Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
7.5.14 19:02
@pomenkova píše:
@brumdinka To muze byt o lidech, kdyz jde o charakter, tady to je o zakonech.Ty plati. jasne, ze tady je obcas nejaky bordylek, ale to co se deje v cr ver, ze to je sileny kdyz porovnam 8)

Naprostý sohlas se vším, co píšeš :kytka: a to mluvím o jiné zemi, než ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
7.5.14 19:04
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa Ty blaho tebe se to nejak dotyka nejsi na urade na socilace?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ver ze ani tak to pak nevyplacis ze sveho :mrgreen:

taky mám pocit, že to píše manželka politika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.5.14 19:05
@Michelangelo píše:

Ale jděte :lol: A kterého? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.5.14 19:06

Arabskeho

• Citovat
  • Upravit
36504
7.5.14 19:06
@KackaDoup píše:
Arabskeho

A kterého konkrétně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.5.14 19:07

@Burj Chalifa to radeji nechci ani vedet

• Citovat
  • Upravit
26842
7.5.14 19:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
7.5.14 19:08

@Burj Chalifa Myslim treba kompetence, prerozdelovani financi, zakazky, reprezentace - na to vse si delaji narok a zel bohum, casto to je videt na vysledku. Cimz se dostavame zpatky k tomu, zda jsou oni sami hodnoceni adekvatne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.5.14 19:09
@KackaDoup píše:
@Burj Chalifa to radeji nechci ani vedet

Aha, to má tedy logiku :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.5.14 19:09
@Michelangelo píše:

No mi spíše přijde, že je @Burj Chalifa chlap :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.5.14 19:10
@St. Estephe píše:
@Burj Chalifa Myslim treba kompetence, prerozdelovani financi, zakazky, reprezentace - na to vse si delaji narok a zel bohum, casto to je videt na vysledku. Cimz se dostavame zpatky k tomu, zda jsou oni sami hodnoceni adekvatne. :D

A jaké kompetence konkrétně? Fakt nechápu, co přesně máš na mysli, je to takové obecné vyjádření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
7.5.14 19:12

@Burj Chalifa Tak to tady jako uz nebudem prehanet ze??Neslo o toto tema myslim ze se diplomaticky opet ztahneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842

@madeto ty blaho tata Pavel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123

@pomenkova promiň ale nesouhlasím, mě nikdo nepřesvědčuje :D
to že to zaplatíme všichni má @Burj Chalifa prvdu…

mmch já mám spoustu kamarádek v Německu, polovina našeho města tam pracuje, takže taky můžou srovnávat a opravdu bych neřekla, že je to tak strašné jak tvrdíš…však němci maj taky svoje…všude je něco…takže se na mě nezlob, ale já tohleto plivání na ČR a čechy obecně vážně nemám ráda…vždycky je to pouze a jenom o lidech, ty lidi dělaj zákony, lidé si je volí atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
7.5.14 19:13
@petulagabi píše:
Nebo naplnili kosiky jidlem;)u nas vsichni stezujou, ale porad maj vsichni plny kosiky blbosti, berou si pujcky, protoze musi mit lepsi telku, ne ze by si na ni usetrili, porad jim. nedochazi, ze zaplati ve finale jak za dve televize, my jsme divnej narod, nadavame jak je to drahy, stejne to kupujem apod.ale to je OT, nechci abys mela vyrazku;))

neboj, neohrožuješ mě :mrgreen:, jenom nevím, kde ty plné košíky blbostí vidíš :think:, už jsem dlouho žádný neviděla a vidět vozík, který veze důchodce, je fakt smutné - párky, které viděly maso z rychlíku, jogurty plné modifikovaného škrobu a éček- v lepším případě, taky můžou být v akci, že jim končí datum spotřeby, např. v Tescu v nejmenovaném městě, nedostaneš koupit zakysanou smetanu bez modifikovaných škrobů :poblion: :cert: jsem na tyhle nahrážky vážně už alergická :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí