IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
446
16.7.16 21:21

@Rozarkaa1 Holka, vítej v klubu čekanek. Připadám si šíleně, skoro jako malé dítě na Ježíška. Ty dny ne a ne utéct. V jaké fázi byla tvá embrya?

Jinak na sex jsem se taky neptala, a ačkoliv mě de facto nic extra nebolí, nemám vůbec chuť a nechci nic zkazit :) U mě je to jak na houpačce, obden mě bolí prsa i podbřišek víc, ale jinak mi nic neni. Zítra jsem 6. den a začínají mě svrbět prsty na test. Nevím, jak zvládnu zbytek týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 21:39
@Romčinka píše:
@yournickname ahojky záleží kam chodíš já doplácela za Puregon asi 1100kč a to jsem měla 2100jednotek

ahojky, to jsi platila za jedno pero? Já chodím do Gennetu, byla tam jiná doktorka a napsala mi Gonal, že vychází líp…tak já už nevím :-( Začínám na 300j a to mi těch 2100j, co platí pojišťovna, určitě nevystačí, takže se celkem děsím tý sumy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
16.7.16 22:04

@yournickname ja jsem doplacela za puregon 3700 a zacala som s 225 a potom 300j. Celkove to vyslo u nas na 15 00 CZK aj s ICSI a prodlouzenou kultivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
16.7.16 23:06

@EnglishLady :lol: to je hezký přirovnání s tim Jeziskem :lol:.Me to zatím nějak nedochází, že mi tam bylo něco vloženo. I když bylo hezky vidět tu tečku, když mi řekly, kde je :)
Mela jsem blastocystu, 5.den kultivace.

To už by me asi taky svrbely ruce. Já jsem si radši nekoupila test, zatím :). Ale myslím, že tak po týdnu už to asi zkusím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.7.16 00:36

@Rozarkaa1 To mně jo, koukám se denně na tu fotku, hladím si bříško a přesvědčená, že to bude kluk si s ním povídám :roll: Sice už ty jupí pocity nejsou tak silné jako na začátku, ale pořád mám docela příjemný pocit, že konečně jsem taky těhotná. Dokud nebudu mít 0 HCG na krvi, tak prostě jsem :lol:

Četla jsem, že některým holkám, už se něco ukázalo onen 6. den, ale většinou měly zavedené 2 embrya. Kdyby byl normální měsíc, tak bych MS čekala ve čtvrtek a nejcitlivější testy se chlubí tím, že to umí zjistit i 4 dny před. Dneska je hezké datum, sedmičky mám ráda, navíc má milovaná sestřička má svátek… ale asi dám na radu zdejších zkušenějších, že dřív jak v tom 8. to nemá cenu.

Jojo, skoro jako čekání na Ježíška. Tady ale místo adventního kalendáře vyžírám platíčka utroše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.7.16 08:08

Úplně bílo :,( :,( :,( vzdávám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.16 08:13

@Ginalea tak to jsem teda zvědavá, kolik nakonec budu platit, ach jo. @agiss moc mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.7.16 08:22

@agiss :,( :,( Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.7.16 08:25

@agiss neeeeeee! :( je mi to moc líto, slova ani ikony nestačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.7.16 08:26

@EnglishLady ja v obou případech měla 6. den již mini čárku a vždy s jedním embryem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.7.16 08:40

@Hanesi Díky za poslední popíchnutí, díky kterému jsem se tedy zvedla z postele :) Achjo, podlehla jsem. :) Tak u mně se ani pididušík neukázal, nicméně to beru tak, že „co kdyby už“, definitivní závěry z toho nedělám. Teď už mám klid a budu se moct věnovat něčemu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.16 08:48

@EnglishLady ja tu fotku taky zkoumala, to zase jo :), ale jinak to mam presne naopak. Uvěřím tomu, az uvidím ty dvě čárky. Jo a asi pro me bude taky vodítko, jak mi bude. Když mi bude začínat hyperstimulak, tak to bude značit, že se zakouslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.16 08:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.7.16 08:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.7.16 09:02

@EnglishLady správný přístup! ;) zkus za dva dny znovu…
Ps: me ze začátku ta druhá naskakovala mnohem později, vykoukla až po pěti minutách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí