IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3975
14.7.16 10:41

@barca77 Rekla bych, ze je to vec nazoru. Pripad, ktery popisujes, mam ja. Je na kazdem, jak se rozhodne a kolik embryi si chce nechat zavest.. Nam v pripade, ze by se chytla dve, dvojcatka nevadi. A i pri ET jsem se rozhodla nechat si zavest 2. A samozrejme jsem to resila s lekarkou. A umoznili mi to, protoze jsem mela 1. porod prirozeny. A take je zde otazka rozmrazovani. Nikde nemas zaruku, ze kdyz zamrazis po jednom, rozmrazeni prezije.. Pises, ze je to plytvani. Pro me je to pocit, ze sance je vetsi a uprimne na 7 KETu bych asi nemela silu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 10:46

Ahoj holky, tak hlásim 6 den po ket a cítím se spíš jako by měla přijít mrcha :roll: pořád mě bolí podbřišek, už to ani nepřestává, jinak vůbec nic mi není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.7.16 10:50

@agiss těžko říct, ono uhnizďování a zvětšování dělohy bolí stejně jako MS. Mě včera podbřišek bolel celý den a ne málo. Pravdu se dozvíš až s testem. Nebo jsi dostávala MS i přes léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.7.16 10:51

@barca77 já s tebou souhlasím, casem, prostudováním, kde čeho, samozřejmě nejsem lékař, tak mam tento názor taky. POčet vložených embryí nezvyšuje šance, ale možnost opakování transferu. Tady jedné holce někde vložili dvoubuněčné embryo, no to je do nebe volající. Prostě někde to neumí, někde na to kašlou, ale pak prostě nenabízí nejlepší služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 10:52

@barca77 můj případ je to taky, máme to s @lumr stejný.A ani mě by dvojčata nevadili. ;) Asi je to opravdu na každým jak se na to cítí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.7.16 10:53

@agiss mě v tom prvním tydnu často hodně píchalo a bolí obcas na MS i teď, první týden dost, až mi to šlo do nohy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.7.16 10:53

Ahoj holky. Tak na kontrole vse ok. Na Gonal reaguju pry hezky. Dohromady zatim 10 filikulu o velikosti 7-12mm. Dalsi kontrola v sobotu a dozvim se presny termin OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.7.16 10:54

@agiss držím moc palce!!! kdy se chystáš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 10:56

@Tofik poprvé sem 6 den začala špinit od 8 dne se to rozjelo, brala sem utrogestan. Podruhé sem brala estrimax takže MS nepřišla, to až po vysazení po negativním testu. A teď mam strach že se bude opakovat první pokus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 10:59

@Mystik moc bych si přála aby to tak bylo ;) @Nili no už mi dost svrbí prsty a v šuplíku se třese test, tak si myslím že sobota už budu testovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.7.16 11:04

@barca77 pred ketem mi udelali veskere stery, aby se zjistilo, zda tam zas neco neni a event.se prelecilo…ale vyslo to vsechno v poradku. Oni asi sami nepocitali s tim, ze, kdyz jsou to dvojkove embryjka, ze se chytnou obe.

Spis se ujistovali, ze jsem nemela cisarsky rez, to je zajimalo nejvic…

Jiste mas pravdu s tim mrazenim…ale jeste je tu jedna vec…ja mam treba v rodine vysoke riziko rakoviny (maminka zemrela v 35 letech na ca prsu) a pro me opakovane stimulace zase zvysuji riziko, ze se rozjede neco v tomto smeru, takze ono zase chodit kazdy mesic na ket ma taky svoje :-( No neni to zadna sranda, musime verit :-)

Příspěvek upraven 14.07.16 v 11:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 11:10

@Mazlucha tak to je dobře. krásně rostou a to je důležitý ;) tak hodně štěstí do další kontroly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.7.16 11:13

@agiss
Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.7.16 11:14

@agiss Ale zatim neprisla.. Budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
14.7.16 11:14

@Liškamyš no vidis, tak urcite neni duvod se bat, nemas kde ty potvroy zase chytnout :-D Drzim palce.
Holky, vsak to neni o dvojcatkach, ja sama bych dvojcatka chtela taky, prijde mi to krasne, ale zkratka pravdou je, ze ta sance se nezvysuje poctem zavedenych embryi, ale mnozstvim pokusu. Vim, ze se to tezko posuzuje, kdyz ma nekdo hodne embryi, tak si rika, to bude fajn a ze to prece musi vyjit. My jsme meli jen jedno emryo a musim rict, ze ten pocit, ze to ted musim cele abolvovat znovu je fakt na hov.no Takze pokud bude dalsi IVF uspesnejsi, jednoznacne budu koukat na pocet KETu at mam co nejvetsi sanci celou tu pitomou stimulaci opakovat, i kdybych za mrazeni mela dat 15 tisic nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí