Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss A mela jsi KET hned nebo jsi mela pauzu? Ja prave myslela, ze ted mas Estrimax..
Příspěvek upraven 16.07.16 v 18:07
Ahoj, koukám další // se tu objevily ![]()
A mě je snad už všechno..přes šílenou únavu, pálení žáhy, bolest hlavy, je mi zle, všechno mi divně nějak víc smrdí a co je třešeň na dortu..akné
, který jsem neměla ani v pubertě
fakt mi to sluší
ale nestěžuju si, mám, co jsem chtěla ![]()
Tak už se radim taky mezi cekatelky po ET
. Šlo to rychle, v pondělí si mám volat, jestli zbydou mrazacci. Vypada to na max dva.
Jinak holky, jak jste se tu bavily o tom sexu, tak me ani nenapadlo se na to ptát. Bych si to totiž vůbec nedovedla představit. Mam to břicho porad ještě dost citlivý. Vás už neboli nic?
@lumr na druhý ket sem šla hned
po vysazení estrimaxu sem to dostala, počkala na ovulaci a šla na ket ![]()
@Rozarkaa1 mě po ET už nic není, tedy bolí mě podbříšek ale jen když delší dobu chodím ![]()
Holky kuřačky jak jste to měli s kouřením po ET, já si ješě nezapálila ale chut je šílená!!
![]()
@hakna ja jsem dnes 3.den po ET a presne to same. Citim jenom prsa, jinak nic
Dnes jsem nakoupila testy, tak rozmyslam ci uz v pondeli rano nemam skusit, hm. Vim je to asi brzo ale zacinam trochu panikarit, jestli mi vobec nieco vlozili, ci to malinke neostalo v tej trubicke, ked ho ani nevidno
Vim je to hloupost
![]()
@Romčinka já teda nejsem silná kuřačka a už při nástupu do CAR jsem to omezila na minimum, ale ten stres tu chuť teda jen zhoršoval. Po ET jsem si na to vzpomněla asi tak první dva dny, pak už nic. Teď mi to vyloženě smrdí a chuť teda nemam, takže jsem ráda
![]()
@Romčinka ohledne te chuti na cigaretu, na me treba funguje vypit na ex cca 3 dc vody, kdyz dostanu chut. a hlavne nemit cigarety doma, vyhazet vsechno s nima spojeny (popelniky, zapalovace). Nebo se divat na youtube na antikuracky videa. Kdyz zadas do vyhledavani"Every Cigarette is Doing You Damage". Jsou drsny, ale me to pomahalo hodne.
@Romčinka ja jsem kouřila před prvním dítětem, byla jsem silná kuracka a přiznám se, že jsem kouřila ještě do nějakého 6tt
Pak mi to dikybohu začalo smrdět a při pomyšlení na cigarety se mi zvedal žaludek
A pak už to šlo samo a teď je to tři roky co nekourim a vůbec mi to nechybí
jsem šťastná, že jsem se te závislosti zbavila, že můj život neovladaji cigarety, ale já a mě děti ![]()
Držím ti pěsti! To zvladnes ![]()
Ja mam hroznu chut na vino a aj na cigaretu a to jsem prestala kourit pred vic nez rokem ![]()
@Hanesi držím palce, ať se placenta umoudří a dostane kam má. Hlavně, ať jste všichni v pořádku!
Holky, nemáte některá zkušenost s Anopyrinem? Mně to dr. předepsal kvůli ZT v březnu na lepší prokrvení či co, ale v letáku je napsáno, že v těhu se to má užívat opravdu vyjímečně a ne moc a manželův kolega to bral na ředění krve a měl z toho problémy s ledvinama. tak se bojím
Já myslím, že na jaře ZT bylo kvůli horečce a že jsem si na to nic nevzala, pže se nemá a je to blbost.
Takže to prostě plod nevydržel. U prvního těhu jsem žádný problémy neměla.