Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova Bohužel tam občas nějakou má, ale nejvíc tam je starých lidí. Malá chytla opět nějakou virozu tak se modlím aby jsme zase nemuseli do nemocnice ![]()
@maminka189 A jezisi
Tak snad to bude dobre a jak je na tom s temi plicemi zastavi se to obcas nebo se to nejak zhorsuje??mylsim, jetsli na to neco pomaha, treba nejake inhalace nebo tak
![]()
@boball píše:
No, ted jsem koukla na článek, jak Darina drží miminko, ale že Iveta ho měla o týden dřív. Jsou snad praštěný, nebyla žádná babičkaJistě, že se Darina rozplývá je to její krev.
No tak to asi opet udelal Rychtar. Ivetu preci nazval babickou i na parte, jaka babicka taky nechapu, jako nahradni mozna..
![]()
@pomenkova to nevim, zatím jsme na dalším RTG nebyli. Jednou by ji měli dělat RTG, CT ale kdy to nevím. První rentgen jí byl dělán ve dvou měsících a to už měla změny až na ložiska. Když jí byl dělán rentgen ve 2,5letech tak tam měla veliké změny a značné zhoršení. Inhalace, fyzioterapie a odsávání špatných hlenů celý proces zpomaluje. Jednou se to ale zhorší…
@pomenkova píše:
No tak to asi opet udelal Rychtar. Ivetu preci nazval babickou i na parte, jaka babicka taky nechapu, jako nahradni mozna..![]()
Těžko říct, novináři jsou taky jako praštěný a jemu se to asi zalíbilo, ale mne by to tedy urazilo, babička jsem pokud se narodí dítě mému pokrevnímu potomku, jinak ne
![]()
@maminka189 Moje mala trpela na bronchitidy caste do dvou let a pak se to diky bohu zastavilo.Ale jen tohle vim jak je hrozne na nervy, jak jsem pokazde musela na kyslik s ni a co to bylo. Inhaluji dodneska, jakmile ma rymu, aby nic nechytila, je moc nachyla na vsechno..Ale to se neda srovnavat. postupne imunitou silnejsi ji to mizi.
Ale tohle je nepredtsavitelne tezke, to co prozivas ty, musi to byt sileny
![]()
ja jen doufam, ze na to nekdo neco vymysli
![]()
Tak si rikam, ze kdyby se mi zabil. nekdo s kym ziju, ze bych si to asi vycitala, asi bych resila to, ze jsem tomu u mohla nejak zabranit, to mi u pepi nejak chybi
@pomenkova píše:
@Michelangelo No diky bohu jsem byla obklopena lidma co mi rekli, kde ho vidali hrat a ja si proste delala svuj obrazek sama a je jedno jak mas rada nebo ne, kdyz okrade clovek vlastni rodinu jdes od nehoDala Sem mu jeste sanci, ale pak kdyz jsem uz vsechno tahla ze sveho a delala v podstate i na neho a jeho dluhy tak jsem rekla dost..No takhle rekl rozum, ja se z rozvodu vzpamatovavala urcite rok
![]()
byla to pro tebe zkušenost, která tě posunula dál
![]()
@boball píše:
@Michelangelo Myslela jsem, že už jsi zmizela ráda tě vidím
děkuji, to potěší
, přijel mi domů mm, tak jsem se věnovala jemu
![]()
@Michelangelo píše:
děkuji, to potěší![]()
![]()
, přijel mi domů mm, tak jsem se věnovala jemu
![]()
Chápu, můj chrápe, a to doslovně ![]()
@petulagabi píše:
Tak si rikam, ze kdyby se mi zabil. nekdo s kym ziju, ze bych si to asi vycitala, asi bych resila to, ze jsem tomu u mohla nejak zabranit, to mi u pepi nejak chybi
vyčítá si to, ví, že to podcenil
, nemusí to zdůrazňovat, četla jsem jeho vyjádření, bohužel si člověk spoustu věcí uvědomí, až když příjde ztráta
![]()
@boball píše:
Chápu, můj chrápe, a to doslovně
můj už taky, i když vedle mne na židli ![]()
@boball píše:
Těžko říct, novináři jsou taky jako praštěný a jemu se to asi zalíbilo, ale mne by to tedy urazilo, babička jsem pokud se narodí dítě mému pokrevnímu potomku, jinak ne![]()
Te to nadzvedlo teda
![]()
tak jiste ze ma daleko vetsi prava ta Darina, ovsem je otazka kdo tu Ivetu tou babickou nazval
kde jsi to cetla prosim te?