Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
7.5.14 18:43
@petulagabi píše:
Nas stat je socialni, stat socialniho blahobytu, ale uplne spatne, sit sluzeb je opravdu nedostatecna, hlavne v malych mestech, sluzby na sebe nenavazuju, poskytovatele nespolupracujou, co se tyce davek tak je opravdu stedry, uz i jen materska a rodicak se pobira vuci jinym statum dlouho, alesluzby jsou na hrozne urovni..

z tohoto mám normálně osypky :zed:, v jiných zemích nemusí ženy na mateřské pobírat takovou almužnu, dokonce tam žena může být doma s dítětem třeba 10 let, pže je chlap uživí. Proč je u nás tak málo tatínků na mateřské? V zahraničí je jich daleko víc, právě proto, že mateřská není žádné držhubné. I z tohoto důvodu si chlapi svých žen daleko víc váží. Slyšely jste někdy o tom, že k narozeninám dítěte se přeje i jeho matce a dostává minimálně květiny? U nás květinářství živoří, v poslední době spíš krachuje, pže lidi mají co dělat, aby všechno zdražené a předražené stíhali zaplatit a vyhnuli se exekucím :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.5.14 18:45
@St. Estephe píše:
@Burj Chalifa V prvni rade bych prehodnotila naroky politiku a pak se teprve prodrat obcany. Tady totiz nefunguji kontrolni mechanismy na zadne urovni. ;)

Finanční požitky politiků nejsou žádný zářez do ekonomiky státu. Politik a státní úředník má být dobře placený, s tím nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
7.5.14 18:46

@Burj Chalifa No tak ja nemyslim zrovna jejich platy. ;) I kdyz ne ze by u tech nasich odpovidala aktivita tem castkam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.5.14 18:47
@St. Estephe píše:
@Burj Chalifa No tak ja nemyslim zrovna jejich platy. ;) I kdyz ne ze by u tech nasich odpovidala aktivita tem castkam. :mrgreen:

A jaké nároky tedy myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
7.5.14 18:48
@St. Estephe píše:
@valkil Pouceni ve zkratce o tom, ze hysterka nebude spokojena nikdy. ;)
:palec: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
7.5.14 18:48
@brumdinka píše:
@Michelangelo ale no tak nedramatizuj to, já jsem jen napsala, že náš stát sociální je a někdy až moc na nepravých místech. nechápu co to má společnýho se zlodějema :) mmch co se týká těch solárů, stačí se podívat do katastru a zjistíš velmi rychle čí je ten pozemek na kterém stojí…

To je těžký, když si myslíš, že dramatizuju. Věř mi, že mám srovnání a osobní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
7.5.14 18:49
@Burj Chalifa píše:
Finanční požitky politiků. Ytejsou žádný zářez do ekonomiky státu. Politik a státní úředník má být dobře placený, s tím nemám problém.

Kolik je tam politiku co nechrapou? Par :D ze? A tohle ma byt dobre placeny? Ale tak hlavne ze si odhlasujou vyssi platy :D zase na Vanoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
7.5.14 18:50
@brumdinka píše:
@Michelangelo ale no tak nedramatizuj to, já jsem jen napsala, že náš stát sociální je a někdy až moc na nepravých místech. nechápu co to má společnýho se zlodějema :) mmch co se týká těch solárů, stačí se podívat do katastru a zjistíš velmi rychle čí je ten pozemek na kterém stojí…

