Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lady4 píše:
Kdyz mas bolest, tak se objevuje prirozena potreba za ni hledat vinika.Jako prvni JR obvinil media, pak lidi JR.Bylo to vse podporeno medialnim lyncem.
@KackaDoup píše:
Hlavne nevime nic, ani co do ni kdo cpal a kdy…takze asi tak..kazdy tady ma nejakou svoji pravdu, ale ve skutecnosti tu pravdu zna jen zesnula…
@Burj Chalifa píše:
S tabulkozadlelaty politiků vážně nemám problém. S tím, co za to odvádějí, často ano.Co však s tím? Do parlamentu je dostaly hlasy voličů, tedy i Vaše - naše.
Hlasy? Ja nikoho neodhlasovala..me sou u zadele. To je jako s prezidentem. Ted si kazdy stezuje. K volbam me nimdo nedostane max tam hkdim prazdnou obalku…uz sem si poridila placku,,na me nekoukej ja ho nevolila,, fuj hnus tady
@ulice píše:jasně, ona žila s X muži, mezitím sama - a nestále nad ní stál „dáběl“ a cpal do ní prášky a alkohol.
Ze závislosti se léčila už dávno před Rychtářem, ten s tím nemá nic společného. Oba byli psychicky narušení a hledali se tak dlouho, až se našli.
Presne, vystizny clanek. Kdyby se ji tyhle excesy stavaly jen s Rychtarem, tak byc rozhorceni lidi pochopila ale mela je cely zivot, hlavne v poslednich letech…
Ted jsem se pobavila ten Macura je vazne vul
na fb zverejnil sve cislo telefonu at mu pisi lide ohledne Ivety
ted se o ni bude zajimat.
ta se mjsi v rakvy obracet..
pry domaci nasili. On asi opravdu nevi co je schopen alkoholik udelat a ze trpi i druha osoba. Tito lkde umeji velice dobre vydirat ale hlavne ze ona trpela. Uz je toho dost. Snad ji kupoval v Italii ten chlast proto, aby mel od ni klid. Jinak si to nedovedu vysvetlit. Chudinka asi se bal ze po nem vystartuje…
@ulice Kacka se na to diva z pohledu zeny, ktera si prozila v zivote moc tezke veci.Ja jeji postoj chapu a zkus se na to podivat i z jineho uhlu a jeji nazor tolerovat.
@Lady4 neumím soudit, pokud nemam jistotu, cili musela bych zít vedle ní, abych to mohla posoudit…
@KackaDoup Ona byla nejspis uz tak mimo realitu, ze nevedela vubec nic. ![]()
1 květen · Upraveno.
Právě jsem dostal naléhavý hovor od člověka, který mě upozornil, že je velmi divné, jak Rychtář spěchá na kremaci Ivety včetně jejího oblečeníí, že to jen zamezí případnému zkoumání dalších věci, dále mě ten člověk upozornil, že je velmi nepravděpodobné že by žena skákala pod vlak, že ženy obvykle dělají sebevraždy jiným způsobem. Moc prosím všechny média, aby na to okamžitě upozornily veřejnost a také kontaktovali rodinu Ivety, aby k žádné kremaci nedocházelo a také, aby kontaktovali policii ať se za každou cenu kremaci zabrání. Prosím, dejte mi vědět, u kterého krematoria je Iveta, abych tam mohl zajet a kremaci se snažit zabránit pomoci policie. Moc prosím, musíme ted jednat rychle.
Nalehani Zdenka Macury-pod tim jsou odkazy lidi, ze si mylsi, ze Iveta mohla byt napriklad zhypnotizovana, to ze ji dohnalo jit k vlaku
![]()
U Rychtere jsou ty videaa nechutny na fejsu(mam dojem na Rychtar vs Macura, ted uz nevim) s tim Rakouskem
hlavne ze to tedy nevysilali v televizi, ale na fejsu je toho plno
Ja nevim co z toho maji teda, nahodne jsem nakoukla a uz necetla, mylslim ze uz si zaslouzi klid, ze se to stejne nezjisti
![]()
@pomenkova Podle me je ten Macura sablej taky. Byl to takovej prazvlastni milostnej trojuhelnik. IB stridala pobyt u toho ci onoho, toho druheho vzdy aktualne nenavidela, nechtela ani slyset jeho jmeno - aby mu po par dnech skocila do naruce coby zachranci. Macura „ma poslani“ a Rychtar taky. Sice se k tomu naoko stavi jakoze „jinak“ ale efekt stejny. Akorat u toho Macury si nejsem jista, jestli nema nejakou poruchu chapani socialnich a komunikacnich vazeb, neco jako vysokofunkcni autismus. ![]()
@St. Estephe No taky se mi zda az prehnane aktivni, na druhe strane, kdyz mohl pomoci, tak tam nekdy na tech videjich stal jak mouchy snezte si me..Ale zarucene ma mozna lepsi umysly a srdce(ikdyz prehnane
)Nez Rychrat..
Musim uznat ale ze jako myslenka by to teoreticky mozne bylo, nekoho zhyponotizovat..teoreticky je mozne vse, jako myslelnka zajimave, ale urcite nepravdepodobne.To je spis prani, ktere se vyrojilo u Macury v hlave.
Samozrejme si take preju, aby byl vinik potrestan, ale ja uz tomu vsemu nejak prestavam verit ![]()
@pomenkova Ono je to tak, ze mohla proste vylezt ven a jak tak bloumala, dosla k trati… a napad byl na svete, treba i nejaka ta spojka na Sepesiho, mozna si v hlave zpivala: Nohama stiram rosu na kolejich… a ani ji na vedome urovni nedochazelo, co dela.
Kdovi, co se ji honilo v hlave, bezpochyby ji bylo priserne.
Ja to beru z pohledu cloveka, ktery takove stavy u nekoho zazil a zkratka vim, jak lehce jste pak pro okoli nejhorsi.
@St. Estephe Ale jo, mohlo to taky tak byt, ze nemela v planu se zabit a nez si to uvedomila vlak ji vzal s sebou, ale nezda se mi pak ta verze, ze by tam sedela predem. Jasne ze pokud to mas zazite, pak soudis podle sebe jasne, to tak dela asi kazdy. Nicmene by me fakt zajimalo jak to s tim vlakem bylo, ale to uz se asi nikdo nedozvi ![]()