Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup píše:![]()
vis ja se ani nedivim, ze malokdo chce dobrovolne na psychinu, ted tam mam kamosku, a ona to neni zadn aprdel, za a sledovat stavy vsech okolo sebe nekdy pekne silene…atd atd, radeji nic vic psat ani nechci, jen pocita minuty kd y ji uz pusti…ona to neni zadna prdel…
Ne neni ja byla na pokoji s pani…no radeji nemluvit na oknech mrize jako kdybych byla fakt nejaky velky blazen. Kazdy den jeste vic ve stresu a ty prasky
bylo to hrozny ale s temi zkusenostmi vim ze uz tam nepujdu. Nikdo me tam nedostane. O to horsi kdyz nekdy brecim a slychavam ze se mam jit lecit ![]()
@Mysis píše:
Pamatuji si ze jsem tam prisla nechat me mluvit tak hodinu napsal nejake papiry a uz jsem mela prijem. V nemlcnici jsem mela mkt jeste jednu psychiatricku ovsem ta za mnou prisla az nakonci pobytu
No tak to je hnus teda, tohle by se dit nemelo, takto se podepisi i doktori na lidech-sileny..V podstate ty jsi chtela se bavit, znam hodne lidi co prijde spis jen pro prasky, ty jsi to chtela resit a tohle??No na to je nejlepsi psychpoterapeut na pokecani a psycholog.. ![]()
@Mysis píše:
Ne neni ja byla na pokoji s pani…no radeji nemluvit na oknech mrize jako kdybych byla fakt nejaky velky blazen. Kazdy den jeste vic ve stresu a ty praskybylo to hrozny ale s temi zkusenostmi vim ze uz tam nepujdu. Nikdo me tam nedostane. O to horsi kdyz nekdy brecim a slychavam ze se mam jit lecit
@Mysis píše:
Ne neni ja byla na pokoji s pani…no radeji nemluvit na oknech mrize jako kdybych byla fakt nejaky velky blazen. Kazdy den jeste vic ve stresu a ty praskybylo to hrozny ale s temi zkusenostmi vim ze uz tam nepujdu. Nikdo me tam nedostane. O to horsi kdyz nekdy brecim a slychavam ze se mam jit lecit
Tak tohle mi pripomina dobu za komunistu, sileny oni dvaji na pokoj i lidi naprosto odlisne diagnozy.To neprida tvemu stavu..Ja mela stesti tenktrat na vojenseho psychologa, ktery to resil, ale vim od mnohych, ze napriklad byli dohromady s lidmi naprosto odlisnych nemoci a uz se jim tam nechtelo..Tady v Nemecku mam kamosku co se lecila na depresi.Ja sem ji chodila obcas navstevovat-holky to si nedovedete predtavit, ten rozdil..Kdyz Sem navstevovala ambulanci v cr byla spojena s pokojema tech lidi co se lecili, jedna tam curala na chodbe jedna si tam pred ocima vsech chtela podrezat zily, jezisi
To bylo vsechno snad dohromady co jsem videla i jeden veliky alkoholik, fetaci a ja nevim co vsechno..Kdyz ton srovnam tedy s tou kamaradkou co byla na luzkovem na klinice, to je proste nemozny..Sem se ji ptala co jako dela a ona rikala, ze maji proste jen klid, jsou si zaplavat do baziku na klinice a vubec to chovani tech lekaru, ktery se porad usmivali achodili se ji ptat skoro kazdych 5 minut jak ji je atd…Ona cele dny tam jen spala, nebo chodila plavat a to je proste nebe a dudy. Navic tam jsou oddelene paviliony na alkoholiky deprese, stavy zavazne stredni az tezke..ty tezke tam potkate jen za doprovodu samozrejme takove ochranky jakoby kamkoliv i do obchodu.Ona byla uzavrene jen kvuli lehke depresi a mohla se poohybovat vsude po arealu budovy..Byla tam, protoze tady v Nemecku si tam lidi nekdy jdou jen odpicinout-nebudete verit, ale ona tam sla jen proto, ze mivala kdysi deprese a mela nejakou krzi doma, nabrala sily a odesla po 14 dnech domu
No jako konfort a tady navic se o tom lidi bavi uz normalne, no a chodi k psychologovi jen kvuli pretazeni v praci a na to Sem cumela taky teda..oni tady chodi i se psema jako
![]()
@St. Estephe píše:
@kubykula To ti tu ted nikdo nepovi, protoze jsme prave zjistily, ze jsme tu vsechny na hlavu.![]()
![]()
@St. Estephe prinuti uzdravit nebo te to hodi zpet, anebo se ti pritizi…nemaji to osetrene, nedavaji ty zlepsene k sobe je jim to jedno..kromeriz tedy je sileny
Příspěvek upraven 08.05.14 v 21:37
@pomenkova píše:
Tak tohle mi pripomina dobu za komunistu, sileny oni dvaji na pokoj i lidi naprosto odlisne diagnozy.To neprida tvemu stavu..Ja mela stesti tenktrat na vojenseho psychologa, ktery to resil, ale vim od mnohych, ze napriklad byli dohromady s lidmi naprosto odlisnych nemoci a uz se jim tam nechtelo..Tady v Nemecku mam kamosku co se lecila na depresi.Ja sem ji chodila obcas navstevovat-holky to si nedovedete predtavit, ten rozdil..Kdyz Sem navstevovala ambulanci v cr byla spojena s pokojema tech lidi co se lecili, jedna tam curala na chodbe jedna si tam pred ocima vsech chtela podrezat zily, jezisiTo bylo vsechno snad dohromady co jsem videla i jeden veliky alkoholik, fetaci a ja nevim co vsechno..Kdyz ton srovnam tedy s tou kamaradkou co byla na luzkovem na klinice, to je proste nemozny..Sem se ji ptala co jako dela a ona rikala, ze maji proste jen klid, jsou si zaplavat do baziku na klinice a vubec to chovani tech lekaru, ktery se porad usmivali achodili se ji ptat skoro kazdych 5 minut jak ji je atd…Ona cele dny tam jen spala, nebo chodila plavat a to je proste nebe a dudy. Navic tam jsou oddelene paviliony na alkoholiky deprese, stavy zavazne stredni az tezke..ty tezke tam potkate jen za doprovodu samozrejme takove ochranky jakoby kamkoliv i do obchodu.Ona byla uzavrene jen kvuli lehke depresi a mohla se poohybovat vsude po arealu budovy..Byla tam, protoze tady v Nemecku si tam lidi nekdy jdou jen odpicinout-nebudete verit, ale ona tam sla jen proto, ze mivala kdysi deprese a mela nejakou krzi doma, nabrala sily a odesla po 14 dnech domu
![]()
No jako konfort a tady navic se o tom lidi bavi uz normalne, no a chodi k psychologovi jen kvuli pretazeni v praci a na to Sem cumela taky teda..oni tady chodi i se psema jako
![]()
Ty jo se psama? Tenhle pobyt bych brala taky teda ![]()
@pomenkova píše:
Tak tohle mi pripomina dobu za komunistu, sileny oni dvaji na pokoj i lidi naprosto odlisne diagnozy.To neprida tvemu stavu..Ja mela stesti tenktrat na vojenseho psychologa, ktery to resil, ale vim od mnohych, ze napriklad byli dohromady s lidmi naprosto odlisnych nemoci a uz se jim tam nechtelo..Tady v Nemecku mam kamosku co se lecila na depresi.Ja sem ji chodila obcas navstevovat-holky to si nedovedete predtavit, ten rozdil..Kdyz Sem navstevovala ambulanci v cr byla spojena s pokojema tech lidi co se lecili, jedna tam curala na chodbe jedna si tam pred ocima vsech chtela podrezat zily, jezisiTo bylo vsechno snad dohromady co jsem videla i jeden veliky alkoholik, fetaci a ja nevim co vsechno..Kdyz ton srovnam tedy s tou kamaradkou co byla na luzkovem na klinice, to je proste nemozny..Sem se ji ptala co jako dela a ona rikala, ze maji proste jen klid, jsou si zaplavat do baziku na klinice a vubec to chovani tech lekaru, ktery se porad usmivali achodili se ji ptat skoro kazdych 5 minut jak ji je atd…Ona cele dny tam jen spala, nebo chodila plavat a to je proste nebe a dudy. Navic tam jsou oddelene paviliony na alkoholiky deprese, stavy zavazne stredni az tezke..ty tezke tam potkate jen za doprovodu samozrejme takove ochranky jakoby kamkoliv i do obchodu.Ona byla uzavrene jen kvuli lehke depresi a mohla se poohybovat vsude po arealu budovy..Byla tam, protoze tady v Nemecku si tam lidi nekdy jdou jen odpicinout-nebudete verit, ale ona tam sla jen proto, ze mivala kdysi deprese a mela nejakou krzi doma, nabrala sily a odesla po 14 dnech domu
![]()
![]()
tu moji kamosku tam nejaky chlap, ted uz nevim jestli s personalu nebo pacient, kdyz byla pod pod praskama zneuzil
V Kromerizi se potkavaji vsichni alkoholici, nemocni, fetaci…kazdy chce vyuzit prilezitost ![]()
@Mysis jinak zavist, kez by se takto nemocni dockali i u nas..snad i u nas je enjaka soukroma ci jina psychitaricka klinika
@KackaDoup píše:
tu moji kamosku tam nejaky chlap, ted uz nevim jestli s personalu nebo pacient, kdyz byla pod pod praskama zneuzilV Kromerizi se potkavaji vsichni alkoholici, nemocni, fetaci…kazdy chce vyuzit prilezitost :pocitadomoltace]
Tak ja byla na pokoji s pani ktera se hopala a rikala furt,,kra.vo,, a furt dokola a nebo si vyhrnovala kosili a chodila s odhalenym spodkem a pak taky vytrkovala zadek pres ty mrize a mdyz si sla nalit caj tak ho rozlevala vsude po chodbe a takhle furt dokola a taky jednou odpojila lednicku ze zasuvky a ze prej ma hlad si ji vezla na pokoj
@KackaDoup píše:
@Mysis jinak zavist, kez by se takto nemocni dockali i u nas..snad i u nas je enjaka soukroma ci jina psychitaricka klinika
Zavist? M lecili jinak si to precti
@Mysis no ze to exituje…to vim, tebe je me lito a je to pro me nepochopitelne co se ti stalo, takovy stredovek
![]()
@KackaDoup Holky nejlepsi je zadna, ale je fakt, ze kdyz je tezko tak tady se to neda srovnavat s cr.Ale ja myslim, ze uz to tam brzy bude u vas stejne, ze nektere kliniky uz to tak maji treba
![]()
@pomenkova píše:
Holky koukam ze jsme se tady sesli![]()
Ted Sem docitala vsechny.
.
ja se vubec ale nedivim, pro tvem pribehu, me slozilo jen to, ze manzel hral automaty a dostal me do dluhu a celou nasi rodinu…
Je dobre, ze tady kazdy napsal neco![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak ten lexaurin jsem brala taky bacha na nej je navykovy, ale muze se posiupne snizovat az vysadit. V zadnem pripade ne na neho lkohol atd..jako prasky jsou dobry, ale nesmi se to kombinovat a nemsi se jich zneuzivat, pomahaji pak vyborne, ale to Iveta asi nevedela nebo vedet nechtela![]()
![]()
Ty joo, taky máš za sebou dobrý psycho
, dobře, že tě to nesemlelo a dokázala jsi odejít
![]()