Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
8.5.14 20:36

Teda stejne je nas tady hodne co toho prozili…koukam docela… 8o ste dobre ze jste to zvladli… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 20:39

@Mysis Tos byla dle popisu na nejakym silenym oddeleni, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 20:42

@Mysis Jo jak mas doktora co hned napise prasky neni dobry doktor, ten ma zjistovat pricinu a ne lecit dusledek.Ale jak rikam nekomu opravdu uz nepomuze ani ten terapeut ze zacatkku, vsechno postupne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.5.14 20:43
@St. Estephe píše:
@Mysis Tos byla dle popisu na nejakym silenym oddeleni, ne?

No uz se k tomu moc nechci vracet. Ta zkusenost byla vic nez silena :( ale vy jste to tady zvladli ja uz malem ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 20:45

@Mysis No, ja to vidim i na tvem psanem projevu, jak te to rozhazuje. Kdyz budes chtit, klidne napis do zprav. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.5.14 20:45
@pomenkova píše:
@Mysis Jo jak mas doktora co hned napise prasky neni dobry doktor, ten ma zjistovat pricinu a ne lecit dusledek.Ale jak rikam nekomu opravdu uz nepomuze ani ten terapeut ze zacatkku, vsechno postupne.. :think:

Pamatuji si ze jsem tam prisla nechat me mluvit tak hodinu napsal nejake papiry a uz jsem mela prijem. V nemlcnici jsem mela mkt jeste jednu psychiatricku ovsem ta za mnou prisla az nakonci pobytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.5.14 20:47
@St. Estephe píše:
@Mysis No, ja to vidim i na tvem psanem projevu, jak te to rozhazuje. Kdyz budes chtit, klidne napis do zprav. ;)

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
8.5.14 20:53

Ahojky, teď jsem tu chvíli nebyla, už se ví, kdy a kde bude pohřeb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.5.14 20:54
@Mysis píše:
Nj pardon dneska jsem nejaka protivna :D
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
4637
8.5.14 20:55

@kubykula To ti tu ted nikdo nepovi, protoze jsme prave zjistily, ze jsme tu vsechny na hlavu. :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
8.5.14 20:58
@St. Estephe píše:
@kubykula To ti tu ted nikdo nepovi, protoze jsme prave zjistily, ze jsme tu vsechny na hlavu. :mrgreen: :mrgreen: :P
:mrgreen: budu muset dočíst :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.5.14 20:58
@Mysis píše:
Ja sla taky puvodne jen k lekari a vysledek? Leky. Ja se asi rozhodovat nemohla…sla jsem se jen poradit a strcili me hned na psychiatrii…a leky do krku ikdyz jsem odmitala…puvodne jsem se sla jen vyzpovidat ted po tehle zkusenosti budu radeji chkdit do kostela. Ohledne toho nevim jak rikam moje znama je papala po hrstech…
:hug: :kytka: vis ja se ani nedivim, ze malokdo chce dobrovolne na psychinu, ted tam mam kamosku, a ona to neni zadn aprdel, za a sledovat stavy vsech okolo sebe nekdy pekne silene…atd atd, radeji nic vic psat ani nechci, jen pocita minuty kd y ji uz pusti…ona to neni zadna prdel…
  • Citovat
  • Upravit
2933
8.5.14 21:00
@St. Estephe píše:
@kubykula To ti tu ted nikdo nepovi, protoze jsme prave zjistily, ze jsme tu vsechny na hlavu. :mrgreen: :mrgreen: :P
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
@St. Estephe píše:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

@KackaDoup No tak spolubydla jsou kolikrat neco, co te prinuti se rychle uzdravit. :mrgreen: Jinak kamaradce drzim pest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí