Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa No tak v necem tedy souhlasim to jiste, ale my se bavili o tyranizovanych zenach ty si sami neprispeji prosteneni lehke odejit od tyrana
Samozřejmě. Ptejme se tedy, kdo má tlačit na obec, město na zvýšení počtu azyláků? Je to potřebné, ale pro obec to není priorita.Je to přece jenom menšinové téma - to většinové je školství, doprava atd. Čímž neříkám, že to není potřeba řešit, ale chybí ta správná nátlaková skupina.
Příspěvek upraven 07.05.14 v 19:45
@pomenkova píše:
No tak to kazdopadne, ale to neni novinka jako
Není, ale pořád to tak funguje. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Jesle, školky, azyláky, to je vše věc obcí, zřizovatelů. Tam je třeba se domáhat, apelovat, bojovat. Mimochodem, kolik z těch, které jen kritizují, pro to něco udělá, zvedne zadek od PC, jde na zastupitelstvo obce, města, apeluje tam, jedná, založí občanské sdružení atd…no schválně, kolik z Vás! Každý brečí, ale řešení nechá na druhých.Příspěvek upraven 07.05.14 v 19:20
víš, mě se to tady nechce veřejně rozebírat, ale myslím si, že jsi nikdy nic neřešila na zastupitelstvu, nebo obci, kdybych ti tady měla napsat svoji osobní zkušenost, tak bys tohle nepsala a to jsem rebel, za kterého postavilo hodně rodičů dětí. Byla to akorát nechutná fraška a ztráta času
Do té doby jsem netušila, že i vedení školy mají pod palcem politici a celá ta chobotnice!
@Michelangelo píše:
víš, mě se to tady nechce veřejně rozebírat, ale myslím si, že jsi nikdy nic neřešila na zastupitelstvu, nebo obci, kdybych ti tady měla napsat svoji osobní zkušenost, tak bys tohle nepsala a to jsem rebel, za kterého postavilo hodně rodičů dětí. Byla to akorát nechutná fraška a ztráta času![]()
Do té doby jsem netušila, že i vedení školy mají pod palcem politici a celá ta chobotnice!
No ale já si cením, že jsi vůbec na to zastupitelstvo šla a bojovala! Mě vadí laxnost lidí, co nadávají jen virtuálně.
@Burj Chalifa lIDE- PETICE STAVKY;PORAD OTRAVOVAT PORAD OTRAVOVAT-NEDAT POKOJ NEDAT-Podivej se na Rychtare jak rychle utkvi v pameti s kravinkama tak dejte prostor opravdovym problemum a bude ve vasi zemi lip-tedy v nasi ![]()
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa lIDE- PETICE STAVKY;PORAD OTRAVOVAT PORAD OTRAVOVAT-NEDAT POKOJ NEDAT-Podivej se na Rychtare jak rychle utkvi v pameti s kravinkama tak dejte prostor opravdovym problemum a bude ve vasi zemi lip-tedy v nasi
Máš pravdu. Jenže na občanské nepokoje a občanskou neposlušnost jsou Češi líní.
@Burj Chalifa píše:
Kdo se o politiku nestará( včetně té komunální), dává těm kritizovaným politikům volné pole působnosti. Nejlepší je netečný nevšímavý ovčan.
Proto bezte volit do Evropskeho parlamentu ![]()
@Burj Chalifa píše:
Souhlas - vozíky plné zbytných kravin, každý druhý žváro u huby.Na to peníze mají? Kolik se prokouří, kolik stojí krabička? Tak chudoba nevypadá. K půjčkám - když je někdo finanční blb, tak ať si půjčuje na kraviny třeba s milionovým úrokem. Proč by mi ho mělo být líto? Nikdo ho nenutil jít k lichváři, mohl jít do běžné banky.No a že mu tam už nepůjčí? Jeho problém, neměl si nasekat dluhy. Nevodila bych občany za ruku, budou z nich zcela nesvéprávní nesamostatní jedinci.
Tak souhlasim;)
@Michelangelo píše:
víš, mě se to tady nechce veřejně rozebírat, ale myslím si, že jsi nikdy nic neřešila na zastupitelstvu, nebo obci, kdybych ti tady měla napsat svoji osobní zkušenost, tak bys tohle nepsala a to jsem rebel, za kterého postavilo hodně rodičů dětí. Byla to akorát nechutná fraška a ztráta času![]()
Ano je to i o tomhle, clovek ktery chce, neni nejak podporeny-je to chobotnice, proto musi tyhle lide co nemaji o zajmy lidi zajem, ketri je volili, nemaji tam co delat
Je to se vsim zcarovany kruh a ted jak z toho??Presne ![]()
@KackaDoup píše:![]()
![]()
![]()
![]()
hlavne ze ja se mam vratit k tematu
Vid -pritom se to tady zacalo, jen tou zminkou o dojeni
Ale tak tema je to zajimave taky to jo ![]()
@Michelangelo píše:
Asi mě něco unikloAha už vím, na chvíli mě oslepily solární panely na poli
Ani nevím komu patří, páč jsme jediná země, která nemá veřejný seznam vlastníků
, aspoň se nemusím rozčilovat komu to přistálo mých 8 tisíc za loňský rok na vyúčtování za elektřinu. Mám velkou rodinu, byla by za to parádní rodinná dovolená
, tož nic nooo, užije si to jinej
![]()
Tak to jsem prehledla to je naprosto presne ![]()
@pomenkova píše:
Vid -pritom se to tady zacalo, jen tou zminkou o dojeniAle tak tema je to zajimave taky to jo