Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
12.5.14 14:33

@Michelangelo :zed: :zed: :zed: proc by na nej nemyslela? vzdyt byla nejstastnejsi kdyz byl u ni.. :roll: :(jak to muzes psat, kdyz o tom vubec nic nemuzes vedet…

• Citovat
  • Upravit
8435
12.5.14 14:46

Tak jsem neodolala klikla na ten online přenos… A nějak me to sebralo. Tohle si nezaslouzila, at uz byla jakákoliv. Na pohřbu cela Rychtářovic familie, aby tam aspoň někdo byl. :roll: Bez matky, bez syna… Ale zadelala si na to sama, co taky čekat po té svatbě, kde taky nebyli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
12.5.14 14:56
@brisco píše:
Tak jsem neodolala klikla na ten online přenos… A nějak me to sebralo. Tohle si nezaslouzila, at uz byla jakákoliv. Na pohřbu cela Rychtářovic familie, aby tam aspoň někdo byl. :roll: Bez matky, bez syna… Ale zadelala si na to sama, co taky čekat po té svatbě, kde taky nebyli :nevim:

já to radši neotvírám, a to je přenos přímo ze síně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
@Michelangelo píše:
Těžko se vysvětluje lidem, které potkala skutečná tragédie a bojují o přežití kvůli dalším dětem, partnerovi a rodičům, že Ivetu nedokázalo zastavit ani to, že jí byl odebrán Artur z péče.
:hug: přesně chápu,jak to myslíš a na 100% s tebou souhlasím.
@KackaDoup píše:
@Michelangelo :zed: :zed: :zed: proc by na nej nemyslela? vzdyt byla nejstastnejsi kdyz byl u ni.. :roll: :(jak to muzes psat, kdyz o tom vubec nic nemuzes vedet…
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
@KackaDoup píše:
@Michelangelo :zed: :zed: :zed: proc by na nej nemyslela? vzdyt byla nejstastnejsi kdyz byl u ni.. :roll: :(jak to muzes psat, kdyz o tom vubec nic nemuzes vedet…

@KackaDoup, protože kdyby na něho myslela, tak by se chtěla uzdravit ze svých závislostí a šla by se léčit, nejpozději po návratu z Itálie. Neviděla jsi videa, jak se chovala ve svém pořadu „Iveta“. V jakém byla stavu a jak byla arogantní? Byla nejšťastnější s Arturem? Něco říkat a chovat se podle toho je velký rozdíl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64863
12.5.14 14:57

@brisco To si nezavinila ona sama, ale Rychtář, který se chystal ze všeho udělat šou. Proto příbuzní i známé osobnosti jasně řekli, že prostě nepřijdou. Navíc to chtěli ve Frenštátě. Rozhodně měl Artur největší právo rozhodnout o pohřbu, ne ten kre en.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.5.14 14:59

@Michelangelo nejaky porad, neni cely jeji zivot, podle tohoto poradu nebudu a nehodla honotit jeji zivot a ani jejji vztah se synem..
mame v rodine takove pripady…ze se deti stydely za sve rodice nejaky cas, pak dospely a uvedomily si jak je zivot tezky a jak je to mnohdy tezke vse ustat zvlaste u slavnych lidi, tam si netroufam hodnotit vubec nic, protoze ten zivot si nedovedu ani v mrti preradstavit…a ted jsou ty deti nejstastnejsi ze ty rodice maji a snbazi se dohnat tu dobu co bylo neco pokazene…diky tem rodicum…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
12.5.14 15:00
@KackaDoup píše:
@Michelangelo nejaky porad, neni cely jeji zivot, podle tohoto poradu nebudu a nehodlam, hodnotit jeji zivot a ani jeji vztah se synem..
mame v rodine takove pripady…ze se deti stydely za sve rodice nejaky cas, pak dospely a uvedomily si jak je zivot tezky a jak je to mnohdy tezke vse ustat zvlaste u slavnych lidi, tam si netroufam hodnotit vubec nic, protoze ten zivot si nedovedu ani v mrti preradstavit…a ted jsou ty deti nejstastnejsi ze ty rodice maji a snbazi se dohnat tu dobu co bylo neco pokazene…diky tem rodicum…

ty jsi ohromne silna zena.,.ale kazdy nema ten dar…a nebo mu neni dano…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
12.5.14 15:01

Omlouvam se za chybu pri editaci

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
12.5.14 15:03

To jsou divni lidi co se schazeji na ten pohreb…cele je to nejake divne…mam z toho divny pocit, divni ldii v teplacich, jakoze bezdomovci…zeny v ruzovych obleccich…ale mozna lepsi nez nejaci pokrytci…ale i tak, no uvidime

• Citovat
  • Upravit
40270
12.5.14 15:18
@brisco píše:
Na pohřbu cela Rychtářovic familie, aby tam aspoň někdo byl. :roll: Bez matky, bez syna… Ale zadelala si na to sama, co taky čekat po té svatbě, kde taky nebyli :nevim:

Až na to, že oni se nezúčastnili kvůli tomu, co předvádí Rychtář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
12.5.14 15:21
@KackaDoup píše:
ty jsi ohromne silna zena.,.ale kazdy nema ten dar…a nebo mu neni dano…

anebo mu za to vlastní dítě nestojí 8) Holt nikdo neznáme pravdu, že? Takže obě můžeme spekulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
12.5.14 15:21
@KackaDoup píše:
ty jsi ohromne silna zena.,.ale kazdy nema ten dar…a nebo mu neni dano…

to je omyl a věř mi, že to vůbec nesouvisí s tím, kolik má v sobě člověk síly, ale skutečně v tom, že je schopný nemyslet jenom na sebe, jakkoliv to zní tvrdě, tak jsem musela dát za pravdu své psycholožce, že sebevražda je vůči blízkým sobecká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
12.5.14 15:23
@Camael píše:
Až na to, že oni se nezúčastnili kvůli tomu, co předvádí Rychtář.

Já vím.
A chápu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
12.5.14 15:24
@Michelangelo píše:
to je omyl a věř mi, že to vůbec nesouvisí s tím, kolik má v sobě člověk síly, ale skutečně v tom, že je schopný nemyslet jenom na sebe, jakkoliv to zní tvrdě, tak jsem musela dát za pravdu své psycholožce, že sebevražda je vůči blízkým sobecká :?
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky