Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Michelangelo To jsou krasne pisne, take si ji takto zapamatuju ![]()
@vokishka píše:
Mně by zajímalo, z čeho asi Bartošová tu pojištku platila, má dluh na zdravotním a určitě si vzpomene, že by měla zaplatit nějakou pojistku. Ona určitě nebude nejlevnější.
Snad měla tantiémy, co nějaký příjem byl.
@Burj Chalifa Příjem měla, ale taky velké dluhy, exekuci a podobně. Leda by to platil Rychtář a počítal s tím, že se mu to brzo vrátí.
Holky predevsim si myslim, ze my ty dluhy platit nebudeme, neni to nase starost
![]()
Teda koukala jsem na ten na hrob a myslim ze by to sedlo na Macuru…je to hovado…a znicit hrob je fakt ubohost nejvetsiho kalibru
videla jsem i video kde si ti dva lreli. Ano Rychtar mel pravdu. On ji odvezl do Italie totalne ji tam vozral.
byla v silenem stavu ale hlavne ze Rychtar je vrah. Taky tam mluvil o tom ze Iveta musi prijit na to sama aby se lecila…ne ten idiot kdyz ji tam moc pomahal jak tvrdi tak pry nemusela. No mam dost. Oba jsou to psychopati ale co se tyka Rychtare je asi vic inteligentni nez Macura protoze umel rit aspon jednu souvislou vetu.
@Mysis Tak Macura asi ví, jak se jméno Rychtář píše, takovou hrubku by neudělal. Jinak jsem četla, že stejně popsali špatný hrob, je to strýc Rychtáře, spolu ani dobře nevycházejí, je tam ještě jeden hrob, tam ji chtěl uložit.
Božena Benková Iveta: „Ľudia ma využívali. Ja som nevládala znášať ten psychický tlak. Prišla som ti len povedať, že by som bola nesmierne šťastná, keby si sa za mňa pomodlila k Bohu. A potom odídem.“ Nechceš povedať niečo viac? „Nie, nemá to cenu a nie je to podstatné. Ja dosiahnem pochovanie môjho tela v tichosti. A Rychtář na mojom pohrebe nebude. A to stačí. Ešte som stále na Zemi, lebo chcem byť prítomná u Artura, potrebuje to veľmi. Ale nedopustím, aby už viac kvôli mne trpel.“ Ako to urobíš? „Budem nebesá prosiť, aby ho ochránili a ja sama sa budem nesmierne moc snažiť, aby som bola zhora pre neho nesmiernou oporou, keď som to nezvládala živá na Zemi. Chcem ešte odkázať fanúšikom, že im nesmierne ďakujem za ich priazeň a lásku. Dávali mi veľa síl, vlastne v podstate najviac práve oni. Myslím na nich a ešte stále som teraz medzi nimi. Sledujem, čo sa deje u mňa doma a som zhrozená z toho, čo stvára nestvúra Rychtář, najväčší omyl môjho života. Odkaz pre Artura: Arture, nikdy a v ničom sa nespájaj s týmto psychopatickým diablom. Až teraz to vidím, aké to je naozaj. On ma psychicky utýral a robil to vedome. Teraz robí na tom, aby postupne zahladil všetky stopy mojej vraždy. Vedel dopredu, čo chcem spraviť. V liste pre Artura som ja sama, Iveta Bartošová, nenapísala ani jediné písmenko. Je to podvrh najväčšieho zrna. Nenašiel ho 25.4., pretože ja som ho nikdy nenapísala. Písal ho jeho verný kamarát. Nechem spory o majetky. Vila patrí Arturovi tak, ako všetky obrazy a tantiemy a úplne všetko po mne. Rychtář nesmie odniesť, zničiť alebo speňažiť nič z môjho domu. Toto je jeho zámer so mnou od samého začiatku. Ale ja som sa o tom dozvedela až po mojom skone.“ Napísala si ďalší nejaký list? „Keďže Arturovi list je podvrh, lebo ja som preňho napísala iný odkaz, ale ten Rychtář stopil a zničil pre jeho obsah, musím sa vyjadriť na margo listu ďalšieho. Ten však zničil ešte skôr, pretože tam som mu jasne napísala, že dôvodom mojej sebevraždy je práva a iba on. Odstrihol ma od sveta. Vedel, čo idem urobiť. Chcel to. Vždy ma zakódovával do domu, keď odchádzal. Akože na moju ochranu. Ale bolo to iba preto, lebo ma chcel mať pod dohľadom. V ten osudný deň ma nezakódoval. A vedel, že sa idem zabiť. Vyhovovalo mu to, pretože už môže dediť. A to bol jediný dôvod, pre ktorý si ma zobral. Moja duša plače nad vejdelkem, ale už je neskoro. Ľuďom odkazujem, nenechajte si od neho nabulíkovať akékoľvek svinstvo, pretože jediné, čo robil a robí doteraz je, že ma psychicky viedol vedome k sebevražde. A pritom systematicky pracoval na dôkazoch, jeho neviny. Je to jediný môj vrah. V liste pre neho som to napísala, preto ho zničil. Vymazal sms, vymazáva a ničí všetko, čo je dôkazom proti nemu.“ Ako dopadne pohreb? „Dobre, to je už v poriadku. Nebude naň pripustený, ale ľuďom zahrá jedno z jeho divadielok a bude tvrdiť, že ma pochoval on. Je neskutočný hlupák, ak si myslí, že ľudia neodhalia jeho neskutočne zákerné konanie. Postupne začne padať klec. Zapletie sa do svojich lží a skysne na doživotie v base. Lebo narobí ďalších toľko svinstiev, že sa z tej basy už nikdy nedostane. Nehovorí zo mňa pomsta, pretože už nie som človek. Moje telo už je na franforce a rádo by už do zeme a do kľudu. Som už len duša. Ale ešte stále neočistená, doráňaná a boľavá. Ďakujem Zdenkovi Macurovi a Domenikovi, lebo skutočne mali záujem o mňa ako o človeka, ako o ženu, ktorá potrebuje pomôcť, podržať a oporu a šťastie. Ďakujem, že sa za mňa bili. A odkazujem im, aby neprestali, lebo to nie je marné. Pomôžu najviac v odhalení pravdy. Mne pomôžu najviac, aby sa moja duša očistila a uzdravila a obnovila z tých nespočetných rán, ktoré mi Rychtář uštedroval. Fyzicky i obraze, Tĺkol ma ako žito. Preto ma odstavoval od sveta. Opíjal ma, napchával psychofarmakami. To, že som nechcela ísť do nemocníc, je tiež jeho robota, pretože ma potreboval mať pod večným dohľadom. Každý môj krok. Nikto by to v zdraví nevydržal. Ale teraz už viem, že som takýto život musela absolvovať, lebo to bola moja cesta. Nie som chválená ani tu za predčasný odchod zo Zeme. To nebolo v duchovnom pláne. Teraz to samé budem musieť prežiť znova a znova, pokým sa nenaučím zvládať to tak, ako sa Zdroju páči. Je to možno blaf, toto celé, tak sa to niekomu bude možno javiť. Ale pravda je iba jedna - hovorím to ja, Iveta, a nech verí iba ten, kto sám che. Nikoho nenútim. Pisateľka týchto slov mi dala šancu a ja jej veľmi ďakujem, lebo to so mnou tiež nemá ľahké. Ale ešte jedno - to najdôležitejšie. Odhliadnuc od toho, že dárek pro Rychtáře - obraz - nebol pôvodne preňho určený a všetky odkazy, písma a hieroglify som tam ja nikdy nenapísala. Chcem zaduplovať: aj keď som aj ja sama mainipulovala s ľuďmi a využívala ich, takýto osud som si nezaslúžila. Ale zvolila som si ho len ja sama. Každopádne okolnosťami, vďaka ktorým som sa k nemu dostala, sú len jediné: RYCHTÁŘ. Díky mamince a celé mojí rodine, prosím, odpusťte mi, jestli to jde, moc by mi to pomohlo. Díky Arture, miluju te neskonale nejvíc a nikdy to puto mezi náma neskončí. Budeš se mít dobře, neboj. Díky vám, lidičky, moc sem vás mnela ráda. A mám pořád. A díky za to, že tantiemy za mou celoživotní snahu a práci pújdou jedine Arturovi. Nepřeji si Rychtáře na pohřbu. Nechci ho. NIKDY! Amen. Dekuji ti, žes mne vyslechla, i když mne nemáš moc v lásce. Promiň. Sklamala sem mnoho lidí. A ublížila taky. Nejvíc mé rodine. Ale vím to až teď. Tak promiňte, lidičky, miluji vás.“
Toto jsem našla na FCB.
@Mysis Nemyslim si ze by to byl Macura, to by musel byt blbej nejdriv to napsat na vrata a pak na hrob, nebo na zed hrbitova??Ne to zavani mozna dokonce tim, ze to tam nekdo od Rychtare nechal napsat schvalne, aby byl Macura v podezreni, ja tomu Rychtari neverim..
A na Tom videu co jsi videla, je taky video z Rakpouska kde ona rika Macurovi, ja uz tam k nemu nechci-byla uplne vystavena, v te nemocnici..
A navic Macura uz ji takto zubozenou prevzal, ma taky video kde odchazeji a nebral ji k mori hned, nybrz az po vysetrreni na ctg atd,,bylo domlacena, to je tam videt na tom videu.
Rychtar je podle me lump peknej.On si delal Alibi zrejme dopredu a kdyz ji dostal z italie, ani on ji nedal do nemocnice..To bylo jeste pred jeho prijezdem nejak, nebo uz nevim. Mozna si oba nemaji co vycitat, ale ja R. neverim..
A to ze se pak rozhadala s Macurou at ji da pokoj mohlo byt hrany, vedela mozna co ji ceka po navratu domu ![]()
@Michelangelo Zajimave- to byla kartarka ta pani, nebo nejaka co se zabyva dusemi??
@pomenkova @Michelangelo Krasny dokaz, ze aj na FB je mnoho psychicky chorych ludi. Ze vas to tu este stale bavi. Chodte radsej pozerat hokej. ![]()
@pomenkova píše:
@Mysis Nemyslim si ze by to byl Macura, to by musel byt blbej nejdriv to napsat na vrata a pak na hrob, nebo na zed hrbitova??Ne to zavani mozna dokonce tim, ze to tam nekdo od Rychtare nechal napsat schvalne, aby byl Macura v podezreni, ja tomu Rychtari neverim..
A na Tom videu co jsi videla, je taky video z Rakpouska kde ona rika Macurovi, ja uz tam k nemu nechci-byla uplne vystavena, v te nemocnici..
A navic Macura uz ji takto zubozenou prevzal, ma taky video kde odchazeji a nebral ji k mori hned, nybrz az po vysetrreni na ctg atd,,bylo domlacena, to je tam videt na tom videu.
Rychtar je podle me lump peknej.On si delal Alibi zrejme dopredu a kdyz ji dostal z italie, ani on ji nedal do nemocnice..To bylo jeste pred jeho prijezdem nejak, nebo uz nevim. Mozna si oba nemaji co vycitat, ale ja R. neverim..
A to ze se pak rozhadala s Macurou at ji da pokoj mohlo byt hrany, vedela mozna co ji ceka po navratu domu
A Macura není lump? To on zveřejňoval všechna videa a ostudné fotky. Chtěl se na úkor Ivety zviditelnit stejně jako R., nic co by jí skutečně pomohlo pro ní neudělal. Podle mě je to stejný lump jako Rychtář, jen se prezentuje trošku líbivěji.
@pomenkova píše:
@Michelangelo Zajimave- to byla kartarka ta pani, nebo nejaka co se zabyva dusemi??
No to by me taky zajimalo
@Janicka007 píše:
@pomenkova @Michelangelo Krasny dokaz, ze aj na FB je mnoho psychicky chorych ludi. Ze vas to tu este stale bavi. Chodte radsej pozerat hokej.
Díky za nevyžádanou radu
, koukej na hokej a zkus respektovat, že každého baví něco jiného ![]()
@pomenkova píše:
Pomněnko, to vůbec netuším. Prostě se mi to tam otevřelo díky nějakému odkazu
Něco si o tom myslím a počkám, jak to dopadne s pohřbem, tím se mi to potvrdí nebo vyvrátí ![]()
@Janicka007 píše:
@pomenkova @Michelangelo Krasny dokaz, ze aj na FB je mnoho psychicky chorych ludi. Ze vas to tu este stale bavi. Chodte radsej pozerat hokej.
Stíháme obojí, neboj, nováčku s jedním příspěvkem. Staří mazáci zvládají všechno, co holky ![]()