Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ulice píše:
Ok, já to vidím jinak, ale nebudeme se tu dohadovat.Můj názor je, že si to peklo připravila sama.
Od rozchodu se Štaidlem došla až na okraj velké propasti…
Od seznámení s Rychtářem udělala velký krok dopředu ![]()
@KackaDoup Jsou zeny, ktere maji tzv syndrom na dramatickych situacich
Pro normalniho cloveka je to nepochopitelne, ale je to tak.Oni vyhledavaji labilni a nasilnicke muze. Zavislost na nasilnikovi je pro ne adrenalin. Dokonce se jim pri nebezpeci vyplavuji do tela endorfiny a zvysuje to nebezpeci.To jak ten muz reaguje zcela chybne povazuji za projev lasky.Ony si zahravaji s ohnem. Pousteji se do hry, ktera nekonci vitezstvim.Ve skutecnosti se pousti do zvracene hry.Ta zena ma na to dva pohledy. Jeden je, ze se prezentuje jako obet a ten druhy, ze ji nasili cini poteseni
Vetsinou to delaji proto, ze se nespravne naucily chapat agresivitu jako projev lasky.
@Lady4 Kazdy ma svuj pribeh. Kazdy prozil nejaka tezka obdobi a nikoho nelze zcela poznat ani po letech souziti. Natoz pak z novin nebo netovych konverzaci. ![]()
@KackaDoup píše:
@Lady4 ne nikoho soudit nemam pravo…pokud neziji jeho zivot, neznam okolnosti, neznam jeho zalozeni, jeho slabosti, jeho nemoci…zivot me to uz naucil, pokud to delam dostanu pekne po cuni…
Jj taky se mi zda, ze jak zacnu moc kritizovat bum a dosatanu to i s uroky, taky si davam bacha co napsat.Ono je to opravdu slozite, pokud jsi nesla v tech samych slepejich.Co mi vime je jen to co vime z bulvaru, co natocili a presne jak nekteri pisi, nekdy clovek uz proste vybouchne kvuli mensim vecem, nekdy mohla reagovat proste premrstene, ze uz ji to mohlo taky lezt pekne na nervy..Ono po pravde kdyby nekdo nekomu vnucoval porad neco co neni pravda, taky by asi nezustala jak beranek.Taky se bojim osduzovat, ja hodnotila pouze podle tech videi, ktere jsem tady videla ![]()
Taky jsem ale videla pohodove videjka, pkena a slusna s ni a to je ten rozpoor proste ![]()
to sam u Rchtare, ale u neho mam proste pocit, ze si to dela sam tyhle pozvanky novinaru atd..Celou tu italii mohl udelat v soukromi a on to nechava natacet televizi.Koho to zajimalo vlastne??Primo to vnucovali divakovi pod nos a rekneme lidi se koukaji radi na takovy veci a to mu bylo jasne.
A hlavne myslim, ze jemu to myslelo v te dobe kdy ona byla uplne uz na dne o trochu lip. At by ji bylo 30 nebo 50 sat, nehraje roli, protoze v takovem stavu asi tezko jedna jako dospely jedinec..Tak mel mit vice rozumu a nevystavovat ji vecnym kameram, vecnym kecum atd..To nebyla podle me jeji ochrana spis jeho zviditelneni..
Ona to milovala taky to je fakt, ale spis kdyz byla na vysi, ze ji to slo, ale tyhle scenky neverim, ze na ne byla hrda
![]()
Navic Kolik se ztraci ldi, ale nikdo to cele nenataci na video nebo s televizi. Tohle bylo dobrovolne od ni a jemu to bylo jasne tak at nehraje komedie, ze byla unesena. Zabirali plac akorat opravdovym unosum
![]()
@KackaDoup píše:
@Lady4 ne nikoho soudit nemam pravo…pokud neziji jeho zivot, neznam okolnosti, neznam jeho zalozeni, jeho slabosti, jeho nemoci…zivot me to uz naucil, pokud to delam dostanu pekne po cuni…
Jenže Kačko, já jí tím nesoudím, byl to její život, mohla si s ním chtěla dělat co chtěla a tak to udělala ![]()
Taky mám svou zkušenost z rodiny se závislostí, vím, že je to smutné, ale ti lidé mají šanci se vyléčit, pokud opravdu chtějí, je to o jejich slabé vůli, lenosti a sobectví. V těhle případech platí, že KAŽDÝ JE SVÉHO ŠTĚSTÍ STRŮJCE.
Ve srovnání s tím, co mi připadá opravdu smutné, je pro mě volba IB skončit svůj život jenom pohnutka k zamyšlení, zda člověk žije pro ty pravé hodnoty a směřuje tam, kam opravdu směřovat chce.
@Druby píše:
Od rozchodu se Štaidlem došla až na okraj velké propasti…
Od seznámení s Rychtářem udělala velký krok dopředu
souhlasím
@ulice píše:
Já věděla, že jsem to někde viděla a nedošlo mi toJsou to moc krásné a dojemné fotky
děkuji moc
![]()
@Michelangelo Ja te uprimne obdivuji, ze zijes dal. Ne na te fyzicke urovni ale ze jsi schopna a ochotna komunikovat s lidmi o ruznych vecech, casto dokazes podporit a tak. Tvoje dcera mela stesti v tom, jake zene se narodila. Jeji zivot ted a tady nebyl dost dlouhy ale verim, ze ho prozila krasne. Tohle nekdo nezazije za cela desetileti.
![]()
@ulice píše:
Jenže Kačko, já jí tím nesoudím, byl to její život, mohla si s ním chtěla dělat co chtěla a tak to udělala![]()
Taky mám svou zkušenost z rodiny se závislostí, vím, že je to smutné, ale ti lidé mají šanci se vyléčit, pokud opravdu chtějí, je to o jejich slabé vůli, lenosti a sobectví. V těhle případech platí, že KAŽDÝ JE SVÉHO ŠTĚSTÍ STRŮJCE.
Ve srovnání s tím, co mi připadá opravdu smutné, je pro mě volba IB skončit svůj život jenom pohnutka k zamyšlení, zda člověk žije pro ty pravé hodnoty a směřuje tam, kam opravdu směřovat chce.
I mně to přineslo zamyšlení, co člověk takovým koncem způsobí svým blízkým
Maminky a Artura je mi moc líto ![]()
@ulice píše:
Jenže Kačko, já jí tím nesoudím, byl to její život, mohla si s ním chtěla dělat co chtěla a tak to udělala![]()
S tímhle moc nesouhlasím. Někdo dostane do vínku šťastnou a nekomplikovanou povahu, někdo jiný začne časem třeba pít, aby aspoň hodinu denně nemusel snášet tíhu těch depresivních stavů. Každý dostal něco jiného a ne každý může žít ten běžný život bez velkých starostí.
Myslím to obecně, nejen směrem k Bartošové. Je jednoduché být šťastný ve funkční rodině, s finančním zajištěním, bez duševních nemocí x stokrát složitější je přežít s klinickými depresemi na hrbu, závislostí, ke které utíkám a s tou související třeba dysfunkční rodinou. Jsou věci, které si člověk nevybere, prostě je má - a plav.
@Virginia Souhlasím s tím, že taky nesouhlasím s uvedeným příspěvkem.
Kdo nezažil, nedokáže pochopit, že jsou věci, které vůlí ovlivnit příliš nelze a deprese nikdy nepochopí.
@ulice Pockej pokud mas ale uz tezkou formu deprese uz to o vuli neni..
Nedopsalo mi to sorry. Tezkou formu deprese nelze lecit vuli, to neni jako prestat kourit.
Ja cetla clanek o jednom znamem nemeckem psychiatrovi, ktery lidem to same rikal, kdyz je lecil, ze at to zkusi zlomit vuli, nemel ahnung proste.Pak se mu pry jendou stalo, ze jel na svuj vlastni kongres do Vidne a protoze mel predtim jen same stresy, pak nahle umrti v rodine atd atd..on psal, ze nemohl ani vystoupi pred lidi s mikrofonem. Moc ho to ovladlo, mel panickou poruchu a des, ktery nezazil nikdy v zivote..Schovaval se za zavesy, bal se lidi.
Zazil na vlstni kuzi depresi.Pak uz to u lidi nebral tak nalehko a od te doby lecil hlavne priciny.Bral mnozstvi leku, ktere by v zovte lidem nenapsal, jen aby nemel uz tu bolest v sobe sam rikal ze uz myslel, ze se zblazni, ze si neco udela.
Ja nevim co mela Iveta, ale pokud depresi, neda se zlomit vuli..Je to stejne jakoby jsi rikala nekomu se zlomenou nohou, ono to pujdes, kdyz budes skakat a nerikej ze bez vule ti nesroste.Do hlavy nevidis a ikdyz ti nekteri lide pripadaji v pohode, nemusi to tak vubec byt.
![]()
KAŽDÝ JE SVÉHO ŠTĚSTÍ STRŮJCE.
tohle mam zivotem vyvraceno a nesnasim tohle porekadlo, protoze pravdive neni!