Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dr.Renča hm tak že taky nervíky co a kolik bylo opl. vajíček?
@evika 12 jak se mas, jak se citis? Me je podezrele, ze me porad neni spatne pri tak vysokem hcg. Vlastne mi porad nic neni
. Zitra jdu na krev a utz, tak jsem zvedava…ale na srdicko je v 5+3 asi brzo ze?
@Romčinka píše:
@Dr.Renča hm tak že taky nervíky co a kolik bylo opl. vajíček?
měla jsem 7 vajíček, oplodnily se 4…ale já zase neměla stimulaci na IVF, ale jen Clostilbegyt…je to lepší výsledek než minule, kdy ze 16 folikulů bylo jen jedno vajíčko
@Romčinka tady to mají jinak. Myslím, že jednou denně max. Kolem oběda už určo budou
@hakna @Romčinka Mně přestaly včera bolet taky. Vůbec nic už necítím. Možná jsou trošku zvětšená, ale nijak výrazně. Ale od včerejška večer celkem jasné bolesti podbřišku. Je to podobné jako před MS, ale ty cítím ještě trochu jinak. Úplně se bojím zítra testovat
Máte nějaké zaručené info, které dny se spouští MS, pokud se přes utroš spustí (beru 3×2)?
@Dr.Renča taky jsem měla 7 vajíček a zůstalo jedno ![]()
@Tofik držím palečky.
Holky jedu si pro nové auto, tak dnešek mi krásně uteče ![]()
@Liškamyš mně sestra říkala, že se to prý počítá ode dne začátku simulace
Podle téhle teorie jsem dnes 5+3 já
@Tofik ono asi záleží jestli bylo IVF a jaký protokol (krátký x dlouhý) nebo jen KET. Každopádně me to počítají od poslední MS a i v papírech mám z minulého úterý 4+3
Holky. Muzu poprosit o radu? Mam strasny strach. Vcera jsem byla 2 dny po ket a vecer mi bylo spatne a zvracela jsem, mohlo to ublizit uhnizdovani? Moc dekuji.
@Liškamyš mně právě taky. Pravda je, že mně se to vlastně prodloužilo, pže jsem musela o týden dýl píchat, pže nebyly zralý. tak to je asi tím.
@Romčinka pěkný! To aby se vám tam ty děti vešly, viď ![]()
Myslím že ne, pokud se má chytit chytí se. A zvracení z čeho?
@Anonymní píše:
Holky. Muzu poprosit o radu? Mam strasny strach. Vcera jsem byla 2 dny po ket a vecer mi bylo spatne a zvracela jsem, mohlo to ublizit uhnizdovani? Moc dekuji.
já myslím, že nemohlo, neboj ![]()