Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe No…asi mi to nepřijde moc důstojný
Rychtář je pablb, z toho ať si Novotný dělá srandu jak chce, ale tuhle poznámku si podle mě mohl odpustit. Ale to je jen můj pohled na věc ![]()
@meringa Proc mam pocit, ze obecne vadi jakakoli pripominka o tom, ze se o ni take staral? Jakmile se na nej nej pouze nadava, tak je lid spokojen, ma sveho beranka k porazce. A jen co se bulvar vytasi s necim, co by mohlo poukazovat na jeho pekne stranky, pak se z davu ozyva nesouhlasny povyk.
A mezi nami, taky to Novotny mohl popsat jeste uplne jinak… ![]()
@ulice píše:
http://www.extra.cz/…ulvar-zavidiNevím, jestli už sem někdo nevkládal
no tak to je fraska ![]()
@St. Estephe píše:
@meringa A u toho, ze pecoval o inkontinentni Ivetu taky?
Zrovna tenhle clanek presne potvrzuje mou teorii…
Na to Novotnýmu stačila jediná zmínka, která úplně zanikla dalším napsaným. Fracek nepřekvapil a své příznivce nezklamal.
@St. Estephe Tak teď nevím, jestli jsme se úplně pochopily
. Já se nemračila nad tím, že se o ní Rychtář staral, ale nad tím, že Novotný měl tu potřebu o ní psát jako o inkontinentní.
Jinak starání o někoho si představuji trochu jinak. Za to, co Rychtář předváděl se u mě žádnýho poplácání po zádech nedočká ![]()
@St. Estephe A jakou teorii máš? Já už to tady moc nesleduju ![]()
@St. Estephe píše:Že spratek Novotný neměl zájem psát o péči Rychtáře o Ivetu, když byla ve zbědovaném stavu vlivem alkoholu a poukázat tak i na pozitivní stránku Rychtáře, on chtěl vypíchnout jenom to špatné
@Michelangelo Ted nerozumim…
@meringa Ze se mordovali navzajem. Akorat IB uz byla dlouhodobe zavisla, se sklony k silnym depresim. Ale ze by to byla nezna princezna, tomu neverim.
JR je bezpochyby problematicky clovek, zrejme s poruchou osobnosti ale neni svetove zlo. Ona by k tomu dosla i bez nej. Mozna za rok nebo pet ale bez dlouhodobe hospitalizace a dozivotni lecby by to nefungovalo.
Holky ja si nemuzu pomoct, ale ja tomu Rychtarovi neverim ani za mak..Cetla jsme od jedne psycholozky jak tyrane zeny maji ze zacatku radost, ze za ne nekdo prebira zodpovednost, berou to jako neco suproveho, ale az kdyz vidi, ze prebira za ne ten dotycny vsechno, sli by pryc, ale uz to nejde. Protoze jsou v zcarovanem kruhu..Zacina to pry samym-kde by jsi beze me byla kdybych te neoblekl, kdybych neudelal to ci ono..Vzdyt se ho o to nikdo neprosil..Mam jen pcit ze ze zacatku z toho vysilani zive s Ivetou, byla uplne v pohode, cim dal s nim byla, uz ani nevedela co mluvi a kdo tam nechybel a nelibilo se to ani lidem, ani tomu moderatorovi..byl kdo jiny nez Pepik Rychtar.
Nez on prisel do studia, mluvila sebevedome.Jak on tam vesel, hned mu podavala ruku a zduraznovala, ze on tam byt musi a divala se na neho jak na svaty obrazek..V te dobe ji to lichotilo jak je milej a hodnej na ni, ale pozdeji mohla prijit na to, ze uz ji usurpuje ve vsem, takovy clovek uz pak neumi rict ne
I ten jeji mladsi kolega, kde spolu zpivali rikal, jak planovala budoucnost a ruzne koncerty a cim dal byla s Rychrarem tim vic se vse hatilo..Ja si nemuzu pomoct, ale videla jsem tedy vsechny videa, kde ona mesic po mesici s Rychtarem jen chatra a to se nepovedlo nikomu z jejich partneru a kdyz ano bud ona odesla preci, nebo oni
Ten ma napsany v ocich, ze chce vlastnit a usurpovat, ja to neberu z bulvaru, ale z meho pocitu proste..ten clovek porad zduraznoval, Ivetko ja si te umyju zase prevleknu a na kdekoho to pusobilo jako jak je hodny, ale on ji tim zapletal do svych siti jeste vic podle me
Delal z ni magora jeste vetsiho a RAD ![]()
A jeste jedna vec, ano nemusel ji ani mlatit, steci psychicke nasili, ktere neni videt a je daleko horsi a ja kdyz se zeptam plno zenskych, kterym manzel neco delal psychicky(jak jsem mela moznost je poznat)tak pokazde rikali, ze nejde odejit, ze si te natolik ten clovek omota, ze uz pak ani sama nemyslis..A to byla prave ta chyba..Myslim si osobne, ze ona by jetse zila, kdby on tenkrat uz odesel nastalo jak na neho zavolala policii, ale on tam byl druhy den znova
Jako co je to za chlapa, ktery je tedy ztavisly ´na cvokovi, podle nekterych vasich teorii uz by musel davno zmizet a velice rad, jako ty pored nim-on je proste magor
Byl sam zavisly na to, ze se musi porad srtarat, ikdyz uz ho nikdo ani nechtel, tak si rikam co to je za povahu, to neni o tom jak byl hodny, to je nejaka porucha a jaka
![]()
@pomenkova psychicke,stale dokola se opakujici deptani, ovladani, cloveka, odstrizeni ho od reality je mnohem horsi nez facky…ty jsou ovsem take silene…
Poměnko, máš pravdu v tom, co píšeš
Před pár dny jsem viděla nějaký pořad nebo video z nemocnice v Rakousku při cestě do té Itálie s Macurou. Byl tam rtg. snímek Ivety a měla polámané kůstky v obličeji, takže on ji podle všeho skutečně mlátil. Tohle jsou pro mne důkazy, které jsem myslela, že kriminálka bude prošetřovat a spoléhám na to, že není všem dnům konec a vyšetřování pokračuje dál
Já mám prostě problém vidět to jednostranně. Bylo hodně lidí, kteří Ivetě chtěli pomoct a ona se k nim otočila zády a to ještě s Rychtářem vůbec nebyla. Její maminka dnes nazývá Rychtáře ďáblem a dává mu to za vinu, nechává udělat další parte s Ivetinou fotkou, aby ukázala, že Ivetu milovala. Na mne to působí jako gesto, které od ní přišlo příliš pozdě a za života Ivety jí oporou a mámou v tom pravém slova smyslu, nebyla. Její reakce mi přišly zvláštní už při tom Ivetiným útěku do Itálie a Iveta se sama o své matce nezmiňovala
Nevynáším soudy, jenom nad tím přemýšlím, že viník není jeden v tomto případě ![]()