Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
7.5.14 21:16
@KackaDoup píše:
nevěřím, že pila, pracovala…skoda ze uz se nikdy nedozvíme jak to bylo…
hlavne zpívá skvele a vypada fantasticky…ani omylem na 48…
:lol: Prosím tě, promiň, ale to jsi vážně tak naivní? Chlastala jako duha, zobala prášky jako lentilky a to vše už několik let :! Celá republika jí viděla pravidelně v tv sjetou ;)

A všichni víme, jak to bylo :P Prostě doplatila na svůj životní styl, labilní psychiku, závislosti a neschopnost se jít léčit a vyléčit se.

Měla sice období kdy byla střízlivá a zpívala, ale ty se pravidelně střídali s těmi, kdy byla mimo. Nemůžeš z jednoho videa, kde byla náhodou střízlivá usuzovat, že nepila ;) Videí, kde je střízlivá je spousta, ale to nemění nic na tom, že chlastala aj. a to jí zabilo.Ne Rychtář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.5.14 21:24

@pomenkova jsem v pohode, jen to cloveka prekvapi ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
7.5.14 21:25

@ulice mluvila jsem o nedavne dobe, musis se podivat k cemu jsem to psala, ta co sem ten odkaz dala, se taky divila…bylo to par tydnu pred sebevrazou a v te dobe proste vypadala skvele a makala..to je vse.

• Citovat
  • Upravit
4398
7.5.14 21:29
@KackaDoup píše:
@ulice mluvila jsem o nedavne dobe, musis se podivat k cemu jsem to psala, ta co se ten odkaz dala, se taky divila…

Já vím, že to bylo nedávno…

Ona dokázala být načančaná, normálně mluvit, zpívat a být střízlivá…Ale za pár dní už byla zase na dně :nevim: Pořád se to střídalo, snažila se vždycky jen chvilku a pak jí to stáhlo zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
7.5.14 21:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.5.14 21:55

@ulice ja to ted v posledni dobe proste nevim… ;)

• Citovat
  • Upravit
8435
7.5.14 22:00
@ulice píše:
http://www.extra.cz/…ta-bartosova

To je moc výstižný článek.
Jako mít otce-alkoholika, co propije výplatu zmlati manželku i děcka, kdyz je pod Paroubek, to je děs. Ale matka-alkoholicka, co popiji tajne a děti zatěžuje svyma naladama, to bývá ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
7.5.14 22:02
@brisco píše:
To je moc výstižný článek.
Jako mít otce-alkoholika, co propije výplatu zmlati manželku i děcka, kdyz je pod Paroubek, to je děs. Ale matka-alkoholicka, co popiji tajne a děti zatěžuje svyma naladama, to bývá ještě horší.

To jo, protože toho otce často matka dětí opustí, ale s matkou alkoholičkou děti zůstanou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
7.5.14 22:09

@ulice Domaci nasili, ale vice pachaji muzi.Take neni pravidlo, ze deti zustavaji po rozvodu u matky. V pripade IB, bych uz ctila pravidlo O mrtvych jenom dobre a nedelala z diskuse polemiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
7.5.14 22:13
@Lady4 píše:
@ulice Domaci nasili, ale vice pachaji muzi.Take neni pravidlo, ze deti zustavaji po rozvodu u matky.

Domácí násilí asi ano, ale matka alkoholička není zrovna dobrý základ do života :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.5.14 22:27

@Lady4 hmmm…to jsme s epokousela uz daavno…

• Citovat
  • Upravit
785
7.5.14 22:31

Medializace pripadu IB pomohla tyranym zenam. Ozyvaji se v krizovych centrech.To je realita a je to jedina svetla chvilka v tomto tragickem pripadu.Ta zprava zasahla kazdeho z nas, tak proc nicit vzpominky tem, kdo ji meli radi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
7.5.14 22:44
@Lady4 píše:
@ulice V pripade IB, bych uz ctila pravidlo O mrtvych jenom dobre a nedelala z diskuse polemiku.

No když ono jde o to, že se tady obviňují lidé pomalu z vraždy, překrucuje se realita jejího života a na to se nedá nereagovat :nevim:

Mě je jí líto, chápu, že byla nemocná a zoufalá.

Ale Štaidl, Pomeje, Macura, Rychtář-do ní alkohol a prášky necpali a pod vlak jí nestrčili…Každý jsme zodpovědný za svůj život, nikdo to nemáme jednoduché a za chyby se platí. Někdy tvrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.5.14 22:51

Hlavne nevime nic, ani co do ni kdo cpal a kdy…takze asi tak..kazdy tady ma nejakou svoji pravdu, ale ve skutecnosti tu pravdu zna jen zesnula…

• Citovat
  • Upravit
785
7.5.14 22:52

Kdyz mas bolest, tak se objevuje prirozena potreba za ni hledat vinika.Jako prvni JR obvinil media, pak lidi JR.Bylo to vse podporeno medialnim lyncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí