Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova píše:
@Michelangelo Ted nechapu co tim myslis,,ja mluvuim o Rychtari o tobe vim, ze jsi miluijici mama, ktera se nerve na verejnostio atd…Ja pisu o jeho agresivite a o tom, ze to co dela neni normalni![]()
Myslim ty veci z kontrolou atd..mylslim to co jsi psala jeste nedavno sama
![]()
Jako to ze nekomu hlida dum, neznamena ze ho musi ve vsem omezovat vis`
jinak- Vim co sis prosla, ale ty nemuze zase vsechny srovnavat s tebou a-to snad ani nemylsis vazne ze by jsi byla stejna jako onPokud mylslis tu nelogiku chovani tak mozna po te smrti ano, ale ja hodnotim jeho chovani k Ivete uz pred smrti jeji
![]()
![]()
![]()
Myslela jsem to jenom vyloženě na ten schovaný kámen. To mě vůbec divné nepřijde. Jsem ti tu větu vyznačila, ale ona se napsala modře - netuším jak
![]()
Už mě to dění kolem Ivety začíná pěkně s-át. Zapnu telku - Bartošová, zapnu internet - Bartošová, příjdu mezi lidi a baví se o Bartošové
za chvíli se budu bát otevřít ledničku ![]()
Iveta byla nemocná - měla se léčit už dávno to všichni ví… Po tolika pokusech se jí to podařilo dotáhnout do konce…
Rychtář je vůl, ale život s Ivetou taky nebyl žádný med
@pomenkova píše:
presne to myslim, budiz ze nekdo si vezme i ten kamen, ale proc to vsem troubi??
tomu taky nerozumím
, ale každý se vyrovnává s takovým stresem jinak a on to asi potřeboval takhle ventilovat ![]()
@Druby píše:
Už mě to dění kolem Ivety začíná pěkně s-át. Zapnu telku - Bartošová, zapnu internet - Bartošová, příjdu mezi lidi a baví se o Bartošovéza chvíli se budu bát otevřít ledničku
Iveta byla nemocná - měla se léčit už dávno to všichni ví… Po tolika pokusech se jí to podařilo dotáhnout do konce…
Rychtář je vůl, ale život s Ivetou taky nebyl žádný med
@Virginia píše:
Já vůbec nehodnotila tu jeho prezentaci - fotky do novin atd., je to prostě magor.
Ale ten akt samotný - šutr s krví na památku, to chápu zcela.
přesně tak jsem to měla na mysli ![]()
@Michelangelo Jj ja Sem to pochopila az pak jak to myslis
O nic nejde napsala si to jak si to taky citila, coz to ja taky chapu
![]()
No vis, me nevadil ten kamen mozna ho i chapu, pokud to nehral a byl v prdelce, ale me vadilo jak to vsem ukazoval.Ja bych si vzala mozna vic vecicek, ale v tajnosti asi-jako abych ukazovala veci me nebo meho nejblizsiho ,nikdy.Kdyz zu, tak nekam schovat se vsim ostatnim a nikomu nic nerikat, to bych chapala.Na kameru to ukazovat, to je pro neho typicke - ![]()
S nim se nikdy srovnavat nemuzes, ani kdyz jde o smutek, ty jsi zlato, on je divnej patron
![]()
@ulice, jakou starou profilovku máš na mysli
, mám pořád stejnou, nikdy jsem ji nezměnila
![]()
@Michelangelo Taky jsem si rikala co to je za blbost, ze mas tuhle profilkovku porad ![]()
@Michelangelo píše:
@ulice, jakou starou profilovku máš na mysli, mám pořád stejnou, nikdy jsem ji nezměnila
![]()
![]()
![]()
Takovou tu blikající
S různýma fotkama, na všech byla tvoje holčička a byla mezi nimi i tvoje nynější profilovka ![]()
@ulice Rychtar je zlo, cuch na lidi mam velice dobry. Rikala jsem jen podle clanku jednoho ze ji shanel leky, ne ze ji nuti pit, nic neprevracim nic, neprekrucuji, nezila jsem zivot vedle Ivety B. nevim kdo je vinik, zda li byli muzi kolem ni spravni jaky mela s nimi zivot, a nikdy jsem tady nenapsala ze byla svata, ja jeji povahu neznam, nezila jsem s ni a ni vedle ni, se mam jen sprosredkovano, takze me vadi soudy, jak a co delala, kdyz to nikdo z nas nemuze presne vedet…to je vsechno…a vubec me vadi smich a legrace na jeji adresu..vidim to posledni video a svira se me srdce…kdyt jde nekdo na koleje,…musi to byt pekelny stav…ani ve snu si nedovedu predstavit co se v ni odehravalo posledni dny, tydny…proste peklo…
@pomenkova píše:
@Michelangelo Jj ja Sem to pochopila az pak jak to myslis![]()
![]()
O nic nejde napsala si to jak si to taky citila, coz to ja taky chapu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No vis, me nevadil ten kamen mozna ho i chapu, pokud to nehral a byl v prdelce, ale me vadilo jak to vsem ukazoval.Ja bych si vzala mozna vic vecicek, ale v tajnosti asi-jako abych ukazovala veci me nebo meho nejblizsiho ,nikdy.Kdyz zu, tak nekam schovat se vsim ostatnim a nikomu nic nerikat, to bych chapala.Na kameru to ukazovat, to je pro neho typicke -
S nim se nikdy srovnavat nemuzes, ani kdyz jde o smutek, ty jsi zlato, on je divnej patron![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jejda, já se s ním vůbec nesrovnávám
, jsme rozdílní jako noc a den
, mě nepřekvapuje jeho reakce, cholerická povaha se projevuje hlasitým způsobem, obviňují kde koho ( Rychtář novináře), hledají viníka, jsou přesvědčeni, že mají největší bolest ze všech a ti, co neskučí nahlas, v jejích očích dost nemilovali, všechno a každého posuzují podle sebe, tohle se děje u nich v té první fázi, později zjistí, že ti, co trpí mlčky jsou na tom hůř, pže se jim to odrazí na zdraví. Myslím, že v každé rodině se najde „Rychtář“ při takové tragédii
![]()
@Lady4 ne nikoho soudit nemam pravo…pokud neziji jeho zivot, neznam okolnosti, neznam jeho zalozeni, jeho slabosti, jeho nemoci…zivot me to uz naucil, pokud to delam dostanu pekne po cuni…
@ulice píše:
Takovou tu blikajícíS různýma fotkama, na všech byla tvoje holčička a byla mezi nimi i tvoje nynější profilovka
aha, máš vyplé podpisy
, mám ty fotky v podpisu ![]()
@KackaDoup píše:
@ulice Rychtar je zlo, cuch na lidi mam velice dobry. Rikala jsem jen podle clanku jednoho ze ji shanel leky, ne ze ji nuti pit, nic neprevracim nic, neprekrucuji, nezila jsem zivot vedle Ivety B. nevim kdo je vinik, zda li byli muzi kolem ni spravni jaky mela s nimi zivot, a nikdy jsem tady nenapsala ze byla svata, ja jeji povahu neznam, nezila jsem s ni a ni vedle ni, se mam jen sprosredkovano, takze me vadi soudy, jak a co delala, kdyz to nikdo z nas nemuze presne vedet…to je vsechno…a vubec me vadi smich a legrace na jeji adresu..vidim to posledni video a svira se me srdce…kdyt jde nekdo na koleje,…musi to byt pekelny stav…ani ve snu si nedovedu predstavit co se v ni odehravalo posledni dny, tydny…proste peklo…
Ok, já to vidím jinak, ale nebudeme se tu dohadovat.
Můj názor je, že si to peklo připravila sama.
@Michelangelo píše:
aha, máš vyplé podpisy, mám ty fotky v podpisu
Já věděla, že jsem to někde viděla a nedošlo mi to
Jsou to moc krásné a dojemné fotky ![]()