IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
14.7.16 15:49

@Nili já se taky raději vždycky ptám a svěřuju tady.kdo víc může poradit a pokecat než ty který tím taky prochází ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.7.16 15:58

@Nili @agiss
Ono je lepsi o tom mluvit s nekym, kdo s ivf ma stejnou zkusenost. Kdyz o tom mluvite s nekym jinym, kouka na vás jak tele na novy vrata a neni to moc příjemné.
Kdyz jsme se snazili o Terku, tak na ivf byla i znama. Je fajn mit zpriznenou dusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.7.16 15:59

@Nili ano je to super máš pravdu, já se o tom bavím jen s jednou kamarádkou, která si prochází tím samým tak je fajn se podpořit tady…do chlapů se to taky nedá pořád hustit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.7.16 16:00
@Mazlucha píše:
Misim jeste reagovat na ten negativni prispevek.
Rikam si, ze kdyby tam nahore opravdu nekdo byl, tak se toto vsechno nedeje! Tolik zloby, deti by bylo jako smeti a nepotrebovaly bysme pomoc CARu. Holt bohuzel nejsme svate, aby do nas vztoupil Buh svaty

já nechápu, co podobní lidi myslí tím „nepřirozené“. já si vždycky říkám, že „nepřirozené“ je pak i třeba medicínsky léčit rakovinu, transplantovat srdce, operovat mozek apod. umělé oplodnění beru jako jakoukoliv jinou trochu náročnější léčbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.7.16 16:15

@Nili
Presne tak, umele oplodneni je prirozenejsi nez kdyz transplantuji cizi srdce.
Myslim, ze na to by mela pani taky odpoved. Ta by toho pacienta nechara radeji zemrit se slovy, ze si to buh nepreje. Neni nahodou nejaka ta cirkev, co zakazuje to darcovstvi organu nebo si to s necim pletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.7.16 16:17

@Nili U nas stoji Embry glue 1650,–

Příspěvek upraven 14.07.16 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.7.16 16:19

@Violka81 My máme měsíc a něco po svatbě, ale snažíme se už skoro dva roky. A ty první týdny po svatbě to bylo těžky, jak měli lidi poznámky a otázky typu, „Jak je novomanželům, co teď, kdy plánujete děti?“. Každej den se na to zeptal aspoň jeden člověk, teď už to naštěstí opadá. Jestli to první IVF ale nevyjde a pak se mě někdo zeptá, kdy budou nějaky děti, už se bojim, že vybouchnu. :) Já vím, že to ti lidi nemyslí zle, ale hrozně mi to tím připomínají a nechci jim vysvětlovat na chodbě v práci, proč je ještě nemáme. Ještě teda nechápu, proč se na to ptají lidi jenom mě a manžela ne, on je psychicky silnější. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.7.16 16:39

@Nili …to Tě naprosto chápu každý se na to ptá je to na bednu já už odpovídám stylem :..ano plánujeme jak se zadari… ale opravdu se mi nechce vykládat o tom co vše podstupujeme a pak po každém pokusu vykladat jak to dopadlo atd. Vylecilo mě když to máma / která to ví / řekla tetě a pak jednou když jsem seděli s manželem v kavárně, šla kolem sestřenice a řvala přes celou kavárnu jak jsem dopadli kolik jich máme zavedenych atd…myslela jsem, že mě picne 8o :roll: :zed:…takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.7.16 16:40

@Nili ..a abych doplnila taky se ptají všichni jen mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.7.16 16:53

@lumr tak hodně štěstí zítra :hug: :kytka: a napiš já :mavam: už mizim z wifi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 16:59

@Nili já takhle už vybuchla, při jedné oslavě, byla sem tam asi jediná která zatím nemá děti a i sem to obrečela. U nás to teda už všichni ví takže se mě nikdo na nic neptá, jen třeba kdy jedeme na kontrolu a tak. Stejně tomu většina nerozumí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.7.16 17:55

Holky pícháte některá Frafiparine, píchá se to jednou denně že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.7.16 18:25

@Romčinka ano ja picham večer…mám to a je to vpoho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.7.16 18:36

Tak já se moooc tesim na reci…je dvojcatka…to ale nemate prirozene ze?…:-) Lidi jsou velmi taktni :-) Dosud totiz nikdo o ivf nevedel, ale ted to bude asi jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.7.16 19:10

@Liškamyš bejt tebou tak jsi tim nelamu hlavu jen bych jse pousmala a rekla sama sobe je to jen zavist ze ja mam a oni ne :lol: kdyz tato doba bude takhle pokracovat tak to ani jinak nepujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí