Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Teda stejne je nas tady hodne co toho prozili…koukam docela…
ste dobre ze jste to zvladli… ![]()
@Mysis Jo jak mas doktora co hned napise prasky neni dobry doktor, ten ma zjistovat pricinu a ne lecit dusledek.Ale jak rikam nekomu opravdu uz nepomuze ani ten terapeut ze zacatkku, vsechno postupne.. ![]()
@St. Estephe píše:
@Mysis Tos byla dle popisu na nejakym silenym oddeleni, ne?
No uz se k tomu moc nechci vracet. Ta zkusenost byla vic nez silena
ale vy jste to tady zvladli ja uz malem ne…
@Mysis No, ja to vidim i na tvem psanem projevu, jak te to rozhazuje. Kdyz budes chtit, klidne napis do zprav. ![]()
@pomenkova píše:
@Mysis Jo jak mas doktora co hned napise prasky neni dobry doktor, ten ma zjistovat pricinu a ne lecit dusledek.Ale jak rikam nekomu opravdu uz nepomuze ani ten terapeut ze zacatkku, vsechno postupne..
Pamatuji si ze jsem tam prisla nechat me mluvit tak hodinu napsal nejake papiry a uz jsem mela prijem. V nemlcnici jsem mela mkt jeste jednu psychiatricku ovsem ta za mnou prisla az nakonci pobytu
@St. Estephe píše:
@Mysis No, ja to vidim i na tvem psanem projevu, jak te to rozhazuje. Kdyz budes chtit, klidne napis do zprav.
Dekuji ![]()
Ahojky, teď jsem tu chvíli nebyla, už se ví, kdy a kde bude pohřeb?
@kubykula To ti tu ted nikdo nepovi, protoze jsme prave zjistily, ze jsme tu vsechny na hlavu.
![]()
@St. Estephe píše:
@kubykula To ti tu ted nikdo nepovi, protoze jsme prave zjistily, ze jsme tu vsechny na hlavu.![]()
![]()
@Mysis píše:
Ja sla taky puvodne jen k lekari a vysledek? Leky. Ja se asi rozhodovat nemohla…sla jsem se jen poradit a strcili me hned na psychiatrii…a leky do krku ikdyz jsem odmitala…puvodne jsem se sla jen vyzpovidat ted po tehle zkusenosti budu radeji chkdit do kostela. Ohledne toho nevim jak rikam moje znama je papala po hrstech…
@St. Estephe píše:
@kubykula To ti tu ted nikdo nepovi, protoze jsme prave zjistily, ze jsme tu vsechny na hlavu.![]()
![]()
@St. Estephe píše:
![]()
@KackaDoup No tak spolubydla jsou kolikrat neco, co te prinuti se rychle uzdravit.
Jinak kamaradce drzim pest.