Ma to hodne spolecneho..politici te presvedci ze ty davas hodne jako clovek na danich za ty co nedelaji za jiste obcany, ale sami politici, tyhle zakony udelali :roll: A lidi jsou tak uz nastvany ze stvou proti sobe misto aby rekli dost, ted se museji predevsim zmenit zakony..Jak si psala-no delal sem jak dlouho.. co za to dostanu-nedelal sem mam narok na minimalni podporu a to jen proto abych tady nezaclanel jako prizivnik. Minimalni znamena skoro nic, jsi zdravy koukej jit vydelavat ono uz by je to donutilo.(nebo by jezdili jako kdysi oni to jinak neumeji, to nikdo nepredela-tu jejich povahu, to je dane)
A jinak ty farmy to jsem prave myslela kostely davaji tady v Nemecku nejvic, taky obcas tady udelaji skandal, ale davaji dost. U vas to jen vyzira pro sebe, prohybaji se pod zlatem a pro lidi nic nedelaji :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.5.14 18:52
@Michelangelo píše:
Asi mě něco uniklo :think: Aha už vím, na chvíli mě oslepily solární panely na poli ;) Ani nevím komu patří, páč jsme jediná země, která nemá veřejný seznam vlastníků :nevim:, aspoň se nemusím rozčilovat komu to přistálo mých 8 tisíc za loňský rok na vyúčtování za elektřinu. Mám velkou rodinu, byla by za to parádní rodinná dovolená :think:, tož nic nooo, užije si to jinej :kytka: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
7.5.14 18:53
@pomenkova píše:
Ma to hodne spolecneho..politici te presvedci ze ty davas hodne jako clovek na danich za ty co nedelaji za jiste obcany, ale sami politici, tyhle zakony udelali :roll: A lidi jsou tak uz nastvany ze stvou proti sobe misto aby rekli dost, ted se museji predevsim zmenit zakony..Jak si psala-no delal sem jak dlouho.. co za to dostanu-nedelal sem mam narok na minimalni podporu a to jen proto abych tady nezaclanel jako prizivnik. Minimalni znamena skoro nic, jsi zdravy koukej jit vydelavat ono uz by je to donutilo.(nebo by jezdili jako kdysi oni to jinak neumeji, to nikdo nepredela-tu jejich povahu, to je dane)
A jinak ty farmy to jsem prave myslela kostely davaji tady v Nemecku nejvic, taky obcas tady udelaji skandal, ale davaji dost. U vas to jen vyzira pro sebe, prohybaji se pod zlatem a pro lidi nic nedelaji :roll: :roll: :roll:

uz buhvijak dlouho se vi jak je to s ubytovnama a stat stedre vypaci prispevek na bydleni v takove nehorazne vyis vlastnikum ubytoven..vi se to a nedela se s tim nic… :pocitac: jo vlastne, kdyz tak se vezme jinym..invalidum samoziviteklam, zrusi s eporodne apd..

• Citovat
  • Upravit
36504
7.5.14 18:54
@Mysis píše:
Kolik je tam politiku co nechrapou? Par :D ze? A tohle ma byt dobre placeny? Ale tak hlavne ze si odhlasujou vyssi platy :D zase na Vanoce :D

S tabulkovými platy politiků vážně nemám problém. S tím, co za to odvádějí, často ano.Co však s tím? Do parlamentu je dostaly hlasy voličů, tedy i Vaše - naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.5.14 18:55
@KackaDoup píše:
uz buhvijak dlouho se vi jak je to s ubytovnama a stat stedre vypaci prispevek na bydleni v takove nehorazne vyis vlastnikum ubytoven..vi se to a nedela se s tim nic… :pocitac: jo vlastne, kdyz tak se vezme jinym..invalidum samoziviteklam, zrusi s eporodne apd..

Porodné zrušit všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
7.5.14 18:57

@brumdinka To muze byt o lidech, kdyz jde o charakter, tady to je o zakonech.Ty plati. jasne, ze tady je obcas nejaky bordylek, ale to co se deje v cr ver, ze to je sileny kdyz porovnam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
7.5.14 18:59

@Burj Chalifa Ty blaho tebe se to nejak dotyka nejsi na urade na socilace?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ver ze ani tak to pak nevyplacis ze sveho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
7.5.14 19:00
@Michelangelo píše:
z tohoto mám normálně osypky :zed:, v jiných zemích nemusí ženy na mateřské pobírat takovou almužnu, dokonce tam žena může být doma s dítětem třeba 10 let, pže je chlap uživí. Proč je u nás tak málo tatínků na mateřské? V zahraničí je jich daleko víc, právě proto, že mateřská není žádné držhubné. I z tohoto důvodu si chlapi svých žen daleko víc váží. Slyšely jste někdy o tom, že k narozeninám dítěte se přeje i jeho matce a dostává minimálně květiny? U nás květinářství živoří, v poslední době spíš krachuje, pže lidi mají co dělat, aby všechno zdražené a předražené stíhali zaplatit a vyhnuli se exekucím :poblion: :cert:

Nebo naplnili kosiky jidlem;)u nas vsichni stezujou, ale porad maj vsichni plny kosiky blbosti, berou si pujcky, protoze musi mit lepsi telku, ne ze by si na ni usetrili, porad jim. nedochazi, ze zaplati ve finale jak za dve televize, my jsme divnej narod, nadavame jak je to drahy, stejne to kupujem apod.ale to je OT, nechci abys mela vyrazku;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí