Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova Sla mu naproti, (ne)myslela kdovijak a kdovinaco, kdyz uz byl blizko, neco probliklo „uz je to vsechno jedno“ a ona si proste sedla. A mohla se u toho smat a brecet zaroven.
Mohla byt i ve stavu, ze vubec nevnimala, kde ve skutecnosti je, ten clovek muze mit kriticky zmeneny stav vnimani.
Haledte a on ten Macura se zajimal o tyrane zeny uz pred Ivetou nebo az kdyz si to s ni zazil? Ja jen jestli na popud s ni to zacal delat nebo uz mel to ubytovani pro zeny ve svem dome predtim.?
Ono je to asi jedno, ale to ze tam ma ty zensky je od neho docela hezky si myslim ![]()
Mě by hlavně zajímalo, kdy jí chuděru pohřbí. Nebo si ji bude R. držet v chlaďáku?
@dada453 píše:
Mě by hlavně zajímalo, kdy jí chuděru pohřbí. Nebo si ji bude R. držet v chlaďáku?
psali, že ji zpopelní né? A urnu dá k jeho dědovi v Říčanech nebo co ![]()
Treba uz je to davno udelane v tajnosti, ani bych se nedivila, ani kdyby tam Rychtaere nechteli ![]()
On ma stejne plany skladovat si kaminky a kdo vi co jeste…
![]()
@pomenkova píše:
Treba uz je to davno udelane v tajnosti, ani bych se nedivila, ani kdyby tam Rychtaere nechteli
On ma stejne plany skladovat si kaminky a kdo vi co jeste…![]()
Pochybuju, že jim vydal rakev, když se tak rád hřeje v médiích. Když už nic, tak alespoň sbírá a ukazuje kameny
.Pořád čvančá, jak ji miloval a ani důstojný pohřeb jí nezajistí. Fuj.
A taky s nim v podstate souhlasim. Ta soucasna glorifikace IB je neco dosti nemocneho. ![]()
@pomenkova píše:
Treba uz je to davno udelane v tajnosti, ani bych se nedivila, ani kdyby tam Rychtaere nechteli
On ma stejne plany skladovat si kaminky a kdo vi co jeste…:
Nerozumíš tomu a nechápeš to, pže jsi to neprožila a opravdu moc přeji všem, kteří tohle chování hodnotí, aby to nikdy nemuseli pochopit na vlastní kůži. Vůbec to nemyslím ve zlém, jak to může vyznít přes písmenka. Ty Pomněnko víš, co mám za sebou
a proto tohle dokážu pochopit - bohužel
![]()
@Michelangelo Ted nechapu co tim myslis,,ja mluvuim o Rychtari o tobe vim, ze jsi miluijici mama, ktera se nerve na verejnostio atd…Ja pisu o jeho agresivite a o tom, ze to co dela neni normalni
Myslim ty veci z kontrolou atd..mylslim to co jsi psala jeste nedavno sama
![]()
Jako to ze nekomu hlida dum, neznamena ze ho musi ve vsem omezovat vis`
jinak- Vim co sis prosla, ale ty nemuze zase vsechny srovnavat s tebou a-to snad ani nemylsis vazne ze by jsi byla stejna jako on
Pokud mylslis tu nelogiku chovani tak mozna po te smrti ano, ale ja hodnotim jeho chovani k Ivete uz pred smrti jeji
![]()
Já taky moc nerozumím, proč přijde většině tak divný schovávat si kámen s krví a vlasem.
Pokud by mi zemřel můj milovaný partner, nejspíš bych se nikdy, rozhodně ne brzy po jeho smrti(to si myslím teď), nevzdala věcí, co mi ho nějak hmatatelně připomínají. Vlasy na hřebenu, vousy v holícím strojku, zpocený triko.
Mi na tom, co Rychtář udělal s tím šutrem (není-li to póza), nepřijde nic divnýho.
@Virginia Hlavne ze nepacil prazce, protoze to uz by ho utloukl nekdo od ČD. ![]()
@Virginia vlasy,vousy, ale krvavej kamen? Ten spis pripomene tragedii ne?
Ale budiz, i to bych chapala, kazdy je jiny.Hnus je, kdyz to ukazujes novinarum.