Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
8.5.14 11:53

To tu nikdo nepsal a kdyby nahodou, tak to bylo v navalu emoci po dramatickem skonu Ivety.Ted uz nebudeme jmenovat a vynaset soudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
8.5.14 12:21
@St. Estephe píše:
@Mysis A co mu mam napsat? :mrgreen:

E je vul :D podle site ma vkdafone blb :Dtam ja mam sms zdarma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
8.5.14 12:37

Mě je líto její rodiny. Hlavně maminky a Artura.Snad nečtou všechny ty články.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 12:40
@dada453 píše:
Mě je líto její rodiny. Hlavně maminky a Artura.Snad nečtou všechny ty články.

Ne, na tohle by jsi asi nemela naladu si myslim, jim sou lidi ukradeny to by me taky byli v tu chvili, oni jiste tusi, ze se to vsude probira, ale nemylsim si ze je to ted jejich starost :think: :think: Ikdyz clovek nikdy nevi kdo z nich se sem tam nekam podiva 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 12:52
@Mysis píše:
E je vul :D podle site ma vkdafone blb :Dtam ja mam sms zdarma :mrgreen:

Taky mam tekutejfoun. Tak co mu posleme? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.5.14 13:19
@Lady4 píše:
@ulice Kacka se na to diva z pohledu zeny, ktera si prozila v zivote moc tezke veci.Ja jeji postoj chapu a zkus se na to podivat i z jineho uhlu a jeji nazor tolerovat.

Hodně lidí si prožije těžké věci.Nejhorší jsou nemoci dětí a rodiny,to ostatní se dá ovlivnit.
Já toleruji názor většiny z diskuse,ale Katky postoj mi připadá silně zaujatý předsudky.

@KackaDoup píše:
@Lady4 neumím soudit, pokud nemam jistotu, cili musela bych zít vedle ní, abych to mohla posoudit…

Kačko umíš soudit velmi dobře a celou dobu to v tomhle tématu taky děláš ;) Soudíš Rychtáře a další muže z Ivetina okolí, píšeš, jak jí někdo nutil pít, cpal násilím prášky, naznačuješ, že ona by se sama jen tak nezabila, že ona byla v pohodě, ale něco se musela stát…atd atd atd.
Soudíš muže a viníš je za nešťastný osud ženy ;)
Nevadí mi tvůj názor, vadí mi, jak všechno převracíš a překrucuješ. Když ti dojdou argumenty, hodíš sem nějakého nic neříkajícího smajlíka :roll:
Když je článěk v bulváru o tom, jaká byla IB světice, tak mu tleskáš. Když je tam článek o tom, že si za svůj osud Iveta mohla sama, tak píšeš, že „neumíš soudit“,protože si s nimi nežila a že bulváru se nedá věřit…Vadí mi to pokrytectví v tvém postoji.

Nadáváte na Rychtáře, že se předvádí před bulvárem a druhý den na něj nadává - uplně to samé dělala celý život Iveta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 13:32

@Mysis A kterej ten Macura na FB je pravej?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.5.14 13:34
@St. Estephe píše:
@Mysis A kterej ten Macura na FB je pravej? :mrgreen:

On je i nějakej levej:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.5.14 13:36

@ulice Kacka vcera v zaverecnem prispevku psala, ze nikoho nesoudi.To co psala predtim bylo pod emocionalnim tlakem. Navrhuji klid, mir a lasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.5.14 13:37
@Michelangelo píše:
Nerozumíš tomu a nechápeš to, pže jsi to neprožila a opravdu moc přeji všem, kteří tohle chování hodnotí, aby to nikdy nemuseli pochopit na vlastní kůži. Vůbec to nemyslím ve zlém, jak to může vyznít přes písmenka. Ty Pomněnko víš, co mám za sebou :srdce: :,( :hug: a proto tohle dokážu pochopit - bohužel :,( :,( :,(

je mi to hrozně líto! Neznáme se,ale někde jsem četla,žes ztratila :srdce: :srdce: :srdce: a i slzička ukápla po tom co jsem viděla tvou starou profilovku :,( Myslela jsem na tebe i na andílka.

@pomenkova píše:
Treba uz je to davno udelane v tajnosti, ani bych se nedivila, ani kdyby tam Rychtaere nechteli 8)

Já taky tipuju, že se to dozvíme až po pohřbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.5.14 13:38
@Lady4 píše:
@ulice Kacka vcera v zaverecnem prispevku psala, ze nikoho nesoudi.To co psala predtim bylo pod emocionalnim tlakem. Navrhuji klid, mir a lasku.

Ale tak…jsem starý hippík :mrgreen: Tak zakouříme dýmku míru… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 13:39
@boball píše:
On je i nějakej levej:-)?

Je tam vic profilu na jeho jmeno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 13:40
@ulice píše:
Ale tak…jsem starý hippík :mrgreen: Tak zakouříme dýmku míru… :)

Svetovy mir… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.5.14 13:40
@St. Estephe píše:
Je tam vic profilu na jeho jmeno. :mrgreen:

Aha, no jo, lidi se nudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.5.14 13:49

@ulice Ono je to tezky, ale Kacka je skutecna se svym silnym pribehem.Ja sama jsem tu narazila na nabozenskou fanaticku, ktera se snazila citove zranene zeny v diskusi nalakat na svoji viru.Pak pred lety v diskusi na hubnuti na fakt, ze jsem se stala soucasti reklamy atd.Ve me ty skutecne zeny vzbuzuji sympatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí