Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
8.5.14 16:27

@ulice deprese neni ale zavislost to michas neco jineho, alkohol je zavislos, drogy atd..Depresi si sama nezpusobis, ta prijde i u lidi, ktery by to v zivote ani necekali..Je po dlouhodobych stresech, ktere nekdy neovlivnis..
Obvlast kdyz se neco stane s cim nepocitas, pak muze nastat deprse a tu rozhodne nechces sama :think: Rekni mi kdo chce dobrovolne deprsi..Myslis ze jsou od prirody negativiste atd??Ne to nejde tak rychle, to musi byt strasna souhra stresu a nestestich za sebou kolikrat..Taky kazdy clovek je jiny, jeden ustoji cokoliv dalsi se zhrouti kvuli tomu, ze nemuze pravidelne spat. Treba pri narozeni ditete atd..To se neda bagatelizovat.
V Americe uz to znaji u muzu, ktery zazivaji pocit vyhoreni a tim se to rozjizdi, jsou naplno v praci a najednou bum a je to tady.chce smi riczt, ze oni to tak chteli. Proste makali az klekli a sami nechapali proc..Proto se tolik lidi za tuto nemoc stydi, protoze ma kazdy skoro kazdy nazor jako ty co to nezaziji.Pak Jim rikaji lidi ja mam kazdy den taky depku, ale to neni prava deprese jako, to se jen tak rika, kdyz je spatne pocasi atd..ja se divim Kolik lidi to bere porad v dnesni dobu za normalni stav :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 16:32
@Lady4 píše:
@brumdinka Kazdy mame jiny nazor. Mladsi dcera se mi narodila s lehkym postizenim. Venovali jsme ji obrovsky kus pece.Kdyz se konecne v sedmnacti ukazalo, ze dcera vyhrala nad ortelem lekaru
Tak za dva mela tezkou autonehodu. Vinik byl jeji kamarad, ktery nezvladl rizeni a byl to celni naraz do sloupu. S nasledky bojujeme mesice.Jsou veci, ktere ovlinit nejdou a ja bych spise tvrdila.Ne vzdy je kazdy sveho stesti strujce.Na nejake situace to pasuje a da se to pouzit.Na nektere ti zbyde pouze pokora.Pisu z prace, omlouvam se za

Presne tak, to jako ovlivnit nemuzes jak se v zivote co stane to je naprosta hloupost…To jsou takove reci, ze se clovek divi kolikrat. :roll:.Tobe drzim palecky moc a preji velikou silu.Musi to byt hrozne :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.5.14 16:36
@Lady4 píše:
@brumdinka Kazdy mame jiny nazor. Mladsi dcera se mi narodila s lehkym postizenim. Venovali jsme ji obrovsky kus pece.Kdyz se konecne v sedmnacti ukazalo, ze dcera vyhrala nad ortelem lekaru
Tak za dva mela tezkou autonehodu. Vinik byl jeji kamarad, ktery nezvladl rizeni a byl to celni naraz do sloupu. S nasledky bojujeme mesice.Jsou veci, ktere ovlinit nejdou a ja bych spise tvrdila.Ne vzdy je kazdy sveho stesti strujce.Na nejake situace to pasuje a da se to pouzit.Na nektere ti zbyde pouze pokora.Pisu z prace, omlouvam se za
 v

Tak nějak si to myslím i já. Na spoustu věci to platí ale jsou oblasti kde musíme hlavně věřit a doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.5.14 16:38
@KackaDoup píše:
@brumdinka ze vsechno ma svuj smysl v zivote s tim souhlasim, ale s tim ze kazdy sveho stesti strujcem ne… ;)

no počkej, ale to jsou vpodstatě dvě strany téže mince 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.5.14 16:46
@brumdinka píše:
no vidíš a já jsem si zas vždy myslela, že pravdivé NENI a naopak život mě naučil, že pravdivé JE!… protože at´se Vám to třeba nezdá, tak vždy máme možnost volby! a i když ta cesta třeba není zrovna viditelná a kolikrát je sakra těžké ji vůbec najít, tak prostě nějaká je..ono totiž i ta cesta je cíl a to co prožijeme nás prostě posouvá dál a všechno má svůj smysl i když nám kolikrát v dané chvíli uniká :andel:
:kytka: :andel: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.5.14 16:48
@St. Estephe píše:
@brumdinka Neplati to v pripade, ze jsi dite. :nevim:

To je pravda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 16:50

@brumdinka Me se docela dotyka, co pises. To jsou porad dozvuky minulosti, takze to neni primarne tva vina.
Ale mne treba dlouho trvalo, nez jsem si natolik polecila dusi, abych si vedome rekla: Tak toto a tohle jsi ovlivnit nemohla, nebyla to tva vina. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.5.14 16:52
@St. Estephe píše:
@brumdinka Neplati to v pripade, ze jsi dite. :nevim:
@Michelangelo píše:
To je pravda :think:

nemyslím :think: jen má člověk logicky mnohem omezenější ty možnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 16:53

@brumdinka No jenze dite si jde pro pomoc primarne k rodici a pokud je to prave rodic, kdo ublizuje, ta ponicena detska duse uz nema kam manevrovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.5.14 16:56

@Lady4, je mi moc líto, co vaši rodinu potkalo a přeji vám, aby tento příběh měl šťastný konec :kytka: :srdce: :andel: :hug:, nicméně i vás určitě napadlo, že vše mohlo být jinak, kdyby…, to slovo od jisté doby nemám vůbec ráda :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.5.14 16:58

@pomenkova Dekuji,ale muj prispevek nebyl za ucelem citoveho vylevu. Jenom jsem chtela ukazat na mem prikladu,,jak to je. Dcera je bojovnik, tak to zvladame. Trvale nasledky snad nebudou.Bude mi padesat, tak uz mam snad vek pronaset moudra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.5.14 16:59
@St. Estephe píše:
@Virginia Tady slo mozna spis o neochotu ci nevuli to zastavit ve chvili, kdy to zastavit jeste slo. :nevim:
:palec:Ve spoustě věcech je člověk strůjcem svého života a štěstí.
@brumdinka píše:
no vidíš a já jsem si zas vždy myslela, že pravdivé NENI a naopak život mě naučil, že pravdivé JE!… protože at´se Vám to třeba nezdá, tak vždy máme možnost volby! a i když ta cesta třeba není zrovna viditelná a kolikrát je sakra těžké ji vůbec najít, tak prostě nějaká je..ono totiž i ta cesta je cíl a to co prožijeme nás prostě posouvá dál a všechno má svůj smysl i když nám kolikrát v dané chvíli uniká :andel:

Souhlasím. I když někdy je sakra těžké nejen tu cestu najít, ale i jít po ní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.5.14 17:00
@brumdinka píše:
nemyslím :think: jen má člověk logicky mnohem omezenější ty možnosti…

já si myslím, že ano :think:,dítě je těžko strůjcem svého štěstí, když ho ovlivňují dospělí :think: nerozhoduje se samo ve většině případů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.5.14 17:01
@St. Estephe píše:
@brumdinka No jenze dite si jde pro pomoc primarne k rodici a pokud je to prave rodic, kdo ublizuje, ta ponicena detska duse uz nema kam manevrovat. ;)
jo, máš pravdu…Ono má všechno své ALE..
@Michelangelo píše:
@Lady4, je mi moc líto, co vaši rodinu potkalo a přeji vám, aby tento příběh měl šťastný konec :kytka: :srdce: :andel: :hug:, nicméně i vás určitě napadlo, že vše mohlo být jinak, kdyby…, to slovo od jisté doby nemám vůbec ráda :,( :,( :,(
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 17:02

@Lady4 Ja to tak pochopila ze to beres za priklad, ;).I tak Sem pocitila touhu ti dat nejake to obejmuti, nebo jen dat najevo, jak si vazim toho, ze jsi to napsala. Takove priklady pak maji smysl pro lidi, kteri si mysli, ze se v zivote da vsechno samoridit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí