IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
17.7.16 10:46

@Tofik tak jsem se konečně prokousala tou záplavou pozitivních i negativních zpráv a hle, tobě to vyšlo! :hug: Držím palce ať je vše v pořádku a můžeš se radovat celých 9 měsíců. PS: dovča koukám vyšla ukázkově ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
17.7.16 10:49

@agiss :,( a kolikátý den po KET jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.7.16 10:58

@EnglishLady já to s neplodným partnerem nikdy řešit nemusela :mrgreen: o starost míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.7.16 10:59

@esprit1 díky :hug: doufám, že to stejně tak ukázkově bude pokračovat i nadále. ne jako na jaře. Snad už mám vybráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.7.16 12:22

@esprit1 9 den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
17.7.16 13:14

@agiss a jaký máš test? Fakt tam nic nevykoukáš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.7.16 13:22

@barca77 nic tam není i kdybych se sebevíc koukala :( mam dr.max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
17.7.16 13:33

@agiss A nemuze byt brzy? Mohlo se zavrtat pozdeji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
17.7.16 14:17

@agiss zkus testit ještě za 3 dny :hug: nic není ztraceno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
17.7.16 15:04

@Tofik u nas se dava anopyrin (vasopyrin…to je to same) automaticky u ET i KET a bere se nekolik tydnu…je to lehke redeni krve, vedlejsch ucinku bych se nebala. Klasicky acylpyrin ma 500mg, tohle ma jen 100mg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
17.7.16 16:11

Hoky, tak vcera kontrola ok. Ale ještě me chce videt zitra. Folikuly byly 15-16mm. OPU bude asi ve stredu. Teda doufam, dnes jsem odpoledne zacala lehounce krvacet. Spus je to takovy svetlounce cerveny spineni. Fakt nevim, zacinam mit strach, ze je to ztraceny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.7.16 16:16
@Mazlucha píše:
Hoky, tak vcera kontrola ok. Ale ještě me chce videt zitra. Folikuly byly 15-16mm. OPU bude asi ve stredu. Teda doufam, dnes jsem odpoledne zacala lehounce krvacet. Spus je to takovy svetlounce cerveny spineni. Fakt nevim, zacinam mit strach, ze je to ztraceny :,(

Nezoufej, já to měla teď stejné, špinila jsem před OPU 3 dny a sílilo to i v den OPU jsem stále špinila, přesto mi OPU udělali a nakonec jsem měla více vajíček než viděli folikulů…prý asi rozhozená hormonální hladina po těch všech hormonech…jen jsem teď navíc k Utrogestanu dostala ještě Estrimax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.7.16 16:51
@EnglishLady píše:
Holky, mám ještě dotaz, měříte/měřily jste si po (K)ET bazální teplotu? Mě to napadlo teprve včera, tak mám zaznamenané jen dva dny a oba mi vyšly stejně. Nevím, jestli to má i smysl. A ještě se k té BT chci zeptat, v kolik hodin si ji měříte? Když čtu, že při těhotenství má být vyšší jak 37, tak by mě ale zajímalo, jestli to platí pro všechny? Nejde mi do hlavy, že by všechny těhotné holky měly nad 37, když jedna vstává třeba v půl 6 a druhá v 9.

měřím bazální teplotu přes rok a půl a měřím mi v období IVF, měřím každý den v 6 a potom dál spím…před ovulací se mi teplota pohybuje mezi 36,2 až 36,6, po ovulaci mi začíná na 36,7, potom 36,8 36,9 a až 7. den mám 37 37,1…potom klesá až zase na 36,7…ale zjistila jsem, že po OPU (byla jsem třikrát) moje tělo nezaznamená, že vlastně proběhla ovulace (asi jak to neproběhne přirozeně)a ještě 2 dny se mi teplota pohybuje v předovulačních teplotách než začne stoupat…Utrogestan sice teplotu zvyšuje, ale jen v případě, že se nasadí ještě před ovulací, prostě zvýší teplotu ve folikulární fázi a tak potom není jasné, kdy došlo k ovulaci…mám Utrogestan potřetí a teploty mám stejné jako bez něho…zase začínám na 36,7, vrchol je 37,1 a potom klesá, takže jsem podle toho i poznala, že IVF nevyšlo i přesto, že menstruace se nedostavila a přišla až den po vysazení Utrogestanu…nevím, jak moc zvýší hladinu progesteronu proti normálu, ale přijde mi, že ji spíš udržuje…co se mi ale změnilo, že i po vysazení Utrogestanu mě stále bolela prsa (celý měsíc) a zvětšila se mi o 8 cm a teplota ve folikulární fázi byla vyšší, měla jsem v pátek pozitivní ovulační test, v pondělí mi vyletěla teplota a já byla zrovna na UTZ v domnění, že mám den po ovulaci a já tam měla folikul 18 mm, takže jsem byla asi dva dny před ovulací a přitom už jsem měla celou dobu vysokou teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
17.7.16 17:54

Ahojky holky, tak mě dost bolí břicho bolest vystřeluje s třísel dolů hlavně když jsem byla venku a bolí mě v kříži, trochu jako u MS, bojím bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
17.7.16 18:10

@Romčinka Neboj.. Na MS je brzy. Treba se zavrtava :) Ja uz dnes taky byla v lese..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí