Zenska prava jsou lidska prava, kdyz mas deti, tak se proti tomu spatne bojuje. Odejit z takoveho spatneho uz znaci o velke odvaze zeny. Pravo na dustojny zivot ma kazdy.Kdyz zena zavola na krizovou linku, je to jeji prvni krok k lepsimu zivotu. Nejlepsi obrana proti manipulatorovi je ho poznat a priznat si problem.
me pomohl novy chlap…jinak bych nedokazala odejit, protoze hlavnim problemem je taky ekonomicka stranka…jo a priznat to? treba i rodine? trapas ostuda ze jo…navic mnoho zenskych je hrozne chytrych a vymyslej cim za to jako muzes ty
a at se vic snazis…
@St. Estephe píše:
Do nemocnice se nejelo, odkapala jsem se do vany.Nastesti ten nos neni hnuty moc, neni to nejak videt.
Tak taky dobry ja mam nos prerazenej od exaka, ten to udelal nechtene samozrejme,(jak jinak)ty to mas od otce..sileny skety
Taky nemam na nose nic videt.To bylo ostatne to co me jako prvni zajimalo.
.Ale tve mame se fakt divim, ze to neresila
![]()
@pomenkova Resila… byla jsem poucena, ze je to dusledkem meho nevhodneho chovani, ostatne do te vany me dala odkapat ona. ![]()
A tak diky zivotu s ni ze me vyrostlo neco dost sverazneho, snad nikoli se spatnym srdcem. ![]()
@KackaDoup Presne tak hodne zen neodejde kvuli penezum. Protoze dodnes je to tak i s vyplatama, vzdyt chlap preci vydelava na rodinu, zenska asi ne a k tomu je kolikrat sama.Ale ovsem platy maji chlapi automaticky vyssi, snad uz ne vsude, ale byvalo to tak…je to zacarovany kruh prtave kor z detma..
Rikam v Cr chybi hodne socilani site, tady kdyz odejdes postara se stat v cr ti maximalne nakopou do prdylky
![]()
@KackaDoup Ja vim, ze to tak je.Je to pripad od pripadu.Je bezva, ze si z toho zacarovaneho kruhu venku a mas novy zivot. Psala jsem to pouze obecne. V realu je vse mnohem slozitejsi. Drzim palce
@St. Estephe To je videt, ale zase jako silna si dost, nekdy to naopak posili..jak se rika co te nezabije to te posili, je to i me kredo..
![]()
Ty nejsi clovek co chce litovat to ja taky znam
![]()
@pomenkova A to zase kua joooo, nekdy chci byt mala, milovana holcicka, co ji foukaji bebinko.
Nekdy jsem nabrousena jak skalpel (hlavne tak tri az pet dni pred menses jsem na zabiti
), na jednu stranu umim pekne hulakat a na druhou hodiny mlcet a cumet na krasy prirody nebo tise zasnout nad tim, jak se mi starsi syn pomalu meni v maleho muze, jak je mladsi obratny, svehlavy a dcera ma ty nejvetsi oci, hluboke jak tune (prestoze nejsou modre). A pak me nasere chlap a je to…
![]()
@pomenkova píše:
@KackaDoup Presne tak hodne zen neodejde kvuli penezum. Protoze dodnes je to tak i s vyplatama, vzdyt chlap preci vydelava na rodinu, zenska asi ne a k tomu je kolikrat sama.Ale ovsem platy maji chlapi automaticky vyssi, snad uz ne vsude, ale byvalo to tak…je to zacarovany kruh prtave kor z detma..
Rikam v Cr chybi hodne socilani site, tady kdyz odejdes postara se stat v cr ti maximalne nakopou do prdylky![]()
![]()
O co všechno by se měl stát „sociálně“starat??!Stát není kojná ani dojná.
@St. Estephe Ale no tak to je vsechno prave na tom hezke clovek samozrejme potrebuje i podporu nekdy, ale jsou lide, kteri si proste pobreci sami a jsou taci co potrebuji i z venku obcas pohladit po dusi.,.kazdy jsme jiny, ale kazdy mame svuj pribeh ![]()
Nahodou krasne pises o detech.To je moc hezky ![]()
Ja mam dcerku a ted cekam kluka, tak doufam, ze budu taky pak srovnavat. A taky dokazu uplne zjihnout pred tou detskou dusickou
![]()
A nejde byt jen v pohode, to by jsme si neco namlouvaly asi vsechny ![]()
@Burj Chalifa Chtelo by to treba dostupnejsi azylove domy.
a) mnohde jsou spatne dostupne, zvlaste uteces-li treba v noci, nemas cas, atd.
b) mnohde jsou celkem presvihle ceny za tuto sluzbu, ne vsem se podari plachnout s dostatecnou sumou v kapse.
c) mnohde neni automaticky poskytnuta psychologicka pece a casto je to velmi potreba.
Nemyslim, ze jde o to, poskytnout nekomu desetitisice korun, spis ti lide kolikrat fakt nevi, kam se vrtnout. ![]()
@Burj Chalifa prosim te socialni site jako azylove domy, jsou dodnes v cr na urovni sileny..To jsou normalni veci ktere vsude na svete funguji za pomoci sponzoru vybirani z kostelu prispevku atd..Samozrejme stat se musi obcas predtav si taky starat-ty dane co jim kazdy dava taky neni ze vzduchu.Stat se stara o banky miliardy jdou jinam(za lumparny),Miliardy jdou na cizi staty, taky je to podpora statu, ale tady se museji zviditelnit.Kdyz jde o pobycejne lidi je to divne pokazde.
@Burj Chalifa píše:
O co všechno by se měl stát „sociálně“starat??!Stát není kojná ani dojná.
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa prosim te socialni site jako azylove domy, jsou dodnes v cr na urovni sileny..To jsou normalni veci ktere vsude na svete funguji za pomoci sponzoru vybirani z kostelu prispevku atd..Samozrejme stat se musi obcas predtav si taky starat-ty dane co jim kazdy dava taky neni ze vzduchu.Stat se stara o banky miliardy jdou jinam(za lumparny),Miliardy jdou na cizi staty, taky je to podpora statu, ale tady se museji zviditelnit.Kdyz jde o pobycejne lidi je to divne pokazde.