Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@valkil píše:
Moc pěkně je tam opsaná pravda o IB, která vlastně říká vše:
Asi nejdůležitější poučení pro všechny ženy i muže je toto: Když pohrdneš Štajdlem, dostaneš Pomejeho. Když zhrdneš Pomejem, dostaneš Macuru. Když zhrdneš Macurou, dostaneš Rychtáře. Docela se děsím toho, koho by si Iveta našla poté, co by zhrdla Rychtářem. Možná i proto se zabila.Zdroj: http://smysl. com/iveta2
Heh, no naposledy ji chtěl zachraňovat a odvézt na léčení Braňo Mojsej… To bych snad pod ten vlak skočila taky… mít okolo sebe takové zachránce jako Macura a Mojsej… ![]()
@brumdinka To neni fakt o plivani to je proste pravda-je mi lito, ja jsem taky Ceska.Ja bych to tedy psat nemela.,Copak zijeme v KSC, kde se bali lidi napsat nazor..Ano tady se v oblastech byvaleho vychoniho nemecka dost cato stava ze jsou nezamestnany a podporovany-ano to nepopiram, ale ja nemluvim o lidech nybrz o zakonech a ty tady jsou proste jinak a lip udelane.
Ja ziju v bavorku a tady je to o nicem jinem je to o zemi, tady je 16 nact zemi, a jinych zakonu podle zemi take
Ty podstatne plati u vsech ale.
Je to fakt jen nahled ne pomlouvani ![]()
@Burj Chalifa No mne se*ou ty kompetence v rozhodovani o obcanech statu (my s manzelem totiz volime spise mensi strany, nove tvare), takze nejak tak pak brblam. ![]()
@brumdinka píše:
@KackaDoup promiň ale ted´to zas dramatizuješ ty…nic tak hrozného tu nikdo nepsal
![]()
mmch vrat´te se k původnímu tématu:
http://www.super.cz/…ychtare.html
já s tím co má na parte souzním - věnuju jí tichou vzpomínku a tímto s touto diskuzí končím
@Michelangelo píše:
neboj, neohrožuješ mě, jenom nevím, kde ty plné košíky blbostí vidíš
, už jsem dlouho žádný neviděla a vidět vozík, který veze důchodce, je fakt smutné - párky, které viděly maso z rychlíku, jogurty plné modifikovaného škrobu a éček- v lepším případě, taky můžou být v akci, že jim končí datum spotřeby, např. v Tescu v nejmenovaném městě, nedostaneš koupit zakysanou smetanu bez modifikovaných škrobů
![]()
jsem na tyhle nahrážky vážně už alergická
![]()
Příspěvek upraven 07.05.14 v 19:34
@brumdinka Tak jsme ze stejného města.. manžel taky pracuje v Německu, ale souhlasím s @pomenkova, mají to vychytaný líp než my…
A co na to vsechno Pepik rychtar, co si mysli on o socialnim statu? ![]()
@Burj Chalifa píše:
Jesle, školky, azyláky, to je vše věc obcí, zřizovatelů. Tam je třeba se domáhat, apelovat, bojovat. Mimochodem, kolik z těch, které jen kritizují, pro to něco udělá, zvedne zadek od PC, jde na zastupitelstvo obce, města, apeluje tam, jedná, založí občanské sdružení atd…no schválně, kolik z Vás! Každý brečí, ale řešení nechá na druhých.Příspěvek upraven 07.05.14 v 19:20
Ty blaho ty jsi ale ostra jako
No ja treba jo hale
ja pomaham kde jako muzu, ale politiku do te se nes..e..u---radeji ne diky
Ikdyz ona je Politika tedy o vsem no. ![]()
@kometa32 ale jo, já neřikám, spoustu věcí mají…jiný zase třeba ne…ale prostě to neznamená, že tady je to tak strašný - NENI a já to tu mám ráda ![]()
@jaaaaaana píše:
A co na to vsechno Pepik rychtar, co si mysli on o socialnim statu?
Ty jsi to politicky a diplomaticky vyresila za nas vsechny-ano co by si o tom Pepik myslel?? ![]()
@petulagabi píše:asi chodim. nakupovat jinam, vidim samou colu, bonbony, bramburky, leasingy na auta, uvery na kazdou pitonost, na kterou by se do usetrit apod. nemluvim o duchodcich, to je zas neco jinyho, treba moje babicka penize ma, ale prijde ji, ze uz je pro ni kvalitni jidlo zbytecny, ale je mi jasny, ze u kazdyho to tak neni..nemuzu si pomoct, stat by me hlavne kontrolovat poskytovani pujcek..mely by treba jen od statu s grantovanym urokem..mne prijde, ze hrozne lidi si zije nad to na co ma;/ prave diky pujckam
Souhlas - vozíky plné zbytných kravin, každý druhý žváro u huby.Na to peníze mají? Kolik se prokouří, kolik stojí krabička? Tak chudoba nevypadá. K půjčkám - když je někdo finanční blb, tak ať si půjčuje na kraviny třeba s milionovým úrokem. Proč by mi ho mělo být líto? Nikdo ho nenutil jít k lichváři, mohl jít do běžné banky.No a že mu tam už nepůjčí? Jeho problém, neměl si nasekat dluhy. Nevodila bych občany za ruku, budou z nich zcela nesvéprávní nesamostatní jedinci.
@brumdinka No vzydt jo, ja taky mam rada cechy, ale neznamena to, ze se to tam nemusi zlepsit..Cesko je krasna zeme a nemuze za par v.o.lu v politice, to kazdopadne ![]()
@pomenkova píše:
Ty blaho ty jsi ale ostra jakoNo ja treba jo hale
ja pomaham kde jako muzu, ale politiku do te se nes..e..u---radeji ne diky
Ikdyz ona je Politika tedy o vsem no.
Kdo se o politiku nestará( včetně té komunální), dává těm kritizovaným politikům volné pole působnosti. Nejlepší je netečný nevšímavý ovčan. ![]()
@Burj Chalifa No tak v necem tedy souhlasim to jiste, ale my se bavili o tyranizovanych zenach ty si sami neprispeji proste
neni lehke odejit od tyrana ![]()
@Burj Chalifa píše:
Kdo se o politiku nestará( včetně té komunální), dává těm kritizovaným politikům volné pole působnosti. Nejlepší je netečný nevšímavý ovčan.
No tak to kazdopadne, ale to neni novinka jako ![]()