IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
16.7.16 12:55

Díky holky. Myslím na Vás, máte to za pár :hug: opatrujte se a dejte vědět. Držím palce :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 13:00

@Romčinka Ja taky tady sem tam pochoduju, neco udelam a zase se natahnu. Kdyz bude hezky, odpo si sednu na zahradu. Ale zitra uz bych chtela jit na prochazku. Co myslis? :think: Jinak jsem se ptala na sex a pry klidne. Ze deloha by se mela prokrvovat a sex tomu pomaha.. :nevim: Ale co lekar, to nazor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.16 13:06

@lumr hele já taky sedím chvilkami venku a zítra chci jet na výlet ale žádné kopce, prostě pohodička a sex, nezakázali. Já dokonce četla zajímavý článek včera že prý orgasmus 1-2 dny po ET je dobrý že embryjko dobře zaboří ale nevím každý říká něco jiného, já pořád říkám že pokud je vše v pořádku tak se to zahnízdí a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 13:16

@Romčinka Presne tak.. Kdyz otehotnis prirozene, nevis o tom a delas veci normalne bez omezeni.. Ale dnes chci byt jeste v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.7.16 13:22

@agiss Holka co mi to děláš? 8o :cert: :mrgreen: Já se už těšila na fotečku a ty mě takto napínáš :cert: :jazyk: Určitě tam budou //, vím to ;)
Držím pěsti :hug:

Jinak holky já zítra začínám 22tt a miminko je v pořádku :* Jen mi byla bohužel diagnostikována vcestná placenta, tak teď musím hooodně odpočívat, což je s dvouleťákem doma dost obtížné, ale musíme to zvládnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 14:52

@Hanesi jéjej,co to vůbec je?
No já napínám i sama sebe, chvilku si připadám těhotně :D další chvilku spíš na MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 15:02

@agiss mrcha neprisla.. Ja nyslim, ze je rozhodnuto.. I podle Tvych predchozich zkusenosti.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 15:20

@lumr když ono to není u mě s MS tak jistý, teď sem ji měla dost nepravidelně, po et přišla 6 den(devět dní napřed),pak sem na ni čekala 45 dní, při ket přišla za 38 dní(po vysazení estrimaxu) takže teď vůbec nevím kdy ji čekat :nevim: A dneska mě nárazově bolí záda, tak jako bych to měla dostat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.16 15:25

@Hanesi no to tedy letí to je síla :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 15:27

@agiss Ja prave myslela, ze i pri KETu jsi zacala spinit.. Estrimax Ti MS udrzel? To se tedy neda na neprichod ms spolehnout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 15:48

@lumr ne při et sem začala špinit šestý den, osmý už krvácela a opravdu hodně.
Při ket jsem nekrvácela, estrimax to udržel a až po vysazení asi tak cca tři čtyři dny sem to dostala, přesně nevím. Taky by si to vůbec teď dostat neměla. Tobě to neřekli? Mě to říkal doktor hned na sále, že MS nepřijde a o to že to bude napínavější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.7.16 15:55

@agiss hele ono to stejně rozsekne až čas :mrgreen: I když najdeš na testu // tak budeš mít stále pocit na MS a budeš se stále bát, že to dostaneš :lol:…mluvím z vlastní zkušenosti :pankac: ty pocity jsou hodně podobné. Těhu příznaky jako nevolnosti, chutě atd přišly až tak o 2-3 týdny později a to už stejně jasně víš, že jsi těhotná :mrgreen:

Jinak ta vcestná placenta znamená, že je ta placenta umístěná přes čípek, takže hrozí vykrvácení jak matky tak plodu :roll: Doporučuje se klidový režim, sexuální abstinece, pozor na infekce a porod CS :(… ale je tu ještě malá šance, že se může časem vytáhnout výše…tak na to se teď upínám já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 16:04

@agiss Aha.. Tak jsem nevedela. Dekuji za objasneni :) Tak to mi nezbyse nic jineho nez potom zkusit test :roll: Takze kdyby to nevyslo, vysadim Estrimax a az dostanu ms, zacnu ho zase brat na dalsi KET? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 17:44

@Hanesi tak jestli to můžu spojovat s těhotenstvím, tak cokoliv sním, je mi potom blbě od žaludku, ale nezvracím. No s testem se dozvím víc ;) @lumr druhý ket mam v nativu, takže žádný léčivo, ty ho určitě potřebovat nebudeš ;) jen v den ket sem začala brát utrogestan, ale menší dávku než co sem brala v předešlých pokusech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 17:46

@Hanesi a ta placenta, tak to je hustý 8o tak odpočívej, tohle není sranda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí