IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
13.7.16 18:40

@Romčinka je a doufam ze poroste nn jen jedno jsme meli :) :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
13.7.16 18:54
@Tofik píše:
Holky, nevíte, jak se počítají týdny těhotenství u ET?

Mně pokaždé v CAR počítali tehotenstvi podle OPU minus 14 dni, ja mela ale dlouhý protokol a tam je to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 18:58

@Liškamyš já měla u těhu vždy přes dva tisíce a bylo jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 19:00

@Kazuz moc mě to mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.7.16 19:28

@Tofik tak ono kazdy den hraje roli… a jak to pak skace dvojnasobne, tak uz jsou to vysoka cisla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.7.16 19:34

Ahoj holky, rada sa k vam pridam ak mozem, lebo prezivam podobnu dramu cakania. Dnes som bola na transfer jedneho embryjka vyvinuteho do stvrteho dna kultivace. Prislo to zrazu, volali mi rano, pretoze z troch embryi ktore boli vcera uplne v poradku dnes ostalo len jedno. Tak uz ho mam v sebe a este mi to asi nedoslo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 19:44

@Liškamyš ale to bylo vždycky po dvou týdnech, kdy se jde do CAR na krev. jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 19:45

@Ginalea ahoj, vítej mezi námi :mavam: Držím palce, ať je to bojovníček a pěkně se zavrtá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.7.16 19:59

@Tofik holky…asi se to sem vubec nehodi…tady by dal za miminko kazdy cokoliv…ale ja mam celkem depku…hrozny strach, ze to s dvojcaty nedopadne dobre :-( Sance, ze se chytnou dve embryjka dvojkove kvality byla malinka a ja jsem to proste podcenila. V CAR mluvili o moznosti redukce, ale na to se taky necitim, takze jsem proste v pasti… Jinak fyzicky je mi naprosto ok.
Neda se nic…jen doufat, ze tentokrat to dopadne jinak a lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.7.16 20:13

@Ginalea Ahoj a Vítej, přeji ať se uchytí ten tvůj bojovníček ;) @Liškamyš ona ta redukce je možná ale taky riziková, já slyšela že pak klidně můžeš přijít i o to druhý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 20:25

@Liškamyš chápu Tvé obavy po zkušenosti co máš. Já se bojím trochu taky a to jsem měla jen zamlklé těhotenství v 7.tt. Ale pokud u vás není problém z hlediska financí, místa apod., tak bych zkusila myslet pozitivně (já se o to taky snažím ;) ) a věřit, že to mimča zvládnou. Proč jsi rodila tak brzy? Zjistili, v čem byl problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.7.16 20:30

@Ginalea ahojky vítám tě, jsme na tomstejně, já jdu zítra na ET :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.7.16 20:33

@Tofik s mistem, fnancemi, nervy problem neni vubec…jediny problem je ten, ze kdybych mela zase privest na svet takove chrobacky, tak bych si to strasne vycitala. Pricinou prvniho porodu byly zrejme opakovane zanety (chlamydie, ureaplasmata…kdejake svinstvo, pritom jsem nemela cele tehotenstvi sex :-(…tyto zanety postupne nahlodavaly cipek az uplne zmeknul a ja se zacla otevirat. Od 13 tt mi tvrdlo bricho. Kdyz jsem se ptala lekaru, jake je riziko, ze se to bude opakovat v druhem tehotenstvi, tak mi bylo receno, ze stejne jako u kohokoliv jineho…ze to byla nahoda. Ovsem az moje gynekolozka zjisti, ze tam jsou dvojcata, tak ji odvezou nohama napred.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.7.16 20:37

@agiss prave, ze slysela… :-( Zatim o ni neuvazuju…Musim orestac cist ty diskuze a zacit myslet pozitivne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 20:39

@Liškamyš Já úplně nevím, co jsou všechny ty záněty, cos psala, ale mně naposledy na zánět pomohly čípky, volně prodejné, Klion. Gyndař mi něco předepsal, ale po tom jsem myslela, že se poeám, jak to bolelo, tak jsem zašla do lékárny a koupila volně prodejný čípky. Asi bych zašla do osvědčené lékárny, kde poradí, co brát i preventivně. Prostě snažit se o maximální prevenci, aby sis pak nemusela nic vyčítat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí