Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup píše:
nevěřím, že pila, pracovala…skoda ze uz se nikdy nedozvíme jak to bylo…
hlavne zpívá skvele a vypada fantasticky…ani omylem na 48…
A všichni víme, jak to bylo
Prostě doplatila na svůj životní styl, labilní psychiku, závislosti a neschopnost se jít léčit a vyléčit se.
Měla sice období kdy byla střízlivá a zpívala, ale ty se pravidelně střídali s těmi, kdy byla mimo. Nemůžeš z jednoho videa, kde byla náhodou střízlivá usuzovat, že nepila
Videí, kde je střízlivá je spousta, ale to nemění nic na tom, že chlastala aj. a to jí zabilo.Ne Rychtář.
@ulice mluvila jsem o nedavne dobe, musis se podivat k cemu jsem to psala, ta co sem ten odkaz dala, se taky divila…bylo to par tydnu pred sebevrazou a v te dobe proste vypadala skvele a makala..to je vse.
@KackaDoup píše:
@ulice mluvila jsem o nedavne dobe, musis se podivat k cemu jsem to psala, ta co se ten odkaz dala, se taky divila…
Já vím, že to bylo nedávno…
Ona dokázala být načančaná, normálně mluvit, zpívat a být střízlivá…Ale za pár dní už byla zase na dně
Pořád se to střídalo, snažila se vždycky jen chvilku a pak jí to stáhlo zpátky.
@ulice píše:
http://www.extra.cz/…ta-bartosova
To je moc výstižný článek.
Jako mít otce-alkoholika, co propije výplatu zmlati manželku i děcka, kdyz je pod Paroubek, to je děs. Ale matka-alkoholicka, co popiji tajne a děti zatěžuje svyma naladama, to bývá ještě horší.
@brisco píše:
To je moc výstižný článek.
Jako mít otce-alkoholika, co propije výplatu zmlati manželku i děcka, kdyz je pod Paroubek, to je děs. Ale matka-alkoholicka, co popiji tajne a děti zatěžuje svyma naladama, to bývá ještě horší.
To jo, protože toho otce často matka dětí opustí, ale s matkou alkoholičkou děti zůstanou ![]()
@ulice Domaci nasili, ale vice pachaji muzi.Take neni pravidlo, ze deti zustavaji po rozvodu u matky. V pripade IB, bych uz ctila pravidlo O mrtvych jenom dobre a nedelala z diskuse polemiku.
@Lady4 píše:
@ulice Domaci nasili, ale vice pachaji muzi.Take neni pravidlo, ze deti zustavaji po rozvodu u matky.
Domácí násilí asi ano, ale matka alkoholička není zrovna dobrý základ do života ![]()
Medializace pripadu IB pomohla tyranym zenam. Ozyvaji se v krizovych centrech.To je realita a je to jedina svetla chvilka v tomto tragickem pripadu.Ta zprava zasahla kazdeho z nas, tak proc nicit vzpominky tem, kdo ji meli radi??
@Lady4 píše:
@ulice V pripade IB, bych uz ctila pravidlo O mrtvych jenom dobre a nedelala z diskuse polemiku.
No když ono jde o to, že se tady obviňují lidé pomalu z vraždy, překrucuje se realita jejího života a na to se nedá nereagovat ![]()
Mě je jí líto, chápu, že byla nemocná a zoufalá.
Ale Štaidl, Pomeje, Macura, Rychtář-do ní alkohol a prášky necpali a pod vlak jí nestrčili…Každý jsme zodpovědný za svůj život, nikdo to nemáme jednoduché a za chyby se platí. Někdy tvrdě.
Hlavne nevime nic, ani co do ni kdo cpal a kdy…takze asi tak..kazdy tady ma nejakou svoji pravdu, ale ve skutecnosti tu pravdu zna jen zesnula…
Kdyz mas bolest, tak se objevuje prirozena potreba za ni hledat vinika.Jako prvni JR obvinil media, pak lidi JR.Bylo to vse podporeno medialnim lyncem.