Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak jsem neodolala klikla na ten online přenos… A nějak me to sebralo. Tohle si nezaslouzila, at uz byla jakákoliv. Na pohřbu cela Rychtářovic familie, aby tam aspoň někdo byl.
Bez matky, bez syna… Ale zadelala si na to sama, co taky čekat po té svatbě, kde taky nebyli ![]()
@brisco píše:
Tak jsem neodolala klikla na ten online přenos… A nějak me to sebralo. Tohle si nezaslouzila, at uz byla jakákoliv. Na pohřbu cela Rychtářovic familie, aby tam aspoň někdo byl.Bez matky, bez syna… Ale zadelala si na to sama, co taky čekat po té svatbě, kde taky nebyli
já to radši neotvírám, a to je přenos přímo ze síně??
@Michelangelo píše:
Těžko se vysvětluje lidem, které potkala skutečná tragédie a bojují o přežití kvůli dalším dětem, partnerovi a rodičům, že Ivetu nedokázalo zastavit ani to, že jí byl odebrán Artur z péče.
@KackaDoup píše:
@Michelangelo![]()
![]()
proc by na nej nemyslela? vzdyt byla nejstastnejsi kdyz byl u ni..
![]()
jak to muzes psat, kdyz o tom vubec nic nemuzes vedet…
@KackaDoup píše:
@Michelangelo![]()
![]()
![]()
@KackaDoup, protože kdyby na něho myslela, tak by se chtěla uzdravit ze svých závislostí a šla by se léčit, nejpozději po návratu z Itálie. Neviděla jsi videa, jak se chovala ve svém pořadu „Iveta“. V jakém byla stavu a jak byla arogantní? Byla nejšťastnější s Arturem? Něco říkat a chovat se podle toho je velký rozdíl ![]()
@brisco To si nezavinila ona sama, ale Rychtář, který se chystal ze všeho udělat šou. Proto příbuzní i známé osobnosti jasně řekli, že prostě nepřijdou. Navíc to chtěli ve Frenštátě. Rozhodně měl Artur největší právo rozhodnout o pohřbu, ne ten kre en.
@Michelangelo nejaky porad, neni cely jeji zivot, podle tohoto poradu nebudu a nehodla honotit jeji zivot a ani jejji vztah se synem..
mame v rodine takove pripady…ze se deti stydely za sve rodice nejaky cas, pak dospely a uvedomily si jak je zivot tezky a jak je to mnohdy tezke vse ustat zvlaste u slavnych lidi, tam si netroufam hodnotit vubec nic, protoze ten zivot si nedovedu ani v mrti preradstavit…a ted jsou ty deti nejstastnejsi ze ty rodice maji a snbazi se dohnat tu dobu co bylo neco pokazene…diky tem rodicum…
@KackaDoup píše:
@Michelangelo nejaky porad, neni cely jeji zivot, podle tohoto poradu nebudu a nehodlam, hodnotit jeji zivot a ani jeji vztah se synem..
mame v rodine takove pripady…ze se deti stydely za sve rodice nejaky cas, pak dospely a uvedomily si jak je zivot tezky a jak je to mnohdy tezke vse ustat zvlaste u slavnych lidi, tam si netroufam hodnotit vubec nic, protoze ten zivot si nedovedu ani v mrti preradstavit…a ted jsou ty deti nejstastnejsi ze ty rodice maji a snbazi se dohnat tu dobu co bylo neco pokazene…diky tem rodicum…
ty jsi ohromne silna zena.,.ale kazdy nema ten dar…a nebo mu neni dano…
To jsou divni lidi co se schazeji na ten pohreb…cele je to nejake divne…mam z toho divny pocit, divni ldii v teplacich, jakoze bezdomovci…zeny v ruzovych obleccich…ale mozna lepsi nez nejaci pokrytci…ale i tak, no uvidime
@brisco píše:
Na pohřbu cela Rychtářovic familie, aby tam aspoň někdo byl.Bez matky, bez syna… Ale zadelala si na to sama, co taky čekat po té svatbě, kde taky nebyli
Až na to, že oni se nezúčastnili kvůli tomu, co předvádí Rychtář.
@KackaDoup píše:
anebo mu za to vlastní dítě nestojí
Holt nikdo neznáme pravdu, že? Takže obě můžeme spekulovat.
@KackaDoup píše:
to je omyl a věř mi, že to vůbec nesouvisí s tím, kolik má v sobě člověk síly, ale skutečně v tom, že je schopný nemyslet jenom na sebe, jakkoliv to zní tvrdě, tak jsem musela dát za pravdu své psycholožce, že sebevražda je vůči blízkým sobecká ![]()
@Camael píše:
Až na to, že oni se nezúčastnili kvůli tomu, co předvádí Rychtář.
Já vím.
A chápu je.
@Michelangelo píše:
to je omyl a věř mi, že to vůbec nesouvisí s tím, kolik má v sobě člověk síly, ale skutečně v tom, že je schopný nemyslet jenom na sebe, jakkoliv to zní tvrdě, tak jsem musela dát za pravdu své psycholožce, že sebevražda je vůči blízkým sobecká
@Michelangelo