Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Michelangelo píše:
to je omyl a věř mi, že to vůbec nesouvisí s tím, kolik má v sobě člověk síly, ale skutečně v tom, že je schopný nemyslet jenom na sebe, jakkoliv to zní tvrdě, tak jsem musela dát za pravdu své psycholožce, že sebevražda je vůči blízkým sobecká
zlato psycholožka má v tomhle pravdu..já tomu říkám léčba šokem
Jo a ty jsi silná žena
![]()
@Michelangelo @ulice
Já s váma taky souhlasím. Sice si zároveň myslím, že ten její stav byl prostě tak zoufalý a vážný, že ani odebrání dítěte ji nezabránilo v tom se zničit úplně a dojít až na dno.
Z druhé strany, těch opravdu vážných pokusů o nápravu svého stavu provedla asi málo, to už by se vědělo. Vlastně kromě té Kroměříže nic. Nikdy si zřejmě nepřiznala, v jakých sra*kách je a obvykle se asi vydala cestou nejmenšího odporu.
Bohužel. Sklidila co zasela. I když to pole pro sklizeň bylo asi méně úrodné, než u někoho jiného, ale něco se tam přece jen pěstovat dalo.
@Michelangelo píše:
odkud máš tuto info? kdy a kde?
info jsem nečetla, ale napadlo mě to, že to tak udělají a nikomu nic neřeknou a myslím si, že je to tak správný
Kdyz jsem nad tim tak zapremyslela, kdyz tedy ona jak rikate delala takove komedie(coz jen podle tech poradu pravda)tak jsem ale nemohla proste nezauvazovat.Proc kdyz byla tak stastna s Rychtarem a jak on se o ni staral, proc by se zabijela??Budocnost podle kolegu pred s sebou, zadny jiny chlap v dohlednu tedy krome jejiho vernyho pejska Macury-..Kde byl ten duvod ted.??.Driv byl proto, ze se na ni nekdo vykaslal jako Hrusinky atd…Ted kdyz byla tak stastna si vezme zivot??Blbost..Musela vedet proc a ja si myslim a je to opet spekulace ze Rychtar byl tyran, nejenom byl..kdo je tak hnusne nercisticky, ze domlati ex zenu a pak si klidne rekne, ze se k ni vraci??Vzdyt to je uchylarna silena
Ty veci jak ona zila nezila, to byla jeji vec a ty skandaly podle me take.Kdo je ze znamych lidi nema, a dnes daleko mladsich ze??Jen mi slo o zamysleni co mela tedy za jiny duvod, nez Rychtare?? ![]()
@Denisa76 píše:
zlato psycholožka má v tomhle pravdu..já tomu říkám léčba šokemJo a ty jsi silná žena
![]()
ahojky
, na mě to opravdu šokem zapůsobilo
, škoda, že to nejspíš nikdo neřekl Ivetě ![]()
@Denisa76 píše:
info jsem nečetla, ale napadlo mě to, že to tak udělají a nikomu nic neřeknou a myslím si, že je to tak správný
taky jsem o tom nikde nečetla ani zmínku a jsem ráda, že se s ní rodina rozloučí
![]()
@Michelangelo píše:
ahojky, na mě to opravdu šokem zapůsobilo
![]()
, škoda, že to nejspíš nikdo neřekl Ivetě
jj psychologové to dost často používají a nejenom oni
Víš oni by jí to možná řekli, ale dokud člověk nechce sám tomu se postavit tak to nemá smysl. Vždycky je to o tom chtít…
@Virginia píše:
@Michelangelo @ulice
Já s váma taky souhlasím. Sice si zároveň myslím, že ten její stav byl prostě tak zoufalý a vážný, že ani odebrání dítěte ji nezabránilo v tom se zničit úplně a dojít až na dno.
Z druhé strany, těch opravdu vážných pokusů o nápravu svého stavu provedla asi málo, to už by se vědělo. Vlastně kromě té Kroměříže nic. Nikdy si zřejmě nepřiznala, v jakých sra*kách je a obvykle se asi vydala cestou nejmenšího odporu.
Bohužel. Sklidila co zasela. I když to pole pro sklizeň bylo asi méně úrodné, než u někoho jiného, ale něco se tam přece jen pěstovat dalo.
@Virginia, tohle je právě to zrádné u alkoholiků, kteří si odmítají připustit, že už jsou závislí a řítí se na dno. Nejhorší jsou slova : „mám to pod kontrolou“
, to říkají v době, kdy už to není pravda
Taky vím jenom o Kroměříži a od té doby jsem to už nesledovala, až ten cirkus s Itálií jsem zaznamenala ![]()
@Michelangelo píše:
taky jsem o tom nikde nečetla ani zmínku a jsem ráda, že se s ní rodina rozloučí![]()
jj je to jejich věc ![]()
@Denisa76 píše:
jj psychologové to dost často používají a nejenom oniVíš oni by jí to možná řekli, ale dokud člověk nechce sám tomu se postavit tak to nemá smysl. Vždycky je to o tom chtít…
Podle mne měla ve všem svoji hlavu a byla s ní těžká domluva
, ale nelze přejít, že to udělala v den narozenin Rychtáře, tím chtěla opravdu něco říct ![]()
@Michelangelo píše:
Podle mne měla ve všem svoji hlavu a byla s ní těžká domluva, ale nelze přejít, že to udělala v den narozenin Rychtáře, tím chtěla opravdu něco říct
myslím si, že to jsou věci, které nemá cenu řešit, protože pravé důvody znala jenom ona sama..kruh se uzavřel a asi nemá cenu to řešit.
Já mám kamarádku co se zabila ve svých 39letech a dodnes nikdo neví pořádně proč. Já s ní mluvila pár dní před tragédií a nasmáli jsme se tak, že by mě ani ve snu nenapadlo, že myslí na to jak se zabije. Já to vnímám jako hrozný sobectví, protože tím nic nevyřešila ba naopak na pár let zavařila dětem, který splácí dluhy dodnes a to, že jsou bez mámy
Já jsem s její dcerou skoro pořád a tak nějak se jí snažím pomoct, ale mámu to nenahradí.
@pomenkova píše:
Kdyz jsem nad tim tak zapremyslela, kdyz tedy ona jak rikate delala takove komedie(coz jen podle tech poradu pravda)tak jsem ale nemohla proste nezauvazovat.Proc kdyz byla tak stastna s Rychtarem a jak on se o ni staral, proc by se zabijela??Budocnost podle kolegu pred s sebou, zadny jiny chlap v dohlednu tedy krome jejiho vernyho pejska Macury-..Kde byl ten duvod ted.??.Driv byl proto, ze se na ni nekdo vykaslal jako Hrusinky atd…Ted kdyz byla tak stastna si vezme zivot??Blbost..Musela vedet proc a ja si myslim a je to opet spekulace ze Rychtar byl tyran, nejenom byl..kdo je tak hnusne nercisticky, ze domlati ex zenu a pak si klidne rekne, ze se k ni vraci??Vzdyt to je uchylarna silena![]()
Ty veci jak ona zila nezila, to byla jeji vec a ty skandaly podle me take.Kdo je ze znamych lidi nema, a dnes daleko mladsich ze??Jen mi slo o zamysleni co mela tedy za jiny duvod, nez Rychtare??
Jiný důvod než Rychtář?
Z mého pohledu, odchodem od Štaidla počínaje, se její život pomalu, ale jistě řítil do pryč. Neustálé a pomalé zhoršování, Rychtář tomu asi k dobrému nepomohl, ale že by byl nějakým strůjcem toho konce se mi teda nezdá. ![]()
@Michelangelo píše:
taky jsem o tom nikde nečetla ani zmínku a jsem ráda, že se s ní rodina rozloučí![]()
Parte od maminky sice visí, ale ani zmínka o pohřbu ![]()