Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
8.5.14 22:39

@KackaDoup No ty blaho nechat s etam jeste zneuzit si delas srandu ne??to je des bes tedy 8o
Tak to se nedivim, ze odtud lidi zdrhaji a s tou lednici jak tady nekdo psal to jsem se musela smat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.5.14 22:41
@St. Estephe píše:
@kubykula To ti tu ted nikdo nepovi, protoze jsme prave zjistily, ze jsme tu vsechny na hlavu. :mrgreen: :mrgreen: :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 22:42

@Michelangelo Jo to jako zase jo, ja sem dokonce pak uz rada odchazela ti reknu.. ;) ;) ;)
Vis nekdy zmenis prostredi a je to nahle pryc, je to taky i tim-nekdy :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.5.14 22:49

@pomenkova, některé ženy se v tom plácají a pořád dokola dávají šance, až je gambler úplně stáhne ke dnu a přijdou i o střechu nad hlavou. Smutné konce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 23:03
@pazitka píše:
http://www.reflex.cz/…ezabili.html

No tak na tom asi taky neco urcite je.Ale ted se bude obvinovat asi vsicni, ten co napsal tento clanek se mi jevi sympaticky, nikoho neurazel a zustal nad veci docela ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.5.14 23:04

Tak to vypadá, že IB bude mít pohřeb ve Strašnickém krematoriu…Že bych se tam šla podívat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 23:05

@maminka189 Ahoj :kytka: A ono je to jako verejne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.5.14 23:05

@pomenkova Neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.5.14 23:07
@maminka189 píše:
Tak to vypadá, že IB bude mít pohřeb ve Strašnickém krematoriu…Že bych se tam šla podívat? :think:

Jí už je to asi jedno, hlavně at má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.5.14 23:07

@boball Souhlsím s vámi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 23:16

@Michelangelo No diky bohu jsem byla obklopena lidma co mi rekli, kde ho vidali hrat a ja si proste delala svuj obrazek sama a je jedno jak mas rada nebo ne, kdyz okrade clovek vlastni rodinu jdes od neho 8) Dala Sem mu jeste sanci, ale pak kdyz jsem uz vsechno tahla ze sveho a delala v podstate i na neho a jeho dluhy tak jsem rekla dost..No takhle rekl rozum, ja se z rozvodu vzpamatovavala urcite rok :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 23:17
@maminka189 píše:
@pomenkova Neni

Tak bych tam ani nesla, myslim podivat se-vypada to divne asi ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.5.14 23:20

@pomenkova Mě to nabízel když mi umřel tatínek a zval mě na kafe s tím, že mě tam provede, ale já na to nemám:-(.Představa, že by tam byla bílá rakvička :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.5.14 23:22

No, ted jsem koukla na článek, jak Darina drží miminko, ale že Iveta ho měla o týden dřív. Jsou snad praštěný, nebyla žádná babička :cert: Jistě, že se Darina rozplývá je to její krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 23:23

@maminka189 No prave proto tam ani nechod, jak je na tom ted mala??? :hug: :hug: :hug: Pane boze to jsou veci silene co se vsechno lidem prihodi :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí