Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
7.5.14 10:33
@Mysis píše: :D cetli jste odkazi? Co jsem sem davala?

presne tak, ja ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.5.14 10:44

To je strasna sranda vsechno :roll:

• Citovat
  • Upravit
7758
7.5.14 10:50
@Mysis píše:
www.novinky.cz/…rtosove.html:D :mrgreen: :lol: co cekal? Zmineny odkaz vyse potvrzuje ze neni zas tak uplne v poradku a pise se tam i o manipulaci

no to psycholog pozná z televize:-)opravdu věrohodný psychologický rozbor, to bychom mohly dělat psycholožy všechny:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
7.5.14 10:51

@Mysis Cetla jsem tvuj odkaz a je ti presne tak, jak jsem si myslela. Jinak pred tebou klobouk dolu, jak si vse zvladla ve svem osobnim zivote.Libi se mi tvuj smysl pro humor. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.5.14 10:52
@petulagabi
@petulagabi píše:
no to psycholog pozná z televize:-)opravdu věrohodný psychologický rozbor, to bychom mohly dělat psycholožy všechny:-))

jo tak nějak - už si otvírám ordinaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
7.5.14 10:57
@brumdinka píše:
@petulagabijo tak nějak - už si otvírám ordinaci :mrgreen:

a hlavně tam je popsaná porucha osobnosti jako je popisovaná v učebnicích, že je narcis asi odhadli z toho, že pořád někam leze:-))to by asi o něm řekl každej i bez studia psychologie a zbytek popsali obecně narcistickou poruchu osobnosti..prostě potřebujou o tom napsat co nejvíc článků a spekulací, aby se z toho co nejvíc vyždímalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
7.5.14 11:02

Pro ty, co se tu radují z toho zahájení trestního řízení proti Rychtářovi - to je rutinní záležitost, když se prověřuje trestní oznámení. Neznamená to zatím, že proti němu skutečně něco mají. Jestliže po tomto prověřování zjistí, že jsou důvody se domnívat, že byl spáchán tr. čin, pak zahájí trestní stíhání, pak teprve dojde k vyšetřování tr. činu a případnému podání obžaloby.
Domnívám se, že k tomu nedojde. Ale kdo ví.

• Citovat
  • Upravit
10185
7.5.14 11:06
@brisco píše:
Přesně tak. Navíc v den, který si sama zvolila, manzelovy narozeniny.
Ja si myslím, ze ti novináři tam nebyli porad, to by moc prodrazovalo. Přijeli jen kdyz je někdo zavolal, ze se bude něco dít.
IB nebyla Angelina Jolie, aby se jim na jeji fotku vyplatilo ležet někde celé dny za keřem.

Přesně tak. Moje dcera bydlí v Uhříněvsi, kolikrát jsme šly na procházku s vnučkou k rybníku a vracely se ulicí (a kolem domu) kde bydlela I. B. Žádné novináře jsem tam nikdy neviděla, je to klidná a tichá ulice. Oni (nebo jen Rychtář) si ty novináře zvali sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
7.5.14 11:09
@Denisa56 píše:
Přesně tak. Moje dcera bydlí v Uhříněvsi, kolikrát jsme šly na procházku s vnučkou k rybníku a vracely se ulicí (a kolem domu) kde bydlela I. B. Žádné novináře jsem tam nikdy neviděla, je to klidná a tichá ulice. Oni (nebo jen Rychtář) si ty novináře zvali sami.

a Macuru asi taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
7.5.14 11:17
@petulagabi píše:
a Macuru asi taky:-)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5548
7.5.14 11:17

http://www.super.cz/…pamatku.html to není normální 8o. Se divím, že si nevzal kus jejího těla a neuložil si ho ve vytrínce na památku :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
7.5.14 11:18

@Mysis ja to asi nepochopila spravne sorry jake odkazy?:oops: ;) ja myslela ty na Bartosovou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.5.14 11:22
@maminka189 píše:
http://www.super.cz/…pamatku.html to není normální 8o. Se divím, že si nevzal kus jejího těla a neuložil si ho ve vytrínce na památku :lol: :poblion:

Jasně a ještě se u toho nechal nafotit od novinářů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
7.5.14 11:22

@maminka189 To uz je nelidsky hnus 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
7.5.14 11:28

Možná se to tady už probíralo… já si pustila ty záběry z poslední natočené procházky od kačen a to teda ukazuje taky hodně :?

Jednak je vidět, jak jí chce Rychtář dát pusu, ale ona skoro instinktivně uhne.
Pak se jí ptají, jestli se cítí bezpečně 32:10(je to docela dvojsmysně natočené… má to být její vztah k bulváru, ale stejně tak to může být o ní a Rychtářovi) a ona hned odpovídá: NE, já nechci fotky před domem, už toho bylo dost (Rychtář se od ní otáčí na druhou stranu) a ten kdo to nezná, to co prožívám já… nemám soukromí nic, je to prostě těžký

Dále „Já můžu ven jenom s Pepou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky