Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
10.5.14 21:34
@Burj Chalifa píše:
Stíháme obojí, neboj, nováčku s jedním příspěvkem. Staří mazáci zvládají všechno, co holky :palec:

Se kvůli tomu zaregistrovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
10.5.14 21:40
@Michelangelo píše:
Božena Benková Iveta: „Ľudia ma využívali. Ja som nevládala znášať ten psychický tlak. Prišla som ti len povedať, že by som bola nesmierne šťastná, keby si sa za mňa pomodlila k Bohu. A potom odídem.“ Nechceš povedať niečo viac? „Nie, nemá to cenu a nie je to podstatné. Ja dosiahnem pochovanie môjho tela v tichosti. A Rychtář na mojom pohrebe nebude. A to stačí. Ešte som stále na Zemi, lebo chcem byť prítomná u Artura, potrebuje to veľmi. Ale nedopustím, aby už viac kvôli mne trpel.“ Ako to urobíš? „Budem nebesá prosiť, aby ho ochránili a ja sama sa budem nesmierne moc snažiť, aby som bola zhora pre neho nesmiernou oporou, keď som to nezvládala živá na Zemi. Chcem ešte odkázať fanúšikom, že im nesmierne ďakujem za ich priazeň a lásku. Dávali mi veľa síl, vlastne v podstate najviac práve oni. Myslím na nich a ešte stále som teraz medzi nimi. Sledujem, čo sa deje u mňa doma a som zhrozená z toho, čo stvára nestvúra Rychtář, najväčší omyl môjho života. Odkaz pre Artura: Arture, nikdy a v ničom sa nespájaj s týmto psychopatickým diablom. Až teraz to vidím, aké to je naozaj. On ma psychicky utýral a robil to vedome. Teraz robí na tom, aby postupne zahladil všetky stopy mojej vraždy. Vedel dopredu, čo chcem spraviť. V liste pre Artura som ja sama, Iveta Bartošová, nenapísala ani jediné písmenko. Je to podvrh najväčšieho zrna. Nenašiel ho 25.4., pretože ja som ho nikdy nenapísala. Písal ho jeho verný kamarát. Nechem spory o majetky. Vila patrí Arturovi tak, ako všetky obrazy a tantiemy a úplne všetko po mne. Rychtář nesmie odniesť, zničiť alebo speňažiť nič z môjho domu. Toto je jeho zámer so mnou od samého začiatku. Ale ja som sa o tom dozvedela až po mojom skone.“ Napísala si ďalší nejaký list? „Keďže Arturovi list je podvrh, lebo ja som preňho napísala iný odkaz, ale ten Rychtář stopil a zničil pre jeho obsah, musím sa vyjadriť na margo listu ďalšieho. Ten však zničil ešte skôr, pretože tam som mu jasne napísala, že dôvodom mojej sebevraždy je práva a iba on. Odstrihol ma od sveta. Vedel, čo idem urobiť. Chcel to. Vždy ma zakódovával do domu, keď odchádzal. Akože na moju ochranu. Ale bolo to iba preto, lebo ma chcel mať pod dohľadom. V ten osudný deň ma nezakódoval. A vedel, že sa idem zabiť. Vyhovovalo mu to, pretože už môže dediť. A to bol jediný dôvod, pre ktorý si ma zobral. Moja duša plače nad vejdelkem, ale už je neskoro. Ľuďom odkazujem, nenechajte si od neho nabulíkovať akékoľvek svinstvo, pretože jediné, čo robil a robí doteraz je, že ma psychicky viedol vedome k sebevražde. A pritom systematicky pracoval na dôkazoch, jeho neviny. Je to jediný môj vrah. V liste pre neho som to napísala, preto ho zničil. Vymazal sms, vymazáva a ničí všetko, čo je dôkazom proti nemu.“ Ako dopadne pohreb? „Dobre, to je už v poriadku. Nebude naň pripustený, ale ľuďom zahrá jedno z jeho divadielok a bude tvrdiť, že ma pochoval on. Je neskutočný hlupák, ak si myslí, že ľudia neodhalia jeho neskutočne zákerné konanie. Postupne začne padať klec. Zapletie sa do svojich lží a skysne na doživotie v base. Lebo narobí ďalších toľko svinstiev, že sa z tej basy už nikdy nedostane. Nehovorí zo mňa pomsta, pretože už nie som človek. Moje telo už je na franforce a rádo by už do zeme a do kľudu. Som už len duša. Ale ešte stále neočistená, doráňaná a boľavá. Ďakujem Zdenkovi Macurovi a Domenikovi, lebo skutočne mali záujem o mňa ako o človeka, ako o ženu, ktorá potrebuje pomôcť, podržať a oporu a šťastie. Ďakujem, že sa za mňa bili. A odkazujem im, aby neprestali, lebo to nie je marné. Pomôžu najviac v odhalení pravdy. Mne pomôžu najviac, aby sa moja duša očistila a uzdravila a obnovila z tých nespočetných rán, ktoré mi Rychtář uštedroval. Fyzicky i obraze, Tĺkol ma ako žito. Preto ma odstavoval od sveta. Opíjal ma, napchával psychofarmakami. To, že som nechcela ísť do nemocníc, je tiež jeho robota, pretože ma potreboval mať pod večným dohľadom. Každý môj krok. Nikto by to v zdraví nevydržal. Ale teraz už viem, že som takýto život musela absolvovať, lebo to bola moja cesta. Nie som chválená ani tu za predčasný odchod zo Zeme. To nebolo v duchovnom pláne. Teraz to samé budem musieť prežiť znova a znova, pokým sa nenaučím zvládať to tak, ako sa Zdroju páči. Je to možno blaf, toto celé, tak sa to niekomu bude možno javiť. Ale pravda je iba jedna - hovorím to ja, Iveta, a nech verí iba ten, kto sám che. Nikoho nenútim. Pisateľka týchto slov mi dala šancu a ja jej veľmi ďakujem, lebo to so mnou tiež nemá ľahké. Ale ešte jedno - to najdôležitejšie. Odhliadnuc od toho, že dárek pro Rychtáře - obraz - nebol pôvodne preňho určený a všetky odkazy, písma a hieroglify som tam ja nikdy nenapísala. Chcem zaduplovať: aj keď som aj ja sama mainipulovala s ľuďmi a využívala ich, takýto osud som si nezaslúžila. Ale zvolila som si ho len ja sama. Každopádne okolnosťami, vďaka ktorým som sa k nemu dostala, sú len jediné: RYCHTÁŘ. Díky mamince a celé mojí rodine, prosím, odpusťte mi, jestli to jde, moc by mi to pomohlo. Díky Arture, miluju te neskonale nejvíc a nikdy to puto mezi náma neskončí. Budeš se mít dobře, neboj. Díky vám, lidičky, moc sem vás mnela ráda. A mám pořád. A díky za to, že tantiemy za mou celoživotní snahu a práci pújdou jedine Arturovi. Nepřeji si Rychtáře na pohřbu. Nechci ho. NIKDY! Amen. Dekuji ti, žes mne vyslechla, i když mne nemáš moc v lásce. Promiň. Sklamala sem mnoho lidí. A ublížila taky. Nejvíc mé rodine. Ale vím to až teď. Tak promiňte, lidičky, miluji vás.“Toto jsem našla na FCB.

8o proboha :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
10.5.14 21:40

To muselo dát práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
10.5.14 21:42

@želvička28 To je mozne taky, ja nevim, jen vim, ze Macura narozdil od Rychtare zenam pomaha alepson stavet ty domecky atd :nevim: Jasne ze si to uz asi pak taky nahraval, vzdyt to tam vysvetluje, vsechny hovory Rychtar mel nahrane okamzite a on se tim zrejme mohl taky jistit pred nim..Ja nevim ja jen pisu co si myslima nemusi to byt vvubec pravda. Vsechno tady je jenom dedukce a spekulace..Jen ja mam proste jiny nazor, tot vse ;) ;) ;)
Navic delaji to i lidi v rozvodu, ze se nahravaji vzajeme kdyz jde o deti a kape jim z toho uz na mozek, to nedela jen R, nebo Macura.Jen u nich je problem ten, ze to davali mediim. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
10.5.14 21:44

@Janicka007 Janicko a proc se ty nedivas na hokej a smejdis po emiminu, kdyz je hokej tedy tak zajimavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
10.5.14 22:17
@pomenkova píše:
@želvička28 To je mozne taky, ja nevim, jen vim, ze Macura narozdil od Rychtare zenam pomaha alepson stavet ty domecky atd :nevim: Jasne ze si to uz asi pak taky nahraval, vzdyt to tam vysvetluje, vsechny hovory Rychtar mel nahrane okamzite a on se tim zrejme mohl taky jistit pred nim..Ja nevim ja jen pisu co si myslima nemusi to byt vvubec pravda. Vsechno tady je jenom dedukce a spekulace..Jen ja mam proste jiny nazor, tot vse ;) ;) ;)
Navic delaji to i lidi v rozvodu, ze se nahravaji vzajeme kdyz jde o deti a kape jim z toho uz na mozek, to nedela jen R, nebo Macura.Jen u nich je problem ten, ze to davali mediim. ;) ;)

Jasně, názor nevyvracím… Myslím si, že i ty jeho „domečky“ jsou hlavně touhou po zveřejnění se, nevím, nevěřím mu! Já ale celkově nevěřím lidem, takže to také ovlivňuje moje názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
10.5.14 22:22

@želvička28 No ja si mylsim, ze touhu se zverejnovat za kazdou cenu, ma hlavne Rychtar. Takovehle komedie pred pohrbem muze delat jen narcisticky blb.
No tak muzou se radi zverejnovat oba, to kazdopadne, jen tedy u Macury je to ve prospech i jinyh lidi kolem neho. U R. nevidim nic krome rvacek :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
10.5.14 22:26
@pomenkova píše:
@želvička28 No ja si mylsim, ze touhu se zverejnovat za kazdou cenu, ma hlavne Rychtar. Takovehle komedie pred pohrbem muze delat jen narcisticky blb.
No tak muzou se radi zverejnovat oba, to kazdopadne, jen tedy u Macury je to ve prospech i jinyh lidi kolem neho. U R. nevidim nic krome rvacek :D :D :D

S tímto souhlasím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
11.5.14 13:22

Je to pravda, že Rychtář spáchal sebevraždu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.5.14 13:24
@Janiiska píše:

Není, ale video o tom koluje Facebookem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.5.14 13:27
@Janiiska píše:
@Tereza1986 píše:
Není, ale video o tom koluje Facebookem.

Pokud to otevřeš, tak je tam vir, takhle už to kolovalo i s Rytmusem a ješte s někým, teď si nemůžu vzpomenout, kdo to byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
11.5.14 21:57

http://www.extra.cz/…ulvar-zavidi

Nevím, jestli už sem někdo nevkládal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
11.5.14 22:37

@ulice Ten to napsal naprosto presne ja ´jsem byla taky v soku a v ziovote jsem jeste nevidela takto nekoho truchlit 8) 8) 8)
Jako rikam jsem tady uz 14 let, ale jeste jsem nevidela tady neco podobneho a sileneho, nedivim se, ze ten nemecky kolega neveril:roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
11.5.14 22:50
@ulice píše:
http://www.extra.cz/…ulvar-zavidiNevím, jestli už sem někdo nevkládal :)

Citace z článku:
Co hodinu a půl vyběhne z vily proplesknout Macuru, postát u pietního místa, dořvat novináře, vpustit dovnitř novináře, prezentovat šutry s biologickými zbytky Ivety (kolega z Německa nevěřil, že tohle myslím vážně, musel jsem poslat odkaz s videem), jít ráno a večer na koleje vzpomínat, ukázat falešný dokument, ukázat důkaz o pravosti falešného dokumentu, vyjít se přiznat, že ten důkaz byl falešný, vyvěsit parte, vyvěsit druhé parte, zpochybnit třetí parte, nechat se zmlátit, někoho zmlátit, odjet na patologii – vrátit se z blázince atd…
No tak u tohodle jsem se teda zasmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.5.14 23:02

@meringa A u toho, ze pecoval o inkontinentni Ivetu taky? ;)
Zrovna tenhle clanek presne potvrzuje mou teorii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí