Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jinak vám řeknu můj sobotní zážitek. čekala jsem na nástupišti na vlak, mezi žlutou čárou a kolejí šla holka, tak dvacet let, sluchátka na uších…najednou jelo pendolino, samo nestavilo, jen to v rychlosti projíždělo, jen troubil, o vlaku vůbec nevěděla, neslyšela, s jednou paní jsme ji stáhli do bezpečí, ještě nám vynadala do krav, co blbnem
ještě 15minut ve vlaku jsem to rozdýchávala, kdyby jí to srazilo, fakt bych to vidět nechtěla.
@KackaDoup píše:
@kubykula hrozne..klid? to nevim…bohuzel..
no jo, oni teď budou řešit pojistku, dědictví, sledovat Rychtáře atd… noviny s tím budou žít rok, pak bude toto smutné výročí a pojede to nanovo ![]()
@KackaDoup Radsi nic.
Psala jsi, ze po tobe jdu, tak se te ptam, zda snad pisu jen tobe… ![]()
@St. Estephe píše:
@kubykula Nepojede, za rok uz to nebude nikoho zajimat.
no jen aby ![]()
@KackaDoup Ja nevim, v diskusi se diskutuje, ne? Ja pouze reaguji na tve prispevky zde. Vis jak to vypada, kdyz si te na netu nekdo opravdu vyhlidne?
![]()
@kubykula píše:
Jinak vám řeknu můj sobotní zážitek. čekala jsem na nástupišti na vlak, mezi žlutou čárou a kolejí šla holka, tak dvacet let, sluchátka na uších…najednou jelo pendolino, samo nestavilo, jen to v rychlosti projíždělo, jen troubil, o vlaku vůbec nevěděla, neslyšela, s jednou paní jsme ji stáhli do bezpečí, ještě nám vynadala do krav, co blbnemještě 15minut ve vlaku jsem to rozdýchávala, kdyby jí to srazilo, fakt bych to vidět nechtěla.
Teda to muselo byt hrozne
No jeste ze jste ji ztahly, at si blba nadava, hlavne ze je v pohode
![]()
No taky souhlasim, ze to je uz mozna moc. Vsechno to rozebirat i v den jejiho pohrbu..
![]()
Nevím, o čem tu stále diskutujete, nedočítám.
Přeji pokoj její duši a snad to pro ni tímto dnem definitivně končí
Ani nechci vedet kolik za ten primy prenos a prava na ten prenos pro tv Nova rychtar zhrabne, kdyz vidim ty autaky a vsechno, kde na to vsechno vzal penize? kdo to je vlastne ten pan Rychtar…
@St. Estephe píše:
@Michelangelo Ja s tebou souhlasim, tohle nezavinil jeden Rychtar, to zavinily roky a roky zivota, jaky vedla. Jak se v urcitych stavech chovala k okoli. Hrnek trpelivosti jednou pretece vsem.Jo, byla chudak, nemocna ale oproti obycejne, anonymni zene mela stokrat vice moznosti jak srovnat svuj zivot. Ji nehrozilo, ze by nemela kam jit, co jist… Tenhle vlak se rozjel uz pred lety a tehdy do nej nastoupila pomerne svobodne. Je mi ji lito v case minulem, ze ji asi bylo opravdu fest blbe - a zase, takovy stav vubec nemusi byt umerny zivotni situaci dotycneho. Ted je mi lito jejiho syna a strojvudce.
To je právě i můj pohled, že tenkrát byla v pořádku a zdravá. Poprvé na mne nepůsobila normálně, jak vysvětlovala nevěru s Třískou ( někdo možná věří znásilnění). Těžko se vysvětluje lidem, které potkala skutečná tragédie a bojují o přežití kvůli dalším dětem, partnerovi a rodičům, že Ivetu nedokázalo zastavit ani to, že jí byl odebrán Artur z péče. Myslela na něho vůbec v posledních letech?
Myslím, že Štaidl, jako otec jejich syna, je na ni pěkně naštvaný ![]()
@kubykula hrozne..klid? to nevim…bohuzel..