Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rozarkaa1 Holka, vítej v klubu čekanek. Připadám si šíleně, skoro jako malé dítě na Ježíška. Ty dny ne a ne utéct. V jaké fázi byla tvá embrya?
Jinak na sex jsem se taky neptala, a ačkoliv mě de facto nic extra nebolí, nemám vůbec chuť a nechci nic zkazit
U mě je to jak na houpačce, obden mě bolí prsa i podbřišek víc, ale jinak mi nic neni. Zítra jsem 6. den a začínají mě svrbět prsty na test. Nevím, jak zvládnu zbytek týdne.
@Romčinka píše:
@yournickname ahojky záleží kam chodíš já doplácela za Puregon asi 1100kč a to jsem měla 2100jednotek
ahojky, to jsi platila za jedno pero? Já chodím do Gennetu, byla tam jiná doktorka a napsala mi Gonal, že vychází líp…tak já už nevím
Začínám na 300j a to mi těch 2100j, co platí pojišťovna, určitě nevystačí, takže se celkem děsím tý sumy…
@yournickname ja jsem doplacela za puregon 3700 a zacala som s 225 a potom 300j. Celkove to vyslo u nas na 15 00 CZK aj s ICSI a prodlouzenou kultivaci.
@EnglishLady
to je hezký přirovnání s tim Jeziskem
.Me to zatím nějak nedochází, že mi tam bylo něco vloženo. I když bylo hezky vidět tu tečku, když mi řekly, kde je ![]()
Mela jsem blastocystu, 5.den kultivace.
To už by me asi taky svrbely ruce. Já jsem si radši nekoupila test, zatím
. Ale myslím, že tak po týdnu už to asi zkusím ![]()
@Rozarkaa1 To mně jo, koukám se denně na tu fotku, hladím si bříško a přesvědčená, že to bude kluk si s ním povídám
Sice už ty jupí pocity nejsou tak silné jako na začátku, ale pořád mám docela příjemný pocit, že konečně jsem taky těhotná. Dokud nebudu mít 0 HCG na krvi, tak prostě jsem ![]()
Četla jsem, že některým holkám, už se něco ukázalo onen 6. den, ale většinou měly zavedené 2 embrya. Kdyby byl normální měsíc, tak bych MS čekala ve čtvrtek a nejcitlivější testy se chlubí tím, že to umí zjistit i 4 dny před. Dneska je hezké datum, sedmičky mám ráda, navíc má milovaná sestřička má svátek… ale asi dám na radu zdejších zkušenějších, že dřív jak v tom 8. to nemá cenu.
Jojo, skoro jako čekání na Ježíška. Tady ale místo adventního kalendáře vyžírám platíčka utroše ![]()
@agiss neeeeeee!
je mi to moc líto, slova ani ikony nestačí…
@EnglishLady ja v obou případech měla 6. den již mini čárku a vždy s jedním embryem ![]()
@Hanesi Díky za poslední popíchnutí, díky kterému jsem se tedy zvedla z postele
Achjo, podlehla jsem.
Tak u mně se ani pididušík neukázal, nicméně to beru tak, že „co kdyby už“, definitivní závěry z toho nedělám. Teď už mám klid a budu se moct věnovat něčemu jinému.
@EnglishLady ja tu fotku taky zkoumala, to zase jo
, ale jinak to mam presne naopak. Uvěřím tomu, az uvidím ty dvě čárky. Jo a asi pro me bude taky vodítko, jak mi bude. Když mi bude začínat hyperstimulak, tak to bude značit, že se zakouslo…
@EnglishLady správný přístup!
zkus za dva dny znovu…
Ps: me ze začátku ta druhá naskakovala mnohem později, vykoukla až po pěti minutách ![]()