Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Virginia No tak na to mame fakt asi kazdy rodilny pohled, ver ze to neni tak ze bych si byla jsita, jen muj pocit asi
Ono kdo to vlastne uz vi??To je tezke.
Hlavni je to, ze bude uz v klidu a co po ni zbylo jsou krasne pisne. Samozrejme Artur a tomu preji aby to obstal, protoze to asi nebude mit lehke
![]()
@KackaDoup Ty jsi vazne divna, zastavas se nejake „star“ az do krve, kdokoli napise slusne odlisny nazor, sklidi od tebe reakci plnou pitomych smajlu. Vis o tom vsem stejne prd jako my, ktere nedelame z JR automaticky vraha. Varis z vody ale predkladas to tu jako pravdu svatou. Jo, mas pravo na svuj uhel pohledu ale porad jsou to jen tve naprosto subjektivni soudy. Jenze pravo vyjadrit se maji i ostatni. A tva reakce na Michelangelo je naprosto stupidni. Zrovna ona ku*va vi, jaka svine umi zivot byt…
@St. Estephe píše:
@KackaDoup Ty jsi vazne divna, zastavas se nejake „star“ az do krve, kdokoli napise slusne odlisny nazor, sklidi od tebe reakci plnou pitomych smajlu. Vis o tom vsem stejne prd jako my, ktere nedelame z JR automaticky vraha. Varis z vody ale predkladas to tu jako pravdu svatou. Jo, mas pravo na svuj uhel pohledu ale porad jsou to jen tve naprosto subjektivni soudy. Jenze pravo vyjadrit se maji i ostatni. A tva reakce na Michelangelo je naprosto stupidni. Zrovna ona ku*va vi, jaka svine umi zivot byt…
To vis asi rozumi nejlepe a slovo ALKoHOLICKA pro ni nema zadny vyznam…ja jsem ji mela rada ale muze si za to sama a deptala psychicky i JR a t je trba si uvedomit ![]()
@St. Estephe
to rozhodne
do krve pry
klid prosim, mluvim tady o cloveku…a vyjadruji to co s myslim ja, ty vyjadrujes co si myslis ty…nevim oc ti jde, ze te to tak stve, proste ji neodsoudim..protoze jeji zivot neznam, po stopate…a neznamena to vubec ze byla svata.,,,uzasna a chudinka…
@KackaDoup Jde mi o Michelangelo, pokud nechapes vyznam psaneho slova…
A projdi si sve reakce na vsechny, kdo napsali cosi o tom, ze IB nebyla kristalove cista osoba. Ona ma na svem konci ten nejvetsi podil.
@St. Estephe píše:
@KackaDoup Jde mi o Michelangelo, pokud nechapes vyznam psaneho slova…
A projdi si sve reakce na vsechny, kdo napsali cosi o tom, ze IB nebyla kristalove cista osoba. Ona ma na svem konci ten nejvetsi podil.
Má podíl největší a proto mi jí není zase tolik líto. Nechtěla se léčit, vlastnímu klukovi udělala ze života peklo, věšela se na nemožný chlápky. Nezralá a nesamostatná, přestárlý diblík. Svůj osud si vybrala sama.
@St. Estephe zadne kristalove ciste osobe jsem v zivote nenapsala…neodsoudim ji ale, po stoseste
neznam jeji zivot…neznam…
@lechem píše:
Má podíl největší a proto mi jí není zase tolik líto. Nechtěla se léčit, vlastnímu klukovi udělala ze života peklo, věšela se na nemožný chlápky. Nezralá a nesamostatná, přestárlý diblík. Svůj osud si vybrala sama.
chapu, asi jsi u toho vseho byla a vsechny ty lidi co popisujes znas osobne
ja jsem taky kreten, vzla jsem si idiota a nechala se 18 let tyrat, nezrala..to vis..
Ty sis ale vybrala jednoho a ona jich měla o hodně více. To už nemůže být náhoda, ale slepota.
@KackaDoup Dochazi ti vubec, ze jakmile se IB zastavas, tak take vynasis soud? A ze kdyz tady sjedes kazdeho za nazor opacny, soudis jeho? Ty kraso, pis si komu co chces ale aspon stopove mnozstvi taktu vuci nekterym by ti neuskodilo.
@St. Estephe píše:
@KackaDoup Dochazi ti vubec, ze jakmile se IB zastavas, tak take vynasis soud? A ze kdyz tady sjedes kazdeho za nazor opacny, soudis jeho? Ty kraso, pis si komu co chces ale aspon stopove mnozstvi taktu vuci nekterym by ti neuskodilo.
To se musí každý alkoholik, závislák, slaboch a špatný rodič povinně litovat? To všechno IB byla.
@St. Estephe ne nemam
vzdycky jsem se zastvala, mam to vrozene…jina uz nebudu…a postosedme, neodsoudim cloveka, ktereho neznam…a ani to me nezaruci tu moznost…
@St. Estephe píše:
ty jo ted jsem to docetla.Ja ze jsem nekoho sjela a nemam takt?
mazec ![]()
@lechem píše:
To se musí každý alkoholik, závislák, slaboch a špatný rodič povinně litovat? To všechno IB byla.
nelituji! ale nesoudim, a to je sakra rozdil!!!…a mozna bych ji mela proc litovat, kdybych znala vsechny okolnosti, toho co se cely jeji zivot delo.,ale bohuzel ani to nejde…a koncim…