Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
8.5.14 19:47

@ulice Mno je fakt, ze kdyz jsem se v jeden moment rozhodovala, zda vbehnout pod nakladak nebo to jeste chvili zkouset, tak jsem si predstavovala treba nejakou tu cestu ven, nejakou tu rodinu a deti… Jenze to uz mi bylo dvacet. V patnacti to jeste nefungovalo, to byla cira beznadej. :nevim: Clovek se vyviji a mozek postupne pracuje jinak (skoro u vsech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 19:48

@Michelangelo Jak je mas nastavene? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.5.14 19:55
@Mysis píše:
Jen dodatek doktori upoznuji na (ne)zavislost…to ne v zavorce ma taez svuj vyznam…zalezi jaky clovek bere druh antidepresiv a leky proti uzkosti sou vysoce navykove ale uzkost vetsinou nevyleci…

no hura, tak jsme se shodly…uz jsem byla docela zoufala..

• Citovat
  • Upravit
2933
8.5.14 19:56
@Michelangelo píše:
vím, že je jich víc a různé podskupiny, každému vyhovuje něco jiného :nevim:, v čem je rozdíl, když se neurol podá drcený a vcelku? :think:

Zhorsi to celkovy pocit..i ucinnost predstavi si situaci ze jsi v nemocnici na psychiatrii…zavila ji te na obed des si sednkut na hnusnou chodbu uplne v klidu vezmes i vidlicku a nuz a chces se najist…pribehnou k tobe dva doktori davaji ji ti tabletu…odmitnes..rozrdti na lzicku jeden ti drzi hlavu aby ses nemohla hnout a druhy to do sype a ma z toho strasnou legraci. Tvoje celkove vnimaji je hodne poduroven. Mimo jine lezela se mnou pani a do te cpali i zbytecnksti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.5.14 19:56
@St. Estephe píše:
@Mysis Tak skutecna antidepresiva, predevsim ta nove generace by skutecne nemela byt navykova na te telesne urovni (o dusevni zavislosti lze diskutovat u cehokoli). Neurol je trochu jina kategorie a mel by byt uzivan jen kratkodobe prave pro vznik telesne zavislosti po delsim casovem useku.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
2933
8.5.14 19:58
@KackaDoup píše:
no hura, tak jsme se shodly…uz jsem byla docela zoufala..

Nj pardon dneska jsem nejaka protivna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.5.14 19:58
@KackaDoup píše: :palec:

No ano ja mluvila o te dusevni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.5.14 20:02
@St. Estephe píše:
@Michelangelo Jak je mas nastavene? :)

denně užívám ty AD nové generace a podle potřeby Lexaurin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 20:07

@Michelangelo Tak to je dobry postup. U toho neurolu a lexaurinu je drobet problem s obvodaky, nekteri ho predepisuji jako lentilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.5.14 20:09
@St. Estephe píše:
@Michelangelo Tak to je dobry postup. U toho neurolu a lexaurinu je drobet problem s obvodaky, nekteri ho predepisuji jako lentilky.
:palec: no to mas pravdu jeste ze ja uz to neberu :poblion: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 20:17

@Mysis Ne antideprsivac nejsou navykove, ty dostavaji jen serotinin do mozku, navykove a kratkodobe se davaji naprikla lexaurin, a ruzne prasky na nervy a uzkost nez zaberou antidepresiva ;) Je to uplne naopak..Ty antidepresiva nezpusobi okamzito ulevu nybrz az dyl az kdyz se do mozku postupne vyplavi co ma a po vysazeni nejsi zavisla, jen maximalne muzes se citit hur diky tomu ze se to z ztoho mozku zase dostava-..
Ja depres zazila taky, kdyz zu se tady vsichni priznavate. Kvuli automatum meho manzela, mel vsude dluhy a tak vim co je to deprese :D :D :roll:
Byli to silene stavy a taky jsme prezila nastesi bez prasku. Na me nepusobili natidepresiva vubec zadna, dpostavala sem docasne prasky na nervy a diky tomu, ze jsem sla mezi lidi a pak nakonec odesla uplne pryc z toho vlivu a vzpominek ustalo to jak mavnutim kouzelneho proutku..Vypadla jsem a pomohlo to nejvic. Nekdy opravdu staci se zajimat kde byla pricina, ne resit vse praskama.No ale klazdy ma tu nemoc uz jinou a rozjetejsi napriklad, takze ja mela tezky depresivni stav nekdo ma stresdni nekdo lehky, je to rozdelene a podle toho se predepisuje. Nekomu staci jen terapeut, nekomu pomuze jit mezi lidi a usporadat si zivot nekomu nepomuze cely zivozt nic a holky temhle lidem klobouk dolu jak to zvladaji.-Ja nepreju tuhle nemoc ani nejhorsimu nepriteli..
Kazdopadne reseni je, ale musite mit taky kolem sebe hodne a mile lidi, nekdo nema to stesti ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.5.14 20:22
@St. Estephe píše:
@ulice Mno je fakt, ze kdyz jsem se v jeden moment rozhodovala, zda vbehnout pod nakladak nebo to jeste chvili zkouset, tak jsem si predstavovala treba nejakou tu cestu ven, nejakou tu rodinu a deti… Jenze to uz mi bylo dvacet. V patnacti to jeste nefungovalo, to byla cira beznadej. :nevim: Clovek se vyviji a mozek postupne pracuje jinak (skoro u vsech).

Tak to bylo dost zlý :think: já měla štěstí na docela fajn dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 20:25
@Michelangelo píše:
denně užívám ty AD nové generace a podle potřeby Lexaurin :think:

Holky koukam ze jsme se tady sesli :D :D Ted Sem docitala vsechny. :D.
ja se vubec ale nedivim, pro tvem pribehu, me slozilo jen to, ze manzel hral automaty a dostal me do dluhu a celou nasi rodinu…
Je dobre, ze tady kazdy napsal neco :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce:
Jinak ten lexaurin jsem brala taky bacha na nej je navykovy, ale muze se posiupne snizovat az vysadit. V zadnem pripade ne na neho lkohol atd..jako prasky jsou dobry, ale nesmi se to kombinovat a nemsi se jich zneuzivat, pomahaji pak vyborne, ale to Iveta asi nevedela nebo vedet nechtela :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 20:28
@St. Estephe píše:
Ja depresi zazila, zvladla, prezila jsem ji bez leku ale uz bych si to teda nezopakla. ;) Je to tvrdy. Taky jsem si prosla abstakem (k nemuz jsem se dostala opet diky matce) a taky bych si to nezopakla. Jednu dobu jsem celkem pravidelne popijela a taky bych si to nezopakla. Ale prezila jsem. :dance:

Vyborny tak ti jsi dobra uplne bez prasku teda ;) ;) :srdce:
jak rikam ono zalezi na cloveku a na te rozjete nemoci atd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.5.14 20:33
@pomenkova píše:
@Mysis Ne antideprsivac nejsou navykove, ty dostavaji jen serotinin do mozku, navykove a kratkodobe se davaji naprikla lexaurin, a ruzne prasky na nervy a uzkost nez zaberou antidepresiva ;) Je to uplne naopak..Ty antidepresiva nezpusobi okamzito papalabpoz az dyl az kdyz se do mozku postupne vyplavi co ma a po vysazeni nejsi zavisla, jen maximalne muzes se citit hur diky tomu ze se to z ztoho mozku zase dostava-..
Ja depres zazila taky, kdyz zu se tady vsichni priznavate. Kvuli automatum meho manzela, mel vsude dluhy a tak vim co je to deprese :D :D :roll:
Byli to silene stavy a taky jsme prezila nastesi bez prasku. Na me nepusobili natidepresiva vubec zadna, dpostavala sem docasne prasky na nervy a diky tomu, ze jsem sla mezi lidi a pak nakonec odesla uplne pryc z toho vlivu a vzpominek ustalo to jak mavnutim kouzelneho proutku..Vypadla jsem a pomohlo to nejvic. Nekdy opravdu staci se zajimat kde byla pricina, ne resit vse praskama.No ale klazdy ma tu nemoc uz jinou a rozjetejsi napriklad, takze ja mela tezky depresivni stav nekdo ma stresdni nekdo lehky, je to rozdelene a podle toho se predepisuje. Nekomu staci jen terapeut, nekomu pomuze jit mezi lidi a usporadat si zivot nekomu nepomuze cely zivozt nic a holky temhle lidem klobouk dolu jak to zvladaji.-Ja nepreju tuhle nemoc ani nejhorsimu nepriteli..
Kazdopadne reseni je, ale musite mit taky kolem sebe hodne a mile lidi, nekdo nema to stesti ;) ;) ;)

Ja sla taky puvodne jen k lekari a vysledek? Leky. Ja se asi rozhodovat nemohla…sla jsem se jen poradit a strcili me hned na psychiatrii…a leky do krku ikdyz jsem odmitala…puvodne jsem se sla jen vyzpovidat ted po tehle zkusenosti budu radeji chkdit do kostela. Ohledne toho nevim jak rikam moje znama je papala po hrstech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí