Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
8.5.14 10:55
@St. Estephe píše:
www.super.cz/…kamarad.html
Jediny bulvar, co sem dam. :mrgreen:

Jo ale to je zase neco kdy muze kdekdo rict-blbost je zaplaceny atd..to se proste uz nedozvime jak to bylo.Oni ted budou tvrdit vsichni jak je znali :roll: :roll: :roll:
Mylsim si ze on to stejne uz nikdo nevypatra a je docela opravdu, mozne, ze se fakt hledali az se nasli.Na druhou starnu znam i pribehy zen tady s diksuzi, ktere pisi pomoc pomoc a pak je roznezni ten jejich ichtilni manzilek jen tim, ze Jim za rozbiti pusy da darecek.Hale holky ono odejit od tyrana je dost slouzity proces. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
8.5.14 10:55

@Virginia Ať si schovává co chce, ale proč to cpe bulváru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 10:57

@pomenkova No ma to stejnou informacni hodnotu jako clanky z Aha a Novinek, ve kterych se dela z IB mucena svetice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
@Virginia píše:
Já taky moc nerozumím, proč přijde většině tak divný schovávat si kámen s krví a vlasem.
Pokud by mi zemřel můj milovaný partner, nejspíš bych se nikdy, rozhodně ne brzy po jeho smrti(to si myslím teď), nevzdala věcí, co mi ho nějak hmatatelně připomínají. Vlasy na hřebenu, vousy v holícím strojku, zpocený triko.
Mi na tom, co Rychtář udělal s tím šutrem (není-li to póza), nepřijde nic divnýho.

Mám ten stejný názor, kdyby mi třeba nedejbože zemřel syn (je to morbidní, ale je to holt chlap které nejvíc miluji) tak se po těch kolejích budu snad válet, líbat každý kámen co tam bude ležet..teda za podmínky že tam budu ale vůbec schopná dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

@Eemii Mně by ta krev prostě fyzicky připomínala toho člověka, je to jeho součást. :nevim:

Na tom, že se před veřejností za pomoci novinářů, prezentuje jako magor, jsme se tu všichni shodli, s tím souhlasím, že to může dělat i soukromě a ne to ukazovat do novin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
@Eemii píše:
@Virginia vlasy,vousy, ale krvavej kamen? Ten spis pripomene tragedii ne?
Ale budiz, i to bych chapala, kazdy je jiny.Hnus je, kdyz to ukazujes novinarum.

presne to myslim, budiz ze nekdo si vezme i ten kamen, ale proc to vsem troubi?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 10:58

@dada453 No on je puvodne zavolal, aby jim vycinil a obvinil je z jeji smrti a jak tam byli, uz sli s nim. Kristovy zlamany hnaty, tady nikdo netvrdi, ze on je uplne normalni. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.5.14 11:01

Já vůbec nehodnotila tu jeho prezentaci - fotky do novin atd., je to prostě magor.
Ale ten akt samotný - šutr s krví na památku, to chápu zcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 11:01
@St. Estephe píše:
@pomenkova No ma to stejnou informacni hodnotu jako clanky z Aha a Novinek, ve kterych se dela z IB mucena svetice. ;)

Ja vim jak to myslis, jen ze presne takto muze byt recen i jiny nazor opacny. Tak jsem to myslela, na vsechno najdes uz neco 8) Dejme tomu ze ty znas zenbu hysterku co toto delala a byla trapka, ja znam ale pripad opacny kdy to delal vsechno muz a prislo se na to az po letech. Pak nase nazory se budou porad menit- :D Proto rikam to uz se nikdo nedozvi, kazdy hodnoti podle sebe nekdy bohuzel :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.5.14 11:04
@dada453 píše:
@Virginia Ať si schovává co chce, ale proč to cpe bulváru?
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
4637
8.5.14 11:05

@pomenkova Ne, ja prave k tomu nezaujimam stanovisko zadne. Spis se snazim krotit vasne na tema: Josef Rychtar, vrah, tyran a svetove zlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 11:13

@St. Estephe to stejne nezkrotis, kazdy ma nejake vasne, kdyz jde o takovy pripad..Ono jako ja ti rozumim taky nemam rada vykriky do tmy, kdy clovek nic nevi, jen se proste sekuluje..Takove to rvani jsi vrah mi prijde taky pod pas, dokud to nekdo nevyresi. Ovsem na druhe strane si proste nedovedu predstavit ze je normalni clovek.To jsem spis tady porad psala, jak to, ze ho nezabasnou? Ani ne tak za tu Ivetu, ale uz driv za to co delal na verejnosti??To mi pripada smutnejsi, ze policie nereaguje v cr asi uz na nic 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
8.5.14 11:13

Doma jsme s nima nikdo nebydlel. Bulvár hodně věcí překroutí, aby se to prodávalo. @St. Estephe ne, on se asi cítí líp, když ko někdo natáčí :zed: AŤ už jí důstojně pohřbí a má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 11:25

@dada453 Ale jasne ze on je komediant, je rad viden ale pro to neni vrah. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
8.5.14 11:47

Vubec to cele jeho nataceni vsech telefonu vydavani novinarum, ja nevim jako. A Macura to same. Vsechno nahravane jako dukaz stejne ten dukaz nikdo nebral vazne.Jako napriklad z te nemocnice v Rakousku kde je ona uplne na sesypani lezi tam a rika jasne,–Ja uz tam nechci.
Pak se tam zase vrati a rika pred novinari, on me Pepicek nasel, ja uz se v tom nevyznam jako, neorientuju.
Mozna opravdu chtel aby s nim byla jina, lepsi, ale podcenil to, ale to ze je to manipulator a je tim nejakej sablej je videt na prvni pohled teda 8)
Nebo nadavat jinym za to, ze ji nedali do nemocnice hned a sam se tam prezentuje s ni v mori to je taky ukazka naprosteho cvoka, kteremu slo jen o to ji najit a mit zase pod kontrolou.Psat na plaz dzambulka-ja nevim je to proste uz jedna velika komedie..Ted tragedie :think:
Uz si tak rikam mozna potrebuje ta rodinu uz jen klid, ten Artur beztak, nejak ji dustojne pohrbit a vzpominat na to lepsi s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí