Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka …tak to mě mrzí ale uvidíš že bojovnicek to zvládne a mrazacci nebudou třeba…strašně moc Ti držím pesti a myslím na Tebe
…já dnes naprd, volala jsem do caru pro jistotu skrz ty borax. globule a dr že to svědění může být z utrogestanu, ale musi mě projistotu vidět…takze jestli se mi to zase posune tak mě asi trefi
![]()
@agiss Dekuji. Drzim je i ja Tobe
Zitra se budes radovat.. Ja si rikam, ze vydrzim netestovat a pockam, jestli mrcha prijde. Ale obavam se, ze mi me presvedceni moc dlouho nevydrzi ![]()
@Romčinka Tak to jo. Mně taky doporučili zamrazit jen ty nejkvalitnější. Zpětně si ale říkám, že jsem tu jednu trošku slabší ještě měla nechat, finančně už by to vyšlo na stejno. Teď už je to ale jedno. Mně ze 6 oplodněných vajíček došly do stádia blastocysty 3 a 3 se flákaly. Věřím, že 1 bojuje dál, už příští týden zjistím ![]()
@Violka81 Dekuji.. A ted jen doufat.. Jdes k doktoru az v to pondeli?
@lumr ..jdu zítra ráno jenže už naznačoval že kdyby to byly kvasinky že se to musí prelecit pořádně čili odklad…tak snad to bude jen z utrogestanu…jenže ja to nepoznam když ten utrogestan vyteka a pálí to trochu ![]()
@lumr ty globule jsme si sice koupila ale večer jsem vystresla zda to zavést spolu s utrogestanem tak jsem tam radši ráno zavolala…:nevim:
Ahoj,
já dnes byla poprvé u lékaře, úplně se bojím radovat, ale viděla jsem miminko na UTZ, má skoro 4mm obřík jeden:o) a srdíčko krásně tlouklo, to bylo vidět nádherně
mám šílenou radost a snad ještě větší strach, když jsem ho tam viděla, aby bylo všechno ok dál ![]()
Čekatelkám na testy držím palce, já vlastně testovala až 7.den a to byl fakt pidi duch, čárka normal viditelná až 9.den.
@Violka81 Udelala jsi dobre.. Alespon budes vedet, co a jak. A kdyby Ti to oddalovali, tak az na dalsip cyklus nebo jen o par dni?
@Mystik Moc gratuluji. Kdyz jsem cekala malou a poprve ji videla, take mela 4mm ![]()
@Violka81 To bude dobre. Neboj.. A kdyby tam neco bylo, je vazne lepsi to vylecit.. ![]()
@lumr děkuji ja vím to je pravda…už jsem se těšila na pondělí tak uvidíme zítra napíšu jak jsem dopadla, Tobě přeji krásné odpocivani ![]()