IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
18.7.16 16:34
@esprit1 píše:
@Dr.Renča to jsem z toho trochu jelen. Minulý cyklus v nativu jsem měla nízkou sliznici a žádný dominantní folikul. Tak mi dr. předepsal právě Estrimax s tím, že to je pro to, aby se to srovnalo a připravilo na KET.. Myslela jsem že je to právě na růst sliznice a podporu ovulace..

odpověď lékaře z CARU(nevím, jestli se sem může dávat odkaz, tak jsem to jen zkopírovala):
Transfer zmražených embryí lze provést buď v nativním cyklu, tedy v takovém, kde neužíváte až do dne zavedení žádnou hormonální léčbu, nebo v cyklu s přípravou endometria. V nativním cyklus skutečně záleží na výšce děložní sliznice. Pokud není dostatečná, je šance na úspěch menší. Pokud se obáváme, že sliznice nebude dostatečně růst, doporučujeme Estrofem nebo Estrimax v dávce 3×denně 2 mg. tato dávka dostatečný růst endometria zajistí. Navíc nezáleží na tom, zda k tomu dojde za 2 týdny nebo třeba o týden později. Při této dávce estrogenů je totiž vlastní cyklus vaječníku zablokován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
18.7.16 16:38

@Liškamyš jsem doma, v praci se taham s tezkyma vecma a navic deka 12ctky ranni nocni takze na prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.7.16 19:01

@Dr.Renča sice se mě tento dotaz přímo netýká, ale musím říct, že tvé odpovědi jsou opravdu jasné, srozumitelné a působí dost profesionálně :palec: Jsi tady jako taková naše paní lékařka na síti ;) :pankac:

@evika 12 Myslím, že je evidentní, že jsi těhotná :mrgreen: Více testů už asi nemá cenu dělat a krev ti v případě dvojčat nic moc nenapoví ;) A k tomu špinění, bereš utrogestan nebo Crinone? Jinak opravdu je to tam vše tak prokrvené, že stačí menší škrábnutí nehtem a je to hned na slipovce. Neboj se, bude to v pořádku, vydrž do 6tt na srdíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.7.16 19:03

@Violka81 Jééé, tak ať se mu u tebe hoodně líbí a nevyleze dříve jak za 9 měsíců ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
18.7.16 19:05

@Hanesi :hug: :hug: děkuji! :hug: z minulého neúspěchu mám strach už ze všeho.. beru utrogestan ve velkém :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
18.7.16 20:52

@Hanesi děkuji moc :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.7.16 21:13

Jinak holky, které jste na začátku těhotenství a nevadí vám utratit 14 tisíc…doporučuji si udělat na začátku ten test vrozených vývojových vad z krve matky. Ušetříte si tak mnoho stresu a uslzených očí při špatných výsledcích NT screeningu a triple testu a eventuálního rozhodování se zda jít na plodovku nebo ne.
Samozřejmě Vám může dopadnout vše na jedničku a pak byste si zpětně mohly říkat, že to bylo zbytečné, ale mluvím z vlastní zkušenosti, v obou těhotenství mě výsledky dopadly špatně a pak jsem litovala, že jsem si ten test neudělala…
To jen takové doporučení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.7.16 21:34

@Violka81 no paráda takhezky aspon dny odpočívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.7.16 21:37

@Hanesi to mě zajímá já bycj do toho určitě šla to je Prenascan? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
18.7.16 21:38
@Hanesi píše:
@Dr.Renča sice se mě tento dotaz přímo netýká, ale musím říct, že tvé odpovědi jsou opravdu jasné, srozumitelné a působí dost profesionálně :palec: Jsi tady jako taková naše paní lékařka na síti ;) :pankac:
to díky, ale já mám jen hodně načteno a na sobě vypozorováno…ale minule se mě i moje gynekoložka ptala, jestli pracuji v lékařství, když jsem jí říkala, kdy mám ovulaci a jak dlouhou mám luteální fázi a jak mi stoupá a klesá progesteron atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.7.16 21:38

@evika 12 to jsou nádherný testy!!!

Holky mě vůbec nic není :oops: :oops: :oops: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.7.16 21:40

@evika 12 kolik máš Utrogestanu???já 3×2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
18.7.16 21:43
@Hanesi píše:
Jinak holky, které jste na začátku těhotenství a nevadí vám utratit 14 tisíc…doporučuji si udělat na začátku ten test vrozených vývojových vad z krve matky. Ušetříte si tak mnoho stresu a uslzených očí při špatných výsledcích NT screeningu a triple testu a eventuálního rozhodování se zda jít na plodovku nebo ne.
Samozřejmě Vám může dopadnout vše na jedničku a pak byste si zpětně mohly říkat, že to bylo zbytečné, ale mluvím z vlastní zkušenosti, v obou těhotenství mě výsledky dopadly špatně a pak jsem litovala, že jsem si ten test neudělala…
To jen takové doporučení ;)

pro ten jsem určitě rozhodnutá, tedy jestli vůbec někdy otěhotním…triple test a odběr plodovky odmítám…jen ještě nejsme rozhodnutá, jestli Prenascan nebo Harmony test…ten první stojí cca 13 tisíc a odesílá se krev do Honkongu a ten druhý stojí 19 tisíc a krev se odesílá do USA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
18.7.16 21:44

@Romčinka mne taky ne. Rozmyslam ze si zitra udelam prvy test (den 6). Ako, je to skoro, ale vidim, ze nektere holky uz vtedy vidi vysledky… Ach jo nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
19.7.16 05:04

@Romčinka rano avecer zavadim po 4 na obed jeden a vecer dva ale ty polykam.. :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